Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie wyjechać samej po rozstaniu dla odkreagowania?

Polecane posty

Gość gość

Praktycznie cała Polska wchodzi w gre bo mam urlop

Gość gość
A gdzies bliżej natury? W sumie Krakow jest fajny, ale mam dosc miasta, zreszta w Krakowie bylam wiele razy bo mam dosc blisko... pojechalabym gdzies tylko nie wiem gdzie najlepiej spedzac samej czas. Choc to pewnie i tak bedzie dla mnie smutny wyjazd samej i zdecydowanie wole wyjezdzac z kims, ale lepsze to niz nic. A kolezanki mają facetow i niebardzo maja czas na babskie wyjazdy, wiec musze jechac sama, ale moze to z drugiej strony bedzie dobry czas na przemyslenia...

Gość gość
A urlopu mam 1,5 tygodnia więc w sumie moge jechać gdziekolwiek...

Polanica Zdroj. Bylam i przecudowne male miasteczko uzdrowiskowe.Jest milion villi, a ja zatrzylamam sie w hotelu Bukowy Park. Bardzo polecam. Hotel z basenem i spa. Sniadanie w cenie, poza tym posilki mega drogie jak na moja przecietna kieszen, ale mozna sie stolowac w malych restauracjach do okola. Kostka brukowa, przez srodek misteczka przeplywajaca rzeczka... piekne widoki, mozliwosc wejscia na szczyt. Trafilam tam przez przypadek, jechalismy byle czym i byle gdzie. Tam zakonczyla sie nasza podroz i spedzilam cudowne 4 dni!

Gość gość
Kato- raczej chodziło mi o jakas miejscowosc wypoczynkowa albo cos podobnego ;) Polanica zdrój niezly pomysl w sumie ;)

Gość lwow
Ja polecam Lwów i biuro podróży Lwów Nocą, ja tam byłem z kumplami na imprezowym wypadzie, ale wiem, że organizują też wypady dla kobiet. No i polecam z koleżankami, zawsze raźniej :)

Gość gość
jedź nad morze, woda uspokaja

Gość gość
Może jakiś wyjazd zagraniczny...weź znajomą i jedzcie , teraz wycieczki są nie drogie wiec można pojechać. Polecam to biuro podróży www.top-ski.com.pl w którym można znaleźć ciekawe oferty na wycieczki.