Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przeklelam chlopaka, ktory mi dal kosza i ....

Polecane posty

Gość gość
Może jednak coś w tym wszystkim jest....mój pierwszy narzeczony, moja wielka miłość złamał mi życie, zdradził , zrobił dziecko innej, kiedy się ze mną do ślubu szykował.....dziecko z tej zdrady urodziło się z mukowiscydozą. Moja druga wielka miłośc, ranił, nie szanował, na pożegnanie powiedziałam mu , że zycie odda mu za całe moje cierpienia....po kilku latach przyznał, ze nie układało mu się , nic nie wychodziło i nie poradził sobie, że miałam rację, że zapłacił za moją krzywdę, więc moze karma jednak wraca, nawet jeśli wcale nie życzymy komuś żle....

Gość gość
Przeczytalam ten watek, to bylo 10lat temu gdy autorka miala 14lat, gdy ten chlopak (15, 16, 17lat??) zlamal jej zycie I ona go przeklnela. To okropne! To byly przeciez dzieciaki ktore powoli ucza sie zycia. To nie pora na zadne deklaracje! A ze chlopak probowal z kwiatka na kwiatek.. ten wiek to wlasnie pora na takie doswiadczenia. Autorka (z rachuby wynika ze ma 24lata) twierdzi ze jej sie swietnie uklada. Lepiej odczyn klatwe bo masz mnustwo czasu aby do ciebie karma wrocila..

Gość gość
Przkląłem polską reprezentację i reprezentację Senegalu, że tak mało goli naszym strzelił - Kolumbia za to OK a Japonia, słabiutka, słabiuteńska K

Gość gość
Bzdety. Twoje gadanie nie wpłynęło na jego życie.