Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PrzegranyCzłowiek666

Poważny problem życiowy

Polecane posty

Witam otóż mam następujący problem, na początku chciałbym zakomunikować, że przyszedłem z portalu internetowego wykop kropka pl. i nikt nie był mi tam w stanie pomóc, z moim problemem wykańczającym mnie zabijającym od środka schudłem już 25 kilogramów w dwa miesiące stres smutek gniew to moje codzienne brzemię. Które muszę nieustannie dźwigać, to już 3 lata odkąd zostałem oszukany poważnie, zraniony przez Polkę, która mówiła, jak to bardzo mnie kocha, wspaniale się ze mną spędza, czas świetnie się dogadywaliśmy idealnie dobrani, ale później coraz to bardziej mnie olewała, na końcu twierdząc, że mnie nie kocha i śmiała mi się przez SMS-y i komunikator internetowy a w twarz to już by nie powiedziała, nie rozumiem, takich akcji niedawno po tych wydarzeniach wyjechała, za granicę zakładam, że teraz jest brana we wszystkie dziury, ale nie mam, pewności co do tego chciałbym, domagać się też konsekwencji prawnych czy istnieje coś takiego, żeby pociągnąć człowieka do odpowiedzialności za winnego zniszczenia drugiego człowieka? Chyba byłem za dobry i w ogóle chyba to mnie zgubiło, nie wiem, nie mam pojęcia czy one mają prawo do wszystkiego i chcą więcej? Przecież to też ludzie, jak i mężczyźni a uważają się, że są, nic nie muszą, i wiele im się należy, jestem, zdruzgotany nadal mi się śni, po nocach kocham ją i nienawidzę jednocześnie.

Gość gość
Psychiatra się o ciebie pytał.Który szanujący się facet będzie przeżywał jakąs szmatę z którą się zadał.Szkoda życia.ogarnij się,tego kwiatu pół światu i zastanów się czy warto zabiegać,znowu wdepniesz w kolejne gów...o,dzisiejsze kobiety to cwaniary,lecące na kasę,stan posiadania etc,za kasę kupiszmkażdą,no prawie każdą.

Ale nie mogę się odkochać i nie chcę zabiegać o żadną inną bo się tym zmęczyłem.

Gość gość
chłopie jesteś zwykły jeleń głupi i naiwny a ona cię zwyczajnie upolowała i wykorzystała jak już jej więcej nie miałeś do zaoferowania zwyczajnie cię puściła problem jest w tobie nie w niej idź do psychologa na jakąś terapie

Już byłem i żadne tabletki a ludzie nie mają takiej mocy żeby słowami coś naprawić i nie dam sobie wmówić że to moja wina może i nie byłem idealny ale nie każdy jest starałem się żeby obie strony był szczęśliwe ona natomiast niewiele robiła może tylko z początku wychodziła z inicjatywą

ja tez tak mialem, ale przez internet, niedlugo sie zalamie psychicznie przez nią, przygotowuje sie na to

Srynik nie ma co się oszukiwać będzie coraz gorzej co finalnie zakończy się aktem zgonu lub wysłaniem do psychiatryka nie ma litości dla romantyków i ogarniętych mężczyzn w tych czasach wymieramy.