Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie pytania zadawała Wam teściowa przy pierwszym spotkaniu

Polecane posty

Gość gość

Jakie pytania zadawała Wam teściowa przy pierwszym spotkaniu

Gość gość
hmm teściowa poznana dopiero po ślubie i lista jej pytań?

Gość zaczarowanykredek
Czego się napijesz? :classic_cool:

Gość gość
Wzięła mnie na bok i pytała czy ja tak z jej córką na poważnie, czy chce ją tylko zaliczyć :D Bezpośrednia kobieta.

Gość gość
"przyszła tesciowa " na spotkaniu zapoznawczym? jakie masz wykształcenie,plany na przyszlosc... ile zarabiasz,czy gotujesz lepiej od emnie,czy wiesz "co moj michalek lubi jesc najbardziej"? "widzialas juz gdzie ma pieprzyk moj michalek'? itp.

Gość gość
czyli pytały o zarobki, serio? i co się robi w takich sytuacjach? trzeba powiedzieć, ja bym nie chciała...zbyt poufne

nie zadawała żadnych dziwnych pytań, nie pamiętam już, ale nie był to dla mnie żaden stres poza tym - była dorosła już, więc ludzi sie nie bałam i tłumaczyć z niczego nie musiałam

Gość gość
Czy jestem cnotliwa:(

Gość gość
Mój pierwszy jak przyprowadził swoją dziewczynę,to zapytałam czy mogę się zwracać do niej per ty.Przyjęlam serdecznie,synowi pokazałam kciuk do góry że dobry wybór.Nie zadawałam żadnych pytań,co chciała powiedzieć to powiedziała. Uważałam że zadawanie pytań takich osobistych,praca/szkoła/pieniądze/przyszłośc są w złym tonie. Spotkanie było ciepłe,wesołe .Myślę że czuła się u nas dobrze,zaprosiłam na następne kiedy będzie miała taką wolę,nawet samej i bez zaproszenia.Pracuję w domu więc zawsze może mnie zastać,pogadamy przy kawce i bedzie ok. Myślę że mnie odwiedzi:)lubie młodych ludzi.