Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zalamalam sie Psychicznie... i nie mam z kim porozmawiac...

Polecane posty

Gość gość

Witam Was, Jestem zalamana-podlamana psychicznie, nie mam nikogo z kim moglabym porozmawiac... Mam 34lata spotykalam sie pare razy z facetem starszym ode mnie on ma 55 lat, robi mi prezenty niby jest mily, seks byl... Jest to czlowiek niby spokojny, ale rowniez arogancki potrafi byc, ale do rzeczy, juz pare razy slyszalam od niego ze jestem stara, dosyc czesto, wiec po co spotyka sie ze mna, robi prezenty? Ostatnio powiedzial mi ze ja sie boje mezczyzn, ukrywam sie, i co jakis czas uwielbia powstarzac ze jestem "stara" bo mam 34lata, ogolnie ludzie daja mi o wiele mniej lat, ale niewazne... Wczoraj znow mnie ten czlowiek dobil , ze dzis siedze i placze, jestem zalamana, jak mozna tak czlowiekowi dowalac? jaki w tym sens?

Gość gość
Poszukaj sobie normalnego faceta, i tyle.

Gość gość
Tak, tylko dlaczego czlowiek postepuje w stosunku do drugiego czlowieka w taki sposob, jaki w tym cel-sens?

Gość gość
Uważam, że on leczy swoje kompleksy na tobie. To musi być chory facet. Weź młoda jesteś a zadajesz się z grzybem 20 lat starszym. Co Ci po prezentach? Warto? Nie warto!!!

Gość gość
Wbijasz sobje gwozdza w kolano i placzesz ze cie boli kolano , szczy glupoty !!

Gość gość
Mam nadzieje, ze chociaz ma duzo kasy (sorry), bo nie rozumiem dlaczego mloda kobieta decyduje sie na zwiazek ze starym prykiem.

Gość gość
Facet ma 55 lat, wlosow polowy nie ma, zmarszczki sporo, cialo niezbyt ladne, ale ja mu tego nie wytykam ze jest starszy itd, a jemu dziwna przjemnosc sprawia mowienie mi, ze jestem stara, ze boje sie facetow... Dzisiaj jestem cala roztrzesiona i zalamana...

Gość gość
34 lata to jeszcze młody wiek a tego cymbała porzuć bo jeśli teraz tak ci dowala to co po ślubie będzie ? horror . Ja ciebie naprowadzę na dobrą drogę , tylko ten co chce ślubu kościelnego jest wart uwagi , bo inni tylko szukają grzechu i nazywają to miłością . Obłudnicy . szkoda twojej młodości na takich obłudników . okręty kolumba .

Gość gość
Po co to robi, dlaczego sie w ten sposob zachowuje? A myslalam na poczatku ze fajnego faceta poznalam.

Gość gość
Jak mozna kobiecie tak dowalac zeby czula se gorzej?

Gość gość
Mogłabyś być jego córką, tak różnica wieku bardzo duża. No chyba że ma kasę.:-)

Gość gość
Ale czy to warte jakiejkolwiek kasy? zeby pozniej wpasc w ogromne kompleksy?

Gość gość
34lata, to juz duzego wyboru się nie ma:-(

Gość gość
"gość dziś 34lata, to juz duzego wyboru się nie masmutas.gif " nastepny dowalacz kobietom?

Gość gość
gość dziś Dowalacz? Chyba żartujesz? Najlepsi faceci już dawno wyłapani. Wróć na ziemię!

Gość gość
jak mogłaś pójść do łóżka z takim starym piardem? mało to rozwodników po 40 jest?

Gość gość
Dajesz się tak traktować, tak masz....

Gość gość
jakiś chory człowiek, a stały związek z nim to będzie piekło, ciągle ci będzie dowalał, strasznie beznadziejny jest, uciekaj a prezenty? po cholerę, chyba ważniejsze jest zdrowie psychiczne lepsza samotność niż przebywanie z kimś takim wg. badań własnie kobiety singielki są o wiele szczęśliwsze niż faceci single, to on sie powinien cieszyć, że ktoś go chce, a w ogóle tego nie docenia żyj swoim zyciem i NA PEWNO znajdziesz kogoś lepszego, śmiem twierdzić że 99% jest lepszych od niego

Gość gość
jak można zadawać się z takim starym podłym dziadem, ja mam 45 lat i nie chciałabym takiego tylko sie rozglądam za młodszym i juz nawet umawiam się z 35 latkiem musisz być niezłą desperatką której nikt nie chce ,współczuję

Gość gość
Co on chce tym osiagnac, bawi go to?

Gość gość
"gość dziś " Nie jestem desperatka, ale dla mnie wazny jest czlowiek, nie jego wiek... Na poczatku byl milutki, szarmancki, ale powoli zaczal sobie bardziej pozwalac, czuc sie pewniejszy, nie moglam tego przewidziec, niestety...

Gość gość
Chce obniżyć twoje poczucie wartości byś uwierzyła, ze rzeczywiście jesteś TAKA STARA ,że nikt cię nie chce i żebyś z nim została, ze starym dziadem:P Ja generalnie nie wytykam ludziom wieku, ale to jest absurd by człowiek kilkanaście lat starszy mówił o młodszym że jest stary :D przecież to komedia :P :P on będzie sie tłumaczył, że czas dla kobiet płynie inaczej, ale to dowód, że patrzy na kobiety strasznei instrumentalnie i ogólnie jest obleśnym szowinistą. Patrzy na kobiety jak na świnie do uboju.

Gość gość
Jesteś, jestes desperatką, i on to wykorzystuje....

Gość gość
Facet musi byc zakompleksiony, wie ze jest staruchem i ze nie jest atrakcyjny. W tobie widzi mlodosc, piekno i to go denerwuje. Boi sie, ze odejdziesz do mlodszego i przystojnego, wiec probuje cie dolowac bys myslala, ze nic lepszego w zyciu cie nie spotka, niz to ze jestes wlasnie z nim. To zagrywka wielu facetow.

Gość gość
gość dziś A może to ona mało atrakcyjna, facet o tym wie i to wykorzystuje. Brak konkurencji nie działa motywująco.

Gość gość
i na tym polega Twoje załamanie???? buuuuhahahahahaha, dziewczyno, co Ty zrobisz , jak spotka Ciebie w życiu jakiś kłopot, jakaś strata?? Uwazam ,ze popwinnaś iść do spychologa, budować poczucie wartości, bo leży i kwiczy, jak coś takiego moze załamać?? Idz na onkologię dziecinna i zobacz co się tam dzieje a nie smutasz tutaj jakieś k***a pierdoły

Gość gość
Urwij z nim kontakt bo potem będzie jeszcze gorzej. Skoro potrafi używać wobec Ciebie przemocy psychicznej, bo nie można tego inaczej nazwać to skąd wiesz że nie posunie się jeszcze dalej? Chcesz tak żyć? Będąc z nim sama się nieuszcześliwiasz, jeśli ktoś w ten sposób postępuje z kobietą to na pewno nie stanie się nagle lepszy, a jedynie gorszy. Jesteś młoda, możesz jeszcze w życiu być szczęśliwa z kimś innym, a nawet gdybyś była sama to lepiej się skupić na własnej osobie niż być z takim człowiekiem.

Gość gość
Ja bylam chyba zbytnio tolerancyjna, facet ma rowniez problemy seksualne, ale w tym wieku to norma co drugi facet owe posiada, penis nie jest juz tak sprawny, do tego zbyt chudy... ale probowalam az do skutku nameczylam sie czesto... I nie robilam z tego problemu...Akceptowalam go jakim jest, a on mi tak dowala...

Gość gość
gość dziś Ma konkurencje i wie o tym...