Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mężczyźni żenią się z braku laku

Polecane posty

Gość gość

z aseksualnymi modelkami ,a marzą po cichu o pięknych i seksownych kobietach .

Gość gość
z braku laku? No tak! kto będzie chłopaczkowi gotował, prał i sprzatał. Do tej pory robiła to mamusia a teraz z braku laku trzeba sobie jakoś radzić w zyciu.;-)

Gość gość
Nie idealizuj siebie - każdy facet potrafi sprzątać czy gotować

Gość gość
Każdy???? Hahaha...taaa, na pewno

Gość gość prawda
Kobiety nawet dostaja ataku paniki gdy ich facet jest zbyt dlugo w domu i nie pracuje. Bo boja sie ze facet zobaczy ze tak naprawde ogarniecie chaty, zrobienie zakupow i ugotowanie obiadu zajmuje 2 godziny. smiech.gif a Oni tyraja po 10-15 godzin zeby utrzymac pasozyta

Gość gość
Ile jest kobiet niepracujących baranie?

Gość gość
Uppp

Gość gość
dziś W chvj

Gość gość
Nie zgadzam się z tą opiniom. Osobiście ożenie się tylko z i dla miłości. Chęć bycia razem i dzielenie wspólnie dni, miesięcy czy lat. Szczęście

Gość gość
Modelki są aseksualne? Chyba te z wybiegow. Pocieszaj się.

Gość gość
Eeeeeeeeeeeee tam cicho być.

Gość gość
A jakie są atrakcyjne? Atrakcyjne są seksowne kobiety a nie aseksualne chłopięce stworki. Poza tym z czego mam się pocieszać?

Gość gość
Modelka modelce niepodobna. Kobiety przypominające modelki Victoria's Secret są wiecznie oblegane i mogą przebierać w facetach, chyba że masz na myśli takie totalnie androgyniczne o bardzo nietypowej urodzie i chłopięcej sylwetce, ale i na takie niejeden się połasi i nie sądzę by dla każdego była z braku laku, gorzej mają otyłe kobiety, choć kobiecości (utożsamianej z tłuszczem) im nie brakuje...

Gość gość
No nie powiecie mi, że takie kobitki jak te na tych fotkach: https://www.businessinsider.com.au/10-super-hot-victorias-secret-modelsmothers-2012-5 są aseksualne. Od lat obserwuję, że ten typ sylwetki jaki reprezentują cieszy się ogromnym powodzeniem. Urodę mają dość zróżnicowaną, niektóre mają łagodniejsze rysy twarzy, inne ostrzejsze, ale tzw. alienek wśród nich nie m, tak więc o żadnej nie da się powiedzieć, że jest brzydka. Takie kobiety się podobają największej liczbie facetów.

Gość gość
Tak takie kobiety są aseksualne

Gość gość
Aseksualne dla Janusza który wie że u takich nie ma szans. Wtedy próbuje sobie wmówić ze kobiety o rozmiarze 40 minimum to te o których marza faceci. Ego mniej cierpi wówczas.

Gość gość
Najgorzej, mnie też moja partnerka naciska na ślub, a ja cały czas wierzę, że spotkam prawdziwą miłość :(

Gość przegość
Jeżeli sprowadzasz seksualność kobiety jedynie do wyglądu, to życzę Ci takiej pięknej zupełnie nie zainteresowanej seksem. Szybko zrozumiesz gdzie popełniłeś błąd. Równie dobrze mógłbyś sobie kupić realistyczną lalkę w sexshopie.

Gość gość
lepszy ożenek z braku laku jak to nazwałeś niż dozgonne w************y (choć nie zgadzam się z tym bo uważam że meżczyźni też żenią się z miłości).

Gość gość
Kobiety z taką urodą są dla milionerów. Nie chodzi tutaj nawet o wyrachowanie, tylko o zachowanie urody, żeby jak najdłużej cieszyła oko. Trudno byłoby takiej kobiecie pracować na 2 dwóch etatach - praca -dom i zachować urodę. Poza tym na zachowanie takiej urody trzeba trochę kasy wyłożyć. Odpowiednie jedzenie, sport, zabiegi, odpowiednia dawka snu itd. Nie jest to kobieta dla kafeterian, którzy pasożyta, jak to zawsze powtarzają utrzymywać nie będą. Ponieważ takich kobiet jest niewiele, to niech trafiają się takim, którzy docenią estetykę ich wyglądu :)

Gość gość
Kurcze przecież te modelki są brzydkie i aseksualne

Gość gość
marzę aby się ożenić i mieć kochającą wspaniałą zonę której będę mógł przynosić kapcie i śniadanie do łóżka i całować ją gdy śpi,zwłaszcza po nosku;)

Gość gość
przestańcie mieć dziewczyny kompleksy na tle tych modelek, ta uroda jest nienaturalna i sztuczna, każdy by ją miał gdyby dysponował taką gotówką jak te gwiazdy, najpiekniejsze jest piękno naturalne, subtelne, ja tylko takie kobiety podziwiam jestem facetem wiem co mówie jestem doświadczony w tych sprawach

Gość gość
Samodzielny mezczyzna nie zwiaze sie z braku laku szczegolnie malzenstwo. Z braku laku to rozwiazli mezczyzni przespia sie z bylekim ale tacy panowie wam pasuja.

Gość gość
Kobiety nawet dostaja ataku paniki gdy ich facet jest zbyt dlugo w domu i nie pracuje. Bo boja sie ze facet zobaczy ze tak naprawde ogarniecie chaty, zrobienie zakupow i ugotowanie obiadu zajmuje 2 godziny. smiech.gif a Oni tyraja po 10-15 godzin zeby utrzymac pasozyta Z Mój też tak mówił a jak na tydzień musiałam iść do szpitala wziął tydzień urlopu żeby zająć się domem i dziećmi to palcem w dupę nie mógł sobie trafić. Jak wróciłam to w domu był syf, obiad o 17 a on zmęczony. Mocni jesteście tylko w gębie.