Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ktoś może powiedzieć jaka jest Barbara?

Polecane posty

Gość gość

Czy ktoś może powiedzieć jaka jest Barbara?

Gość gość
Jaka Barbara? Chodzi o imię? Bo jeśli tak...to wszystkie Baski jakie znałam były jasnoskóre, piegowate i lekko lub bardziej grube serio :)

Gość gość
Haha wiesz co ja znam jedna i chyba masz rację zgadza się

Gość gość
Tak, to prawda - jasna skóra, lekko pulchne, radosne, bezpośrednie, bardzo życzliwe i energiczne.

Gość gość
Moja mama byla Barbara :) jasna fakt, bez piegow i wazyla troche ponad 60 kg . Charakterna twarda babka, taka ze gdzie diabel nie moze tam ona szla , jajcara :) oj duzo smiechu z nia bylo. Bardzo mi jej brakuje

Gość gość
Cos w tym jest..

Gość gość
Kurde ja znam czarna baske, ciemna karnacji i z charakterem. Znam jedno dziecko basie, jasne włosy, drobniutka, tez charakterem, bardzo mądra.

Gość gość
ja jestem Barbara. 170 cn wlosy ciemne i brazowe oczy. Charakter ? Zodiakalny Skorpion wiec chce mieć zawsze swoje zdanie i nie lubie sie poddawac pod dyktando kogoś. Jestem wygodna i lubie rozrywki. Oddana i kochajaca ale nie typ szarej myszki. Mocna osobowosc.

Gość gość
Moja córka ma na imię Basia, ma 5 lat i już wiadomo, że sobie w życiu poradzi. Wesoła, towarzyska, serdeczna, madra i odważna.

Gość gość
Ja też znam jasna, gruba, wysoka Baśkę. Spokojna, cicha

Gość gość
gość dziś Moja córka ma na imię Basia, ma 5 lat i już wiadomo, że sobie w życiu poradzi. Wesoła, towarzyska, serdeczna, madra i odważna. po czym można wnioskować, że 5 latka sobie w życiu poradzi...? Wystarczy zły los i po tych cechach charakteru nie będzie śladu. Dziecko to dziecko, nie zdaje sobie sprawy z zagrożeń i dlatego jest takie "odważne". Nie wiadomo w jakie towarzystwo trafi i kto będzie jej autorytetem. Może będzie prześladowane, może wpadnie w depresję, a może nie będzie nikogo słuchać, wpadnie w złe towarzystwo, itp. Mówić o 5 latce, że sobie w życiu poradzi to jest dużo na wyrost !!

Gość gość
Ja jestem Baśka:-) mam 32 lata, włosy kasztanowe, oczy zielone, brak piegów, raczej ciemna karnacja. Jestem bardzo emocjonalna, wrażliwa i rodzinna.

Gość gość
Też jesteśmy Barbara, 158, 60kg. Jasna karnacja, blondynka. Uczuciowe, energiczna, bardzo charakterna, wesoła, napewno nie dam siebie też wejść na głowę. Baśki są fajne