Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylkopytammmm

Polki z obcokrajowcami

Polecane posty

Gość tylkopytammmm

Ciekawi nie dlaczego Polki są tak surowo oceniane za związki z obcokrajowcami. Nierzadko wyzywane od k.. itp. Jakoś nie widzę tego zjawiska w takim stopniu u innych nacji.

Gość gość
bo np Belgijki czy Francuzki z ciapatym nie chcą mieć nic do czynienia nawet patologia stroni od muzułmanów czy afrykańskiego gnoju

Gość gość
Nie porównuj ich do polskich kobiet bo to jak niebo i ziemia.

Gość gość
Nawet Ukrainki wyżej się cenią. Polke można mieć już za 20 funtów.

Gość gość
Ja jestem żoną Fina, a też mi się kiedyś oberwało na kafe za związek z nim.

Gość gość
I zaczyna się bełkot frustratów. Może to będzie zaskoczenie dla co poniektórych obcokrajowcy to nie tylko muzułmanie xD

Gość tylkopytammmm
Dokładnie o tym mówię, to ogólny trend sporej części społeczeństwa. Bo niby jesteśmy postrzegani jako przyjaźni dla obcokrajowców ale chyba jednak nie za bardzo... Sama jestem w związku ze Słoweńcem, tak się życie ułożyło a nie inaczej i nie rozumiem całej tej agresji. Przykre to jest.

Gość gość
LOTNISKO HEATHROW,LONDYN Polskie sprzątaczki zorganizowały w terminalu sprawnie działającą agencję towarzyską Wabiły pasażerów i oferowały swoje usługi w TOALETACH.ZA SEKS BRAŁY JEDNORAZOWO ZAWROTNĄ SUMĘ 20 £.Gdy sprawa wyszła na jaw, dziewczyny wyrzucono z pracy. Proceder kwitł co najmniej od kilku miesięcy, ale afera wybuchła dopiero pod koniec ubiegłego tygodnia. W sprawę zamieszanych jest siedem pań. Wszystkie zostały natychmiast zwolnione. Możliwe jednak, że było ich więcej. Przewrażliwiona ochrona lotniska uważnie przegląda teraz archiwalne taśmy z kamer CCTV i podejrzanie patrzy na wszystkie nietypowe zachowania pracowników firmy sprzątającej. Na lotnisku zapanował wstyd i zapadła zmowa milczenia. Lubiły zabawę Terminal drugi lotniska Heathrow. Codziennie przewija się przez niego ponad 50 tysięcy pasażerów. Wielu z nich spędza tutaj nawet kilka godzin, oczekując na przesiadkę lub spóźniony samolot. Skazani są na długie warowanie na niewygodnej ławeczce albo przesiadywanie w jednej z licznych restauracji. Niektórzy mężczyźni byliby skłonni sporo zapłacić, aby takie chwile spędzić w przyjemniejszych warunkach. Właśnie wśród nich młode sprzątaczki dostrzegły znakomitą grupę docelową klientów. Z mistrzowskim zmysłem marketingowym wychwyciły rynkową niszę i ulokowały swój biznes tam, gdzie jeszcze nigdy nie pojawiła się konkurencja. Pomysł był imponujący. Jedna z dziewczyn szła z klientem do toalety, a koleżanki pilnowały drzwi. Zastawiały wejście mopem i tłumaczyły grzecznie pasażerom, że ubikacje są w trakcie sprzątania. Chwila sam na sam z atrakcyjną obsługą lotniska kosztowała od 20 do 30 funtów

Gość gość
Z wami juz nie chcą bo jesteście podłe chamy

Gość gość
tylkopytammmm dziś Ale czy kiedyś ktoś był wobec ciebie i twojego partnera agresywny? Bo mnie zjechali tylko na tym forum, a w tzw. realu wszyscy zawsze byli mili dla mojego Fina i ciekawi tego, co robi w Polsce i jak mu się podoba.

Gość gość
Niestety znam Polki, ktrore wychodzily za maz z wyrachowania. Niestety, w takim ukladzie to jest forma prostytucji..

Gość gośćtylkopytammmm
Niestety tak, raz zdarzyło się bardzo wprost. Jedziemy pociągiem podmiejskim, problem zaczął się kiedy zaczeliśmy rozmawiać ( po angielsku), mężczyzna ok 40 lat rzucił w moją stronę kilka tekstów typu sprzedajna dz.. i, że obcych ch. mi się zachciało. Dodam tylko, że narzeczony jakoś nie odstaje wyglądem od przecietnego Europejczyka.

Gość gość
Trzeba było odpowiedzieć burakowi, że przez takich prymitywów jak on Polki wiążą się z obcokrajowcami.

Gość gość
Ja bym się zapytał jakbym was spotkał czy nadal bierzecie 20 £ za seks w szalecie czy stawki się zmieniły?

Gość gość
Tak uczep się tego jednego argumentu i stosuj do wszystkich. Jeśli nie potrafisz odróżnić przeciętnej kobiety od prostytutki to rzeczywiście masz poważny problem.

Gość gość
No cóż, Ukrainki może też są kürwami jak wy, ale przynajmniej wyżej się cenią. Wy polki dajecie za 2 ramy tanich papierosów w UK.

Gość gość
Dlatego, ze Polki sk****a sie z obcokrajowcem w miejscu publicznym juz po drinku i godzinie rozmowy. Jezdze po swiecie i takich zachowan nie obserwowalem nigdzie. Ani u Rosjanek, ani u Ukrainek, ktore powszechnie uwazane sa za k***y. Takiej Hiszpanki, Francuzki, Turczynki nie spotkasz naj*****j w trzy d**y lizacej sie z nowo poznanym facetem.

Gość gość
To bardzo wybiórczo patrzyłeś... bardzo