Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szpiegostwo

Polecane posty

Gość gość

Dzień dobry. Temat mój to prywatność. Piszę podczas dużego dyskomfortu, mój partner jest w pracy. Właśnie zobaczyłam na naszym laptopie że on przejrzał moją galerię prywatną i moje wszystkie dokumenty na google. Byłam wylogowana, musiał jakoś sam w to wejść. Mój chłopak narusza moją prywatność, za kazdym razem gdy nie chce pokazac mu telefonu on sam go bierze, ubiera sie i wychodzi np na klatke. W taki sposób poznał całą moja konwersacje z MOJĄ PRZYJACIÓŁKĄ I MOIM PRZYJACIELEM. Co jakiś czas w nocy wchodzi w mój telefon i mnie szpieguje, jakie zdjecia polubiłam, z kim pisałam, czy ktos do mnie piszę. Czuję już ze nie mam zycia prywatnego, on za kazdym razem sie pyta gdzie jestem i co robie nawet gdy jest w pracy. Zna kazde moje zdjecie, kazdego screena nawet te rzeczy których mu nie pokazywałam. Co ja mam zrobić, osoba niespokrewniona ze mna narusza moje prawa, nie czuje sie wolna. Też tak ktos miał, co robiliscie w takich sytuacjach? Pomóżcie bo mi serce peka

Gość gość
On jest chory. Pakuj majdan i s********j od czubka. Zresztą dziwi mnie ze on sobie bierze twój telefon a ty co? Po prostu się godzisz gdy wychodzi na klatkę? Gratuluję.

Gość gość
Nigdy się na to nie godzę, próbuję mu czasami wyrwać z ręki , ale jest wyższy i nie oddaje mi za chiny dopiero jak sprawdzi

Gość gość
Gratuluję bycia czyjąś szmata bo tak to trzeba nazwać. Czego oczekujesz od obcych ludzi?

Gość gość
Jesteśmy razem 3 lata myślałam ze cos wypracowaliśmy