Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna rozpaczliwie nalega na slub.

Polecane posty

Gość gość
Naprawdę chce ci się dalej ciągnąć tę żałosną prowokację???

Gość gość
jak nie chcesz mi pomóc to nie czytaj! chcę tylko jakąś dobrą radę od kogoś mądrego, jak jest tu jeszcze dziewczyna, która pisała że takie gadanie o ślubie jest tyle warte co gadanie do domku na Magadaskarze to niech mi doradzi, to mądra kobieta jej posłucham

Gość gość
Na ostatnich dziesięciu stronach było pełno rad a Ty robiłeś co się dało żeby tylko z nich nie skorzystać. Tobie nie chodzi o rady tylko o naciąganie ludzi na wpisy bo od każdego wpisu masz płacone trollu! Zamykam wątek - no, chyba że chcecie trollowi nabijać kabze wtedy piszcie.

Gość gość
tak mam płacone? Ty mi płacisz? I ciekawe za co?

Gość gość
Haha spoko, dobre prowo :-) Jestem kobieta ale na tyle wredna ze z lubością czytam jak głupie kafeterniane maciory biją pianę gdy temat dotyczy związków, ślubów i bachorow. Jedna cierpiętnica napisała, ze chocby skaly sraly to kobieta do 40 musi sie wyrobić i urodzić dziecko. W odpowiedzi na to odpisze - chocby skaly sraly bede sie bronić przed zajściem w ciąże a małżeństwo to juz wogole dla mnie prześmieszny cyrk. Seks układy sa w porządku. Kobiety pomstujące na facetów uprawiających seks chyba maja wlasnie mentalność prostytutek jesli uważają ze sypiając z mężczyznami maja prawo żądać cos w zamian. Z moim partnerem idę do łóżka lubie i chce a nie dlatego bo dzieki temu moge lub mam święte prawo cos zyskać. I nie uważam ze każdy facet ma obowiązek całować mnie w tyłek tylko z racji tego ze jestem kobieta. A co mnie obchodzą wasze wysiłki jakie wkładacie w wychowanie potomstwa? To WASZ problem i niczyj wiecej. Chcecie byc matkami to bądźcie. Tylko upewnijcie sie ze frajer którego łapiecie za uszy zeby spełnił wasze fanaberie chce tego samego. Szkoda fajnych atrakcyjnych facetów zeby mieli sie wpieprzyc w małżeństwo i dzieciaki. To odbiera im cała atrakcyjność i świeżość.

Gość gość
Też jako kobieta myślę że seks ukłądy są lepsze niż związki i małżeństwa

Gość gość
No i co z tego? Myślisz że kogoś obchodzi co ty uważasz za lepsze?

Gość gość
Jeżeli czujesz się nieswojo to porozmawiaj z nią i rozstańcie się, póki jeszcze jest czas i nie macie żadnych ogonów. Nie ignoruj swoich obaw i instynktu! Inaczej albo będziesz się męczył wysłuchując jej próśb o ślub (a Wasze oczekiwania najwidoczniej są rozbieżne), lub będziesz potem się męczył przez lata w nieudanym związku i zniszczycie sobie życie nawzajem. Lepiej żyć samemu niż w złym towarzystwie.

Gość gość
Ale o co Ci w sumie teraz chodzi- przecież nie chciałeś ślubu tylko układ to co masz. A skąd Ci do głowy ten ślub przyszedł jeżeli piszesz że ona nie chce z Tobą ślubu.

Gość gość
No bo troll już sam nie wie co jeszcze wymyśleć żeby was naciągnąć na wpisy!

Gość gość
kochasz ja i zal ci ze ona moze odejsc

Gość gość
wczoraj Skoro już coś napisałaś, bez względu czy sądzisz czy to prowo czy nie to doradź mi, bo podoba mi się Twój komentarz. Jak to sprawnie zakończyc? 1. Mieszkamy w tym samym małym mieście - boję się plotek i tego że jak wpadnie we wściekłość może mi zaszkodzić w pracy 2. Plotki, które rozpuści mogą mieć charakter szkodliwy dla moejego życia tutaj, mogę być zmuszony zmienić miejsce zamkieszkania - już itak moja reputacja po tym jak się z nią zadałem mocno spadła 3. Jak dalej to pociągnę to może mnie złapać na dziecko, jeśli spotyka się z kimś innym dziecko może nie być moja -udowadnianie ojcostwa ciąganie po sądach. Więc muszę to tak zakończyć aby nie wywołać w neij chęci odwetu. Więc jak to zrobić? Kto mądry doradzi? Jak ktoś uważa że to prowokacja to niech nie pisze. Sam konkret

Gość gość
Zostaw ja w spokoju frajerku :) Sex się skończył, do niczego innego się nie nadajesz i ona ci to pokazała, aż ci w pięty poszło :)

Gość gość
16.16 pewnie ze są lepsze bo można się z nich w razie czego szybko wyplatac, jak już jest małżeństwo i dzieci a kobieta dopiero wtedy odkrywa jakim mezus jest gnojem (po latach nieraz wychodzi szydło z worka) to już ciężej się z tego wyplatac, zakończyć, a i z racji posiadania dziecka ma dużo mniejsze szanse na ponowne ułożenie sobie życia...

Gość gość
pewnie tka ale kto rodzic dzieci bedzie

Gość gość
A po co rodzić jakieś wstrętne dzieci! Przecież ci zwolennicy seks układów będą zawsze młodzi i nieśmiertelni!

Gość gość
rochaaaaanie jest tanie

Gość gość
Oferujesz tylko sex To mało, bardzo mało Szybko się nudzi

Gość gość
kto wiecej

Gość gość
bandoned)

Gość gość
Nawet dobre prowo :P

Gość gość
'' gość 2018.04.06 To jest prowo debile smiech.gif ''' x Ale trzeba przyznać że nawet interesujące :D