Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zalamalam sie Psychicznie... i nie mam z kim porozmawiac...

Polecane posty

Gość gość
ojejku jejku, jakie to straszne! Załamanie psychiczne przez czyjeś gadki, kobieto lecz się, moja rada, nikogo nie zmienisz a swój łeb jeszcze mozesz, póki młoda jesteś

Gość gość
"Facet ma 55 lat, wlosow polowy nie ma, zmarszczki sporo, cialo niezbyt ladne, do tego niezbyt sprawny penis-problem ze wzwodem " to oznacza atrakcyjny?

Gość gość
to chyba jakaś prowokacja, nie wierzę ,ze dojrzała kobieta załamuje się z tak błahego powodu, chyba ze coś z psychiką nie tak

Gość gość
"gość dziś to chyba jakaś prowokacja, nie wierzę ,ze dojrzała kobieta załamuje się z tak błahego powodu, chyba ze coś z psychiką nie tak " To malo wiesz o zyciu, czasami niby blahostka potrafi zalamac. Kazdy czlowiek jest inny.

Gość gość
gość dziś Ta, akurat...Jak by wiedział że konkurencja jest, to by się tak nie zachowywał. Oszukujesz samą siebie.:-O

Gość gość
więc do psychologa , skoro takie coś załamuje, co kiedy pojawią się realne problemy, klopoty??

Gość gość
stary dziad któremu nie staje, bo sama autorka opisuje że ma chudego i musi sie namęczyć by tego flaczka do czegoś doprowadzić Ten ją poniża i obraża,ja pierdziu, że takie kobiety istnieją to jestem w szoku ,w dodatku płacze cicho po kątach. To gorzej niż u muzułmanów

Gość gość
Tutaj przychodzi sie zeby porozmaiac o jakims problemie, jakiejs bolaczce, co ludzie sadza na ten temat.

Gość gość
Prowo 1/10

Gość gość
ale to jest straszne,facet na nia najszczy i kopnie a ona będzie cicho chlipać i pisać w necie że nie ma sie komu zwierzyć ale jej smutno To wstyd że takie kobiety pozwalają sobie bo jak jest prostytutka i jej ktos zapłaci to co innego a ona jest w związku i tak sobie pozwala

Gość gość
musisz być strasznie brzydka albo gruba ze spotykasz sie z takim starym dziadem i jeszcze sie rozczulasz nad tym co on myśli :O

Gość gość
Nie prowo, tylko faktyczna sytuacja, sama jestem na siebie zla ze do tego doprowadzilam... Ale ciagle zastanawia mnie dlaczego on to robi? Niby facet na poziomie(na poczatku sprawia takie wrazenie), niby dojrzaly, bogaty, z wlasna duza firma... A takie cos wyszlo...

Gość gość
Prowo, jak nic. Wiadomo że stare panny kochliwe-ale do tego stopnia?!:-O

Gość gość
gość dziś Nie jestem z nim w zwiazku! Spotykamy sie, robi mi prezentny, potrafi byc przemily, ale potrafi byc rowniez taki jak pisalam wczensiej...

Gość gość
aa to o to chodzi,bogaty z duża firmą,dlatego męczysz tego flaczka z poświęceniem i dajesz robić z siebie śmiecia,zwykły handel

Gość gość
autorko, Ty masz naprawdę 34 lata?? Ja mam wrazenie, ze pisze jakaś 13 latka, zero dojrzałości

Gość gość
Trochę dziwne, facet ma kasę, i nie poszuka sobie dwudziestki...

Gość gość
weż dziewczyno usuń ten temat, jak to się mówi Kończ waćpan , wstydu oszczędz..masz chorą psyche i nie jest tu Twoje miejsce, ja Ciebie widzę u psychologa, serio

Gość gość
Kochana k***a mać. Czy ty dajesz Sobą pomiatać? Ogarnij się i przestań mazgaić. Człowiek dostaje depresji i jest załamany bo na to pozwala. Jak widać Ty pozwoliłaś a jeżeli szanujesz się choć trochę to zostawisz człowieka, który próbuje cię zniszczyć psychicznie i obraża Twoja osobowość. Kochaj Siebie a zaczną Cię szanować. Nie potrzebujesz żadnych psychologów czy terapeutów. Jeżeli jesteś stara dla niego to niech w*************************.a ;) Siła jest w Tobie zacznij żyć i znajdź sobie 34 latka to oboje będziecie "starzy" hehe ;) Trzymaj się i OGIEŃ !!! :D :*

Gość gość
Pisalam ze nie jestesmy para, tylko spotykamy sie...

Gość gość
Dajecie się wkecać jak małe dzieci. Kiepskie prowo:-D

Gość gość
w większości przypadków,żeby dostać depresji a potem walnąć samobója ,ludzie szukają przyczyn, moze Ty też chcesz skończyć i masz powód już...facte taki zły i strasznie Ciebie krzywdzi.. skoro takie tekst jest dla Ciebie załamujący, to widzisz, juz amsz powod, czyż nie tak???

Gość gość
Nie jesteście para, to tym bardziej. Zacznij się szanować!!!! Kopnij go w tyłek! Gdzie Twoja godność???

Gość gość
Ale po co dowalacie bardziej?

Gość gość
Nie kopnę go, bo nie będe miała za co żyć. Po zatym jak go kocham!

Gość gość
po co jej godność, chodzi o to by mieć powód do cierpiętnictwa, a juz go ma przecież, cokolwiek się dziej w życiu, to my jestesmy odpowiedzialni za swoje emocje i uczucia, bo problemy ma każdy, sęk w tym, jak się na nie zapatrujemy, odejdz od niego i skończ te męki, bo ani to fajne ani konstrukrywne

Gość gość
To wyzej to podszyw... Tak urwe kontakt, tylko chce sie dowiedziec dlaczgeo tak robi.

Gość gość
Więcej się z nim nie spotykaj, nawet jak będzie nalegal nie ulegaj jego słodkim slowkom. Już go poznalas, chyba dalej nie chcesz? Nie ma powodów do załamania, zadbaj o siebie na wiosnę, odśwież włosy, garderobę, uśmiechnij się i korzystaj z życia na ile możesz. Jeżeli szukasz partnera to na pewno znajdziesz, już po 40-tce to dla Ciebie sporo starszy a co dopiero stary dziad. Trzymaj się ciepło. Pozdrawiam.

Gość gość
haahahahahhah otóż to! jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o kase! Ja sie żegnam z tym tematem, albo to prowo albo nasz autoprka wymaga nie psychologa, ale psychiatry

Gość gość
"gość dziś " To podszyw