Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak się dowiedzieć czy kobieta która się podoba kogoś ma?

Polecane posty

Gość gość

W ogóle sie da? Na fb nic nie ma o związku, zdj jedno, reszta ukryta więc też sie nie dowiem, męża nie ma, ale może jakiś chłopak? Bardzo bym tego nie chciał :o

Gość gość
w koncu i tak bedziesz musial do niej zagadac z jakiegos powodu. Od jej znajomych tez mozesz sie dowiedziec

Gość gość
Dać sobie spokój, tak jak ja to zrobiłem.

Gość gość
Nie dambo równie dobrze może byc wolna wiec już na starcie mam odpuscic? Bez sensu

Gość gość
Ja tak zrobilem. Celowo ukrylem wszystkie informacje bo jak mielem status wolny to albo zbiegaly sie jakies dziewczyny kompletnie z innej bajki albo mialy mnie za jakiegos niedorajde co nie umie sobie znalezc i stwierdzilem: a bujajcie sie. Jak ktoras sie zainteresuje i mnie zainteresuje to spyta wprost a nie bede sie uzeral z tymi co nie trzeba i wysluchiwal o zaletech zwiazku i potomstwa i zeby ktos mnie przepytywal na tematy ktorych i tak nie zrozumie albo ma inne zdanie

Gość gość
Spróbuj to niewinnie wpleść w rozmowę, nie pytaj wprost czy ma chłopaka tylko powiedz coś w rodzaju 'na pewno twój chłopak coś tam coś tam'.

Gość gość
Niedorajde? Chyba madrego buehehehaha zwiazki to gowno

Gość gość
Za niedorajde bo nie mam najmniejszego zamiaru za kogos robic, ani wysluchiwac klamstw, ani nie zalezy mi na posiadaniu rodziny ani na zaangazowaniu bo nikt mnie do tej pory nie przekonal ze milosc istnieje to niby po co mi zwiazek.

Gość gość
Wiesz że nie ma męża, to najważniejsze :) Działaj. Tylko tak jak ci gość z 06:45 radzi, nie wyjedź z takim pytaniem wprost! Poznawaj ją, rozmawiaj normalnie i na luzie, to samo wyjdzie czy ma chłopaka czy nie.

Gość gość
A skąd wiesz że nie ma męża, powiedziała Ci o tym?