Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego brzydkie kobiety nie moga sobie odpuscic i tak dowalaja tym ladnym ?

Polecane posty

Gość gość

Tak ciezko odpuscic ?

Gość gość
Kobiety z tobą walczą? A jaka jest nagroda na końcu tej walki? :D

Gość gość
Ty faktycznie jesteśmchora psychicznie a już myslałam że tylko mało inteligentna

Gość gość
I już brzydula musiała napisać coś o inteligencji. Ulżyło?

Gość gość
Dostała przepustkę na święta.

Gość gość
gość dziś Ty faktycznie jesteśmchora psychicznie a już myslałam że tylko mało inteligentna x No widzisz to nadal mam lepiej oc Ciebie bo ty jestes tak samo brzydka jak i tepa ;)

Gość gość
I tu się mylisz może jestem ładniejsza od ciebie, ale ty nawet do swojej pustej głowy nie dopuszczasz że ktoś może być od ciebie ładniejszy

Gość gość
gość dziś I tu się mylisz może jestem ładniejsza od ciebie, ale ty nawet do swojej pustej głowy nie dopuszczasz że ktoś może być od ciebie ładniejszy x Wrecz przeciwnie,doskonale zdaje sobie sprawe z tego,ze sa ladniejsze kobiety.Ale po twoich wpisach wnioskuje,ze ani nie grzeszysz inteligencja ani uroda.Przykro mi :)

Gość gość
No właśnie, jesteś pewna że ktoś jest brzydki nawet gdy go nie widziałaś własnie dlatego tyle osób ciebie nie lubi,

Gość gość
gość dziś No właśnie, jesteś pewna że ktoś jest brzydki nawet gdy go nie widziałaś własnie dlatego tyle osób ciebie nie lubi, x A ty jestes pewna,ze ktos jest malo inteligentny na podstawie paru wpisow na forum,co z kolei swiadczy o twoim ograniczeniu umyslowym.A skad wiesz,kto mnie lubi a kto nie ? Nic o mnie nie wiesz.A gdybys byla ladna to nie musialabys mi dowalac 🖐️

Gość gość
Jak cię koleżanki maja lubić jak jesteś wyfiokowana od rana do wieczora i chciałabyś, żeby one chodziły jak smieciary hahaha

Gość gość
Masz słabą pamięć, wiecznie aż do znudzenia piszesz jak te twoim zdaniem mało urodziwe dowalają tobie jak knują intrygi itd, to nie jest pare wpisów, za kilka dni znowu pojawi się podobny temat.

Gość gość
gość dziś Masz słabą pamięć, wiecznie aż do znudzenia piszesz jak te twoim zdaniem mało urodziwe dowalają tobie jak knują intrygi itd, to nie jest pare wpisów, za kilka dni znowu pojawi się podobny temat. x No i ? Jak ci nie odpowiada,to nikt nie kaze ci sie wypowiadac. Zakladam tematy co ciebie dlugo do tego nie upowaznia,zeby mnie oceniac,bo w necie mozna pisac co sie chce a ty i tak nic o mnie nie wiesz.Ale udzielasz sie,wiec cos musi byc na rzeczy.