Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamusiulka

Imiona dla DZIECKA

Polecane posty

Gość Mamusiulka

Proszę wybierzcie do 3 imion z dwoch kategorii, które Waszym zdaniem są najlepsze i jedno najgorsze. Subiektywne opinie, ale nie podawajcie innych imion 1. Iga, Ewa, Marta, Lucynka, Celinka, Helenka, Maja, Julia, Kornelia, Ania, Zuzia, Fuksja, Jagoda 2. Michał, Oskar, Maciek, Filip, Patryk, Radek, Krzyś, Franek, Staś, Marcel, Alan, Igor, Fabian

Gość Molenrusz
Najgorsze Fuksja i Staś W miarę ok: Marta, Ania, Oskar, Igor

Gość gość
Najlepsze: Marta, Ania, Celinka Najgorsze: Fuksja (co to jest w ogóle, takie imię chyba nie było nigdy notowane, więc żaden normalny urządnik się na nie nie zgodzi) Najlepsze: Fabian, Igor, Filip Najgorsze: Maciek (sprawdź sobie w słownik sjp.pl co oznacza słowo maciek)

Gość gość
Najlepsze: Iga, Kornelia, Celina / Krzysztof, Maciek, Michał. Najgorsze: Fuksja (Jagoda, Lucyna) / Filip (Fabian, Alan, Oskar, Franciszek, Stanisław)

Gość gość
1. Najlepsze: Marta, Ewa, Helena. Najgorsze: Fuksja 2. Najlepsze: Michał, Krzysztof, Igor. Najgorsze: Oskar

Gość gość
1. Najlepsze : Helena, Kornelia, Ania 2. Michał , Krzyś

Gość gość
Iga i Igor

Gość gość
Najgorsze : Fuksja i Alan /Fabian

Gość gość
Fuksje pomijam bo to chyba zart Najlepsze: Ewa, Helena, Ania, Zuzia, Michal, Maciek, Franek, Staś. Najgorsze: Marta, Lucyna, Celina, Maja, Kornelia, Jagoda, Patryk, Radek, Marcel, Alan, Igor, Fabian. Julia jest ladnym imieniem ale do obrzydzenia. Filip i Iga mocnoooo srednie.

Gość gość
zapomnialam o Kornelii a wedlug mnie jest paskudne

Gość gość
Iga i Filip

Gość gość
Najlepsze: Ewa, Ania, Zuzia Michał, Maciek, Staś Najgorsze : Kornelia, Alan

Gość gość
Dla dziewczynki Ewa, Marta Helenka a dla chłopca Michał Oskar Patryk. A najgorsze Julia. Może mam niechęć do tego imienia bo sama je posiadam. 30 lat temu nie było one modne. Teraz to co druga dziewczynka się tak nazywa. Gdzie nie pójdę to słyszę tylko Julka i Julka.

Mnie najmniej podoba się Fuksja(myślałam, ze to kolor;p) i Alan. Najładniejsze w 1: Zuzia, Marta, Ewa 2: Michał, Maciej, Filip

Gość gość
podam najgorsze. pozostale sa ok 1.Fuksja, Kornelia, Marta 2. Radek, Alan, Fabian, Krzysiek

Gość gość
Bardzo piekne i niespotykane teraz imie dla dxiewczyny Lucyna. Mam kuzynke Lucyne, piękna i mądra dziewczyna.

Gość gość
Najgorsze zdecydowanie to Maja, Kornelia, Iga, Lucyna, Celina, Patryk, Radek, Marcel, Alan, Fabian, Igor, zwlaszcza te dla chlopca sa ohydne plus ta nieszczesna Kornelia.

Gość gość
1. na tak: Iga Ewa na nie: Fuksja (nie ma takiego imienia, sprawdziłam), Hela to zdrobnienie jest brzydkie moim zdaniem, Jula Maja oklepane 2. na tak: Radek, Patryk, Igor na nie: wszystkie są znośne jak dla mnie, no może Maćka nie lubię, jakoś kojarzy mi się z kimś niezaradnym życiowo

Gość MadelineMa
Tak: Lucyna, Helena,Marta, Patryk, Radek, Krzysiek NIE:Julia, Maja, Marcel, Staś

Gość gość
Najlepsze: Kornelia,Julia,Iga Najgorsze: Fuksja Najlepsze: 1.Fabian 2.Filip 3.Oskar Najgorsze: Radek

Gość gość
iga,ania najlepsze. najgorsze hela,takie wiesniackie.z meskich igor,krzys.gorsze to stach i franek.

Gość gość
Najlepsze: Iga, Kornelia, Jagoda Najgorsze: Fuksja Najlepsze: Igor, Krzyś, Michał Najgorsze: Fabian

Gość gość
Najelpesze Ewa, Helena, Celina, Krzyś, Radek, Michał najgorsze Fuksja . Fabian