Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tańcząca w deszczu

Prezent dla chłopaka na 22 urodziny.

Polecane posty

Hej, mam problem, mój chłopak za miesiąc będzie miał 22 urodziny i kompletnie nie wiem co mu kupić. Znamy się od grudnia, więc mamy krótki staż. Chciałabym żeby było mu miło i coś mu kupić, ale gdy zaczynam z nim rozmawiać to mówi, że nic nie chce oraz że nic nie potrzebuje. Ja jednak chce mu pokazać, że pamiętam i mu podarować cos. Jest strażakiem i straż jest u niego na pierwszym miejscu i jest bardzo ważna oraz zajmuje się sadownictwem. To są jego dwie wielkie pasje. Jakieś drobiazgi do samochodu odpadają. Będę bardzo wdzięczna za pomoc.

Gość gość
daj mu w koncu i przestan byc oziembla to bedzie najlepszy prezent

Gość gość
Nie warto kupować facetowi prezentów

Gość gość
G****o w papierku po cukierku

Gość gość
facetowi żeby kupować a on co ci da g****o ci da i cie zdradzi !!!

Gość gość
szczesliwy?

Gość gość
Tańcząca w deszczu dziś Tak, istnieje takie słowo jak szczęście. A co ty nie wiesz co to jest? No po prostu masz pecha, życie. x skąd tyle jadu do innych użytkowników? to jest to szczęście o którym piszesz, ten jad który tutaj wylewasz?

Gość Sławomir35
Zegarek, power bank, czy głośnik bluetooth to świetny gadżet na prezent dla mężczyzny! Nie znam chłopaka, który nie cieszył by się taką zabawką, jak głośniki Ultimate Ears. Moc takich mobilnych głośniczków robi wrażenie, a także ta masa bajerów o których dowiecie się z niejednej recenzji. A wyglądają one tak : https://www.euro.com.pl/search/glosniki-przenosne.bhtml?keyword=boom%202

Gość gość
Portfel, pasek

Gość gość
macie racje kupujcie im za te chamstwa i zdrady

Gość tomatooo
Jeśli chcecie dać chłopakowi coś, co zapamięta to polecam nie dawać takiego typowo materialnego prezentu :) U mnie najlepiej sprawdził się voucher na lot w tunelu aerodynamicznym. Kupiłam mu taki na stronie SpeedFly (to tunel w Mirosławicach pod Wrocławiem) na urodziny dwa lata temu i dalej wspomina to jako najlepszy prezent :D

Gość Łuki

a może jakiś sprzęt elektroniczny? kindle albo fajne słuchawki, ja mam od skullcandy - ja właśnie dostałem od swojej dziewczyny słuchawki venue i jestem bardzo zadowolony

zawsze bezpiecznie iść w gadżety, może słuchawki? ja ostatnio kupiłam mojemu słuchawki push skullcandy, powiedział, że zrobiłam mi fantastyczną niespodziankę!