Wieś was karmi mieszczuchy 0 Napisano Kwiecień 3, 2018 Mieszczuchy gdyby nie wieś i rolnicy to byście z głodu pozdychali w mieście ps i o takim sprzęcie jak ten w awatarze możecie sobie pomarzyć :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 3, 2018 znowu ten niedorozwój i jego debilne tematy :o kiedy wracasz do wariatkowa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 3, 2018 Juz cię kocham Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wieś was karmi mieszczuchy 0 Napisano Kwiecień 3, 2018 21:40 Sam jesteś niedorozwojem i sam jesteś debilny:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wieś was karmi mieszczuchy 0 Napisano Kwiecień 3, 2018 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 3, 2018 nie, to ty jesteś czubkiem, ciebie zamykają u świrów, i to ty od lat zasrywasz kafeterie swoimi idiotycznymi tematami o niczym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wieś was karmi mieszczuchy 0 Napisano Kwiecień 3, 2018 21:51 uważaj żeby ciebie tam nie zamknęli nadajesz się tam to po pierwsze a po drugie byłem w szpitalu psychiatrycznym na wodociągowej w Opolu ale na obserwacji ale nie jestem czubkiem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wieś was karmi mieszczuchy 0 Napisano Kwiecień 3, 2018 21:51 nie jestem czubkiem ile razy mam ci to powtarzać NIE stwierdzono u mnie schizofrenii ani halucynacji i omamów ani psychoz i zwidów i innych chorób psychicznych więc nie jestem czubkiem po to jest obserwacja by zdiagnozować chorobę a mi jej nie zdiagnozowano a kiedyś miałem depresję ale się wyleczyłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 3, 2018 sracji nie obserwacji jesteś regularnym poyebem i odstawiają cię tam regularnie czubie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wieś was karmi mieszczuchy 0 Napisano Kwiecień 3, 2018 I co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wieś was karmi mieszczuchy 0 Napisano Kwiecień 3, 2018 21:56 chyba lepiej wiem od ciebie byłem tam na obserwacji i nie stwierdzono u mnie schizofrenii i innych chorób psychicznych ps to jest szpital Neuropsychiatryczny i co osoby po udarach czy wylewach krwi do mózgu itd którzy tam trafią też są czubkami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 3, 2018 Mateusz jesteś the beściak, a gościu ma ciśnienie, bo pewnie leki mu nie pomagają :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wieś was karmi mieszczuchy 0 Napisano Kwiecień 3, 2018 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 3, 2018 sam sobie świr odpisuje :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 3, 2018 gość dziś sam sobie świr odpisuje smiech.gif :D jak sam jak ty w temacie piszesz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 4, 2018 Matełósz, ić spać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 4, 2018 matołusz to jak najbardziej adekwatne imię dla tego niedorozwoja kałbuc również, bowiem ma kompletnie nasrane we łbie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Medycyna Naturalna 0 Napisano Kwiecień 5, 2018 A czym ta wieś karmi mieszczuchów - chemia, glifosatem i pestycydami ? Może pora to zmienić by tak pisać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach