Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy was też dobijają romantyczne piosenki w radiu?

Polecane posty

Gość gość

Takie piosenki zawsze podsycały moje marzenia o cudownej miłości, a chyba taka miłość nie istnieje, bo w moich związkach było zupełnie inaczej

Gość gość
Mało_stanowczy dziś Bardzo śmieszne

Gość gość
Tak autorko, mam to samo, raczej jeśli chodzi o Polskie piosenki (chyba dlatego ze rozumiem każde słowo), nienawidzę jak wiedzę w pracy i w radiu leci np ,,Gotowi na wszystko" Lanberry, gotuje się we mnie w środku jak to slysze :(. Oczywiście, jak można się domyslic, miłości nie mam, w ogóle nigdy nie byłam zakochana :(

Gość gość
W ogóle na mnie nie robią wrażenia q moje życie uczuciowe to porażka.

Ja wręcz czuję się zażenowana kiedy leci "Miłość w Zakopanem". Zawsze wtedy odwracam wzrok od radia. :classic_cool:

Gość gość
Mało_stanowczy dziś Skąd pomysł, że nie znam?

Gość gość
Mało_stanowczy dziś Z mojego komentarza wynika właśnie, że wiem, że to zupełnie innego typu muzyka, więc przytaczanie jej tutaj jest kiepskim żartem

To pewnie staroegipska technika. Nie znałam jej, ale tak ładnie o tym napisałeś, że aż zapiekły mnie pośladki. Wszystko mi się dziś kojarzy. Idę rozejrzeć się po świecie. 🖐️

11:30 - pogrążasz się na każdym kroku:) Po pierwsze nie bardzo rozumiem, na jakiej podstawie uznałaś to za żart. Zamierzasz oceniać czyjś gust? Po drugie z faktu, że przeczytałaś przed chwilą w wikipedii o Etiudzie Rewolucyjnej nie wynika, że stałaś się krytykiem muzyki poważnej - a usiłujesz. Zluzuj majty, nie ma obowiązku znania się/lubienia tego rodzaju muzyki, chociaż jedno z najsłynniejszych dzieł Chopina wypadałoby:)