Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przeklelam chlopaka, ktory mi dal kosza i ....

Polecane posty

Gość gość

Z 10 lat temu zakochalam sie w chlopaku. Jest na tyle inteligentny ze wie, jak mozna rozbudzac uczucia. Domyslal sie, a nawet chyba wiedzial, ze mi sie podoba, a jednak sobie ze mna pogral, adorowal mnie z nudow albo dla seksu, by za chwile wejsc w zwiazek z inna :/ Powiedzialam wtedy w myslach : Niech ci sie z nia rozleci, a kazda nastepna niech cie zdradza i w zyciu ci sie nie uklada! I wiecie co? zapomnialam o tym zupelnie .. przypomnialo mi sie niedawno , przypadkiem :] Spotkalam go po tych 10 latach .. zmizernial choc jest mlody. Wyglada na starszego o 20 lat. Posypalo mu sie zdrowie, ciezko pracuje by zarobic marne grosze. Tamta dziewczyna go zdradzala na okraglo, zaszla w ciaze z innym, zaczela go ponizac. Nastepna to samo. Z zadna mu sie nie ulozylo, a troche ich bylo. Kazda go zaczela wykorzystywac, zdradzac. Wczesniej ukladalo mu sie za bardzo, mial duze powodzenie i to on sie bawil ludzmi. Haha, karma wraca.

Gość gość
BRAWO! Wreszcie normalna kobieta, autorko gratuluję odwagi, niech ci "prawie" mężczyźni nawbijają sobie do tych pustych głów, że nie można z nami zadzierać i nami pomiatać, niech ma za swoje, w końcu zasłużył !

Gość gość
Zawsze można klątwę odwrócić. O ile sobie ktoś zasłuży :classic_cool:

Gość gość
Super. W takim razie będę nadal przeklinała moich wrogów. Podniosłaś mnie na duchu :)

Gość gość
On tobie pewnie tez to samo zyczy dlatego tez ci sie nie uklada. I obydwoje macie zle.

Gość gość
Tak autorko, to prawda że karma wraca. W którymś momencie wróci do Ciebie.

Gość gość
Autorko dobrze że o tym napisałaś, to wlało w moje serce nadzieję na sprawiedliwość w tym życiu.

Gość gość
gość dziś Autorko dobrze że o tym napisałaś, to wlało w moje serce nadzieję na sprawiedliwość w tym życiu. x To jest sprawiedliwość twoim zdaniem? Nie można komuś szkodzić w ten sposób. To jest nie w porządku. Nie wierzę do końca w realne działanie takich przekleństw, ale jednak nic nie wiadomo. Zjadłyby mnie wyrzuty sumienia na miejscu autorki. Chłopak nie postąpił ok. Zgoda. Ale autorki nikt do niczego nie zmuszał. Jeśli była dla niego taka "gościnna" bez żadnych deklaracji z jego strony, to nie powinna mieć większych pretensji. Na pewno facet nie zasługuje na ciągłe niepowodzenia życiowe i jeszcze zdrowotne. Nie wiem, czy jest karma i czy działa, ale jeśli tak, to do autorki ona też wróci. No niestety.

Gość gość
Moze to przypadek, a moze nie,kto wie ;) Kilkanascie razy mialam wrazenie, ze moje mysli sie materializuja. Mi sie uklada i jest ok, a sama nikogo nie krzywdze. Mam zal za to co zrobil on czy inni bo przez to mialam przez jakis czas stany depresyjne, bylam nieufna, wycofana, bez zycia. Oni sie tym nie przejeli wiec dlaczego ja mam sie przejmowac ich zyciem? ps. dziekuje za mile slowa;)

Gość KotFilemonBonifacy
Kałma? Czy ktoś mówi o łiskas?

Gość gość
Nie bylam dla niego 'goscinna'. Nic nie bylo fizycznie, a potem dowiedzialam sie, ze obgadywal mnie po ludziach - ze zlosci ze mu nie dalam czy moze po prostu sie nabijal od poczatku, nie wiem ale skrzywdzil mnie. Bylam wtedy mloda, mialam 14 lat i zadnego doswiadczenia, to bylo pierwsze zauroczenie ktore on rozbudzil, teraz to widze.

Gość gość
KotFilemonBonifacy dziś :D:D:D

Gość gość
Kiedyś przeklinałam osobę która mnie skrzywdziła, i przestało jej się powodzić. Ale 1 raz nie wystarczył.

Gość gość
Dokladnie. Lepiej nie wiazac sie z nikim bo predzej czy pozniej czeka wielkie rozczarowanie. Ten temat znowu pokazal, ze mam racje :D

Gość gość
A ja sobie żyje sam bardzo mi się to podoba i tak zostanie juz na wieki wieków amen.

Gość gość
gość dziś x widze ze masz bardzo nieciekawe doswiadczenia w sferze milosnej. nie przejmuj sie, mysl pozytywnie, bo jak bedziesz przekonana ze i tak sie nie uda to sama do tego doprowadzisz,

Gość gość
Co którzy bronią tego faceta pewnie sami mają za uszami i boją się żeby ktoś ich nie przeklal, już widzę jak same maryje wybaczajace dziewice tu siedzą

Jeśli karma wraca, to pewnie wróci i do Ciebie, za te życzenia z głębi serca. :-)

Gość gość
18:10 a jej niby za co ? Ona mu nie zawinila więc się możesz ..

Ona życzyła mu źle, a dziś cieszy się, że nie układa mu się w życiu. To w moich oczach zasługują na dużo większą pogardę/karę, niż to co (być może nieświadomie/nieroztropnie) zrobił ten chłopak. Brzydzę się ludźmi, którzy cieszą się z czyjegoś nieszczęścia, którzy życzą innym źle. :-)

Gość gość
18:18 Śmieszą mnie tacy pseudomoralisci. Ojejku jaka ona zła bo źle mu pożyczyła. To straszne. On jakoś nie myślal gdy ja umyślnie krzywdzil. I nie p********e o karmie gdy tak naprawdę nie rozumiecie jak ona działa i na czym w swej istocie polega. To co wypisujecie to uproszczenie totalne tematu.

Gość gość
Doucz się czegoś więcej niż postacie z animowanych bajek i nie udawaj swietszej od papieża bo to dopiero obłuda.

Gość gość
A mnie śmieszy wiara w klątwy w XXI wieku . To co ? Jakby go nie przeklnela to by mu życie ułożyło się inaczej ? Widzę że zabobon króluje ...

Nie jestem zabobonna i nie wierzę w karmę. Wierzę w determinizm. :-) Próbuję tylko wpisać się w klimat topiku. :-P

Gość gość
i co masz satysfakcję, że przegrał życie? A jaka pewność, że z Tobą też nie przegrałby?

Gość gość
Ostrzeżenie dla tych co przeklinają , aby tego nie czynić bo wówczas źle się zaraz dzieje , zło dotyka obie strony i tą która przeklinała też https://www.youtube.com/watch?v=EzoNZJroRzU i tą która przeklina również . Zjawisko to znane od zarania ludzkości nazywa się prawem symetrii losu : co życzysz drugiemu musi się tobie też spełnić .

Gość gość
Jednak baby mają nasrane we łbie,nie dość ze wierzą w dziadka na chmurce i karmę to ejszcze wierzą w jakieś zabobony.Fajnie macie w tym swoim wyimaginowanym swiecie,przygłupie wieśniary :/