Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto sie uczyl w PL ten zyje u siebie

Polecane posty

Gość gość

Nigdy nie bedziecie u siebie w uk wy nieuki. Pochwalcie sie jakie mieliście oceny w szkole z polskiego, fizyki czy techniki. Skany dzienniczka wklejcie na pokazywarka pl. Pośmiejemy sie :D 🖐️

Gość gość
Jaką miałam średnią? 5,2 na koniec liceum. 4 lata stypendium za wyniki w nauce na studiach, dwa stypendia (projakościowe i za wyniki) przez 4 lata na 3 stopniu. Po obronie złożyłam kilkaset CV. Stawki, które mi zaproponowano... Cóż, spakowałam się, wyjechałam i jestem bardziej niż zadowolona.

Gość gość
Wklej print screeny i udowodnij

Gość gość
Miałam dobre oceny aż do liceum, potem na studiach w UK (licencjat i magisterka) też dobre. Teraz mam super pracę, a takie wywody i niedowierzania zakompleksionego polaczka bardzo mnie bawią :) widać, że chcesz swoje porażki jakoś usprawiedliwić. Nie wyszło.

Gość gość
To jest najwiekszy mit, jakim babcie nas karmily. Owszem oceny sa wazne, nawet bardzo. Maja sens, kiedy idziesz na medycyne, prawo, i moze jeszcze kilka kierunkow... Bardzej liczy sie obycie i po prostu 'potrafisz robic biznes...albo nie.. Znam ludzi po technikum rolniczym, co dzis maja firmy i to jak dzialajace...i takie po farmacji , architekturze, medycynie.....co sa w Anglii, Norewgii itd...

Gość gość
Ja się w PL uczyłam średnio, w technikum było już słabo (łacina i inne przedmioty po prostu mi nie pasowały a były obowiązkowe). Za granicą zrobiłam dobre studia, mam dobrze płatną pracę i jakoś nikt nie czepia się moich ocen z dzieciństwa :) to nie ma wcale znaczenia. Tylko trol na kafe ma jakieś kompleksy, co mnie w ogóle nie obchodzi.

Gość gość
Wklej print screeny i udowodnij

Gość gość
O rany co za idiota :D kto normalny bierze ze soba szkolne swiadectwa za granice? no kto? Ja mam tu ze soba dyplom ukonczenia studiow. ale skanu wrzucac nie bede. moze autor najpierw wrzuci swoj :) w podstawowce co roku mialam "swiadectwo z paskiem", w lyceum - bylo w top 10 w wojewodztwie to LO - mialam srednia od 4,2 do 4,7 , tam sie nie miualo szostek za byle co, to byla szkola z tradycjami, ciezka, renomowana. na studiach - dobra politechnika, studia dzienne - mialam 3 lata stypendium naukowe. pozdrawiam z pieknej Norwegi - tu mam prace w zawodzie !! (architekt)

Gość gość
Kocham Cie UK!!!!

Gość gość
Kocham Cie PL!!!!

Gość gość
Oceny mają gòwno wspólnego z czymkolwiek poza szkołą w normalnym życiu. Bardziej liczą się znajomości i "plecy" wtedy każdy debil i niekompetentny idiota ma "pozycje", tak działa świat, w PL szczególnie.

Gość gość
Z polaka 6, fizyki 4, techniki 5. 3 zawody. 3 jezyki. Pensja 1800 netto. Tadam :) Wyjezdzam...

Gość gość
Z polskiego 4, matematyka 6, fizyka 4, historia 4, zarabiam w PL 7800zl. Da sie ? Da; )

Gość gość
Chyba groszy przyglypie matka ci daje kieszonkowego :D

Gość gość
Kto żyje w pl ten wegetuje pobierając jałmużnę zamiast godnej pensji. Ale was tam w tej pl wykorzystują! Za wasze pieniądze pracodawcy budują sobie pałace. A wy goowno z tego macie. Buahahaha! Białe murzyny z dorzecza narzecza. Dobrze wam tak.

Gość gość
^^ 7800zl to gowno? no no ciekawe, ty masz kilka razy mniej :D

Gość gość
7.800 to ty masz ale w simsach

Gość gość
w realu

Gość gość
Taka, Buahahaha! Już ja tam znam te wasze polskie zarobki. 3.000.000 ludzi spier/doliło z tego dobrobytu a drugie tyle się pakuje. Tak im dobrze jest w tej waszej PL. Co za cwel.

Gość gość
Wyjechali ci co nic nie umieli. Nie znam nikogo kto by mial te marne 4000zl na start

Gość gość
Dokladnie, dzis kazdy po dobrych panstwowych studiach ma te marne 4000zl. A reszta niech gnije w uk za bezdurno. Ja jestem u siebie.

Gość gość
Haha na pewno będę tu coś udowadniać trolowi ;) weź się walnij w główkę to może otrzezwiejesz.

Gość gość
Prawde pisze

Gość gość
Mojego aktualnego pracodawce moje studia i oceny z Pl wogole obchodza. Obchodza go za to moje studia i moj dyplom zdobyty za granica :P