Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile facet powinien zaliczyć kobiet przed wami, aby w waszych oczach był mężczyzn

Polecane posty

Gość gość

i abyście chciały wsiąść go na męża?

Gość gość
Zero 00000000000000

Gość gość
Oczywiście, że czym mniej tym lepiej. Do 25 lat zero, powyżej tylko jedną!

Gość gość
taaa a ty ilu mialas jedna hhaah

"abyście chciały wsiąść go na męża?" x Wsiadanie kogoś na męża musi być bardzo ineteresujące, chciałbym to zobaczyć. Chyba. Czy może chodzi o wsadzanie?

Gość gość
Jeżeli mezczyzna zaliczył choć jedną kobietę to nie nadaje sie do związku. Kobiety to nie przedmioty aby je zaliczać. Jak mezczyzna był w związku i kochał kobietę to ilość nie ma znaczenia o ile te związki nie trwają tylko trzy miesiące lub krócej.

Gość gość
za pisownie j. polskiego sie wez, a dopiero pozniej mysl o mezu tudziez jego przebiegu

Gość gość
Chyba zonie bo temat założył mezczyzna.

Gość gość
Mężczyzna który sypiał z kobietami w związku nie nadaje się do związku :)

Gość gość
Powinien być prawiczkiem

Gość gość
"Jeżeli mezczyzna zaliczył choć jedną kobietę to nie nadaje sie do związku. Kobiety to nie przedmioty aby je zaliczać. Jak mezczyzna był w związku i kochał kobietę to ilość nie ma znaczenia o ile te związki nie trwają tylko trzy miesiące lub krócej." C Dokładnie, jak zalicza to z dala od takiego. Ja dodam jeszcze że ilość związków też jest ważna, bo jak jest ich nie wiadomo ile, to znaczy że koleś nie umie stworzyć relacji. Jak dla mnie to tak w 3 góra 5ciu związkach może być.

Gość gość
no dobra a jak bylem w 3 dniowym zwiazku?

Gość gość
I potem takie śeroty boże są dumne ze swoich długotrwałych związków ale nie mają pojęcia o tym że ich partner/ partnerka skrycie marzy żeby jeszcze coś w życiu przeżyć. Pomijam już fakt że w łóżku są pierdo. ołamk bez doświadczenia.

Gość gość
Puszczalstwo tłumaczą się związkami :D

Gość gość
Trzy miliony osiem tysiecy piecset dwadziescia szesc. To absolutne minimum. Jesli mial choc o jedna mniej to dla mnie jest przegrywem i zerem.

Gość gość
Ale czy to musi byc udokumentowane? Prawiczek jestem i Cie okłamię

Gość gość
Zero. Facet powinien sypiać TYLKO I WYŁĄCZNIE ze mną. Żadnych skoków w bok. Nie obchodzi mnie jakiś zużyty fioot. Kobieta może uprawiać seks ile razy i z kim chce. My jesteśmy mądrzejsze, nie rozkładamy nóg tak jak faceci. A facet wiecznie pindola z gaci wysuwa koniotrzepacze pieprzone.

Gość gość
kurna gdyby moj syn zaliczyl tylko jedna to bym mu oplacil jeszcze z 10 prostytutek zeby zobaczyl jak to jest z innymi inaczej to bylby ciotą

Gość gość
Jak kochał się z kobietami w związku to nie jest dobrym materiałem na męża bo myślał tylko przyrodzeniem w związku i nie zachował prawictwa dla tej jedynej z którą spędzi resztę życia.

Gość gość
Kobiety mają więcej w głowie a faceci więcej między nogami dlatego my kobiety jesteśmy mądrzejsze.

Gość gość
Powinien być prawiczkiem

Gość gość
17:57 Mam nadzieję że to tekst na rozbudzenie forum i że nie ma tak ograniczonych ludzi :D

Gość gość
przeciętna kobieta ma wieku 30 lat od 10 do 50 partnerow, mediana wynosi 25. Wiec taka kobieta na pewno wymaga co najmniej u faceta 10 kobiet. Odpowiedzi u gory pisali prawiczki

Gość gość
Mam 27 lat i miałem jedną partnerkę, długi związek. Ciekawe ile moich żeńskich rówieśniczek mogłoby się pochwalić tak ładnym przebiegiem... podejrzewam, że w Polsce bardzo niewiele.

Gość gość
"kurna gdyby moj syn zaliczyl tylko jedna to bym mu oplacil jeszcze z 10 prostytutek zeby zobaczyl jak to jest z innymi inaczej to bylby ciotą" x I rozumiem, że potem znalazłbys mu była prostytutke na żonę. Bo od normalnych szanujących się kobiet, dziffkarz z brudnym kootasem powinien trzymać się z daleka.