Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna nie pozwala mi utrzymywać kontaktu z moimi przyjaciółkami

Polecane posty

Gość szry
autorze, nie daj sie hipokrytkom w kozi rog zapedzic, ta twoja dziolcha to jakis chory psychicznie babol po prostu jest z obsesja kontroli, moze strach, moze kompleksy, moze zemsta za bylego, ale na pewno zwykly emocjonalny wampir i tyle. ja mam bardzo proste pytania, na ktore powinienes sobie rzetelnie odpowiedziec: kogo znasz dluzej, na kim sie nie zawiodles, kto cie akceptuje takiego jakim jestes i wreszcie na kogo moglbys w razie jakiegos wypadku liczyc? wybierz z glowa juz teraz, zeby kiedys, za pare lat "na dobre i na zle" nie okazalo sie "na dobre albo spier...aj"/ nawet mnie juz nie dziwi poziom hipokryzji gosciowek tutaj. pierwsze krzycza o zerwaniu wszelkich znajomosci z plcia przeciwna, ale sobie by nie pozwolily na taka "ujme na honorze":D

Gość gość
Nie jestem babiarzem, po prostu nie mogę z nikim pisać ani się spotykać. Ona może, a jak jej zwrócę uwagę to nagle wielki problem, ze jakim prawem mogę się jej czepiać. A i 2 z tych przyjaciółek znam dłużej niż ją i ani razu nie było nic między mną a tymi przyjaciółkam/// autor

Gość gość
Pytanie czy ona się spotyka sam na sam z jakimiś kolegami? Pisze z nimi co chwile....? To Ty kolegów nie masz ze musisz z ,,przyjaciółkami" pisać i się spotykać? Tak Ci one są potrzebne do szczęścia, to chyba nie jestes zakochany za bardzo...ja tez Ne wierze w takie przyjaźnie damsko-meskie. Owszem, można czasem się odezwac ,,co u Ciebie słychać" ale nie co chwile, będąc w związku.

Gość gość
No pisze tylko co jakiś czas z nimi, to nie są takie mega przyjaźnie.

Niech najpierw sama zakończy znajomości z kolegami. Myślę, że Cię wali w rogu i sądzi po sobie. Dlatego chcę mieć koleżków, ale Ty nie możesz mieć koleżanek.

Gość gość
normalni ludzie w związkach mają swoich znajomych I TO JEST NORMALNE

Gość gość
Właśnie jak dziewczyna to nie kolezaneczki

Gość gość
kopnij taką w dupę za przeproszeniem. Ona jest samolubna, każdą traktuje jako wroga zagrożenie dla siebie. Wiem to o tym. Sama też zabroniłam mężowi mieć niczego nie osiągnęłam zakazem. On sam decyduje czy chce miec koleżanki. daj sobie spokój z taką. traktuje siebie jako ideał której nie dorówna inna. jak sie mówi rób to z przyjemnością masz prawo mieć znajomych koleżanki i kolegów. widocznie sie od urodzenia jest księżniczką.

Gość gość
Taaaak tylko koleżanki , dziewczyny powinny się kumplowac z dziewczynami a faceci z facetami , chcesz mieć koleżanki to po co ci dziewczyna ???

Gość gość
wy przestańcie mącić facetowi . on sam niech zdecyduje . ja mam doswiadczenie w tych sprawach. Sama też zabraniałam koleżanek bo byłam nieufna . co wyszło nic. Sama chciałam mieć koleżanki zabraniałam facetowi robić problemy z ich powodu. Ja mu nie zabraniałam z kolegami pić rozmawiać.

Gość gość
to normalne ze dziewczyna jest zazdrosna a nie normalne ze facet ma 4 przyjaciólki ja bym takiego faceta nie chciała co innego jakies kolezanki ktorym mowi czesc na ulicy a co innego 4 z nim związane!

Gość gość
generalnie to kazdy ma jakies kolezanki i kolegow ale co innego utrzymywanie jakiegos tam kontaktu ktory z czasem i tak mija, wystarczy ze ktores załozy rodzine czy sie zakocha wtedy takie kolezenstwa idą na bok a co innego jacys wspolni znajomi a prawda jest taka ze za duzo kolezanek czy kolegow typu przjaciólka przyjaciel nie służa związkowi bo swoje sprawy się do innych wywleka

Gość gość
Kontakt kontaktowi nierówny;)

Gość gość
20.52 dokładnie!

Gość gość
20:52 też się zgadzam w 100 % często taką koleżanka kolega duuuuuzo potrafią namacic , 2 związki mi się rozpadły przez takie pseudo przyjaźnie

Gość gość
Wy tu się pocicie i piszecie wypociny a kobieta już pewnie dawno autora kopla w d**e

Gość gość
W sumie zobacz masz 4 duuupy chetne na ******ie a ona tylko jedna jest więc wybierz tam gdzie lepiej xd