Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rozmowa kwalif

Polecane posty

Gość gość

mieliście w czasie rozmowy o pracę jakieś dziwne pytania nietypowe zadania?

Gość gość
Tak, ile metrów ma centymetr. Głupie pytanie :O

Gość gość
serio dostałeś/dostałaś takie pytanie? na jakie stanowisko?

Gość gość
Niestety, ale wiekszosc rozmów to przerost formy nad treścią:O za grosze chcą zatrudniać, a rozmowa wyglada jakby było to stanowisko doradcy prezydenta:D Mnie osobiście irytują rozmowy wg jakiegoś wzoru, albo ogłoszenia, ze poszukują niezwykle kreatywnego podejścia, mimo, ze praca to zwykły schemat, monotonia:O

Gość gość
Krawcowa i mnie nie przyjeli bo powiedzieli że takie rzeczy powinnam wiedzieć a przecierz dobrze powiedziałam że centymetr nie ma metrów Idioci :(

Gość gość
22:10: a jakie miałaś dziwne pytania (jeżeli w ogóle takowe były) i jakiej pracy szukałaś?

Gość gość
Jak dobrze obciągniesz gałe kierownikowi to praca będzie

Gość palę_maile
oferta pracy ENERGETYK PRZEMYSŁOWY - pytania w czasie rozmowy: kto panu napisał to CV ? jak się obsługuje defibrylator ? jak należy wykonać prawidłowo przegląd transformatora 15kV ? ile szczebli powinna mieć drabina ? jaka jest budowa wyłącznika różnicowo-prądowego ? proszę narysować sterowanie stycznikiem z kilku miejsc ? czy posiadam Referencje od ostatniego Pracodawcy ? dlaczego chcę aż tak dużo zarabiać ? czy przyjadę do pracy w godzinach wolnych od pracy, gdy zadzwoni Pracodawca, że jestem pilnie potrzebny ? czy zgadzam się aby godziny pracy przepracowane po godzinach pracy były godzinami do odbioru zamiast płatne ? czy zgadzam się na dwie Umowy o pracę, jedna oficjalna za min. krajowe 2100 PLN a drugie tyle w kopercie pod stołem ?

Gość gość
22:14 miałam taka jedna rozmowę, bo inne były raczej normalne i niestresujace; to była własnie rozmowa wg klucza, na stanowisko sprzedawcy w salonie optycznym - jedno z nich brzmiało, co jest moim wielkim osiągnięciem, co uważam za swój wielki sukces - pani zadała je z taka powaga, jakby oczekiwała odpowiedzi, ze dostałam co najmniej nagrodę Nobla:O Nie lubie tez pytania, czy umiem pracowac pod presja czasu - jak trzeba, to sie spina poslady i sie wyrabia na czas, to chyba proste?