Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja przeszłość vs mój mąż co teraz

Polecane posty

Gość gość

Mam tatuaż nad pupą z napisem "Queen of spades" i znakiem pik. Męża nie interesowało co to jest ale ostatnio znalazł. I wpadł we wściekłość, zarzuca mi ze nie opowiadałam mu o swojej przesżłości - nie mówiłam bo nie widziałam powodu. Wyjechał i nie odbiera telefonu. Mamy 2 dzieci. Małżeństwem jesteśmy 4 lata. Oboje przed trzydziestką.

Gość gość
Usun ten tatuaz i powiedz swojemu mezowi, ze to jego kochasz i jestes mu wierna i nigdy bys nie chciala byc z innym facetem nawet przez 5 minut. W Polsce mieszkacie? Gdzie niby znajdowalas tych Murzynow? Ja bym nigdy nie chciala zeby moj maz poczul sie gorszy od jakichs obcych facetow. Tylko ze ja mojego kocham.

Gość gość
Serio ?

Gość gość
Wyprowadziłam się po skończeniu licemy do Anglii i tam byłam ich po prostu.

Gość gość
A co to znaczy? Może ktoś wyjaśnić?

Gość gość
:D:D:D

Gość gość
To niezły bezmozg jesteś robiąc sobie takie tatoo

Gość gość
Ja też nie bardzo wiem co znaczy taki tatuaż...

Gość gość
Dla leniwych: Zazwyczaj żonata biała kobieta, która cieszy się seksem z wieloma (2 lub więcej) dobrze wieszanymi czarnymi mężczyznami w tym samym czasie, często. Kobieta jest typowo swingerską i angażuje się w seks za zgodą męża. Żona może utrzymywać jednego lub więcej stałych kochanków i określać ich jako "swojego chłopaka", "swojego byka" lub to, że jest "własnością czarną". Często męża i żonę filmują żonowe eskapady, by móc się w przyszłości cieszyć. Termin ten jest również używany w przypadku pojedynczych białych kobiet, które datują tylko czarnych mężczyzn.

Gość gość
Prowo i to marne.

Gość gość
Nikt nie chce szmaty za zone. Czemu jestes taka zaskoczona. Mezczyzni to nie kobiety nie cenimy pustactwa i rozwiazlosci u plci przeciwnej.

Gość gość
to prowo prawika z ogólnego, po co nabijacie posty trolowi

Gość gość
Polskie kobiety to ku'rwy europy, ale ten akurat temat to prowokacja.

Gość gość
Nie wierzę, ze ktos może sobie żyć z kims innym z tatuażem, ba ozenic sie i nie zapytac co to i skąd to :-P swoja drogą znam taką jedna laske co sobie wutatuowala cos dla "chlopaka", ktory nawet nigdy z nią nie chodził, raz go pocalowala i wielka miłość. On potem znalazł sobie dziewczynę, zareczyli sie, pozenili i mają juz chyba 2 dzieci. A tamta została z tatuazem bo nie wiem, moze naiwna myslala, ze jak sie dla niego wydziara to on ją bzyknie :-D inny ja bzyknal i zrobil dziecko, inny potem z nią je wychowywal. A teraz to nie wiem bo juz koło nich nie mieszkam. Zal dziewczyny. No ale to są szczeniackie błędy młodości. Sama mam ba koncie kilka, ale tatuowac można moim zdaniem cos "naszego", dla siebie. Wtedy to ma sens.

Gość gość
Jakikolwiek tatuaż nad doopą to tandeta.

Gość gość
A nie mogłaś udać głupa i powiedzieć mu, że nie wiedziałaś co to znaczy? Że Cię koleżanka namówiła, albo że Ci się spodobał po prostu, a nie miałaś pojęcia, że coś oznacza?

Gość gość
13:24 - takie tatuaze to właśnie robią jakies mlode siksy albo inni nie zaznajomieni o co tak na prawdę w tym chodzi. Kazdy kto siedzi w tatuazach wie, ze sie robi cos prawdziwego, cos swojego. Pewnie to jeszcze tandetny tatuaz jakiegos zwierzaczka taki zrobiony tanią technika na pół wyblakly xD

Gość gość
Pokopałam w necie i jakoś mi biała kobieta sypiąca się z czarnymi facetami nigdzie nie wyskoczyła. Za to wyskoczył mi film, opowiadanie i dama pik. Prowo szyte grubymi nićmi.

Gość gość
to prowo było dosłownie dzien wcześniej pisane z perspektywy faceta

Gość gość
Jakiś gówniarz koniobijca sie nudzi i szuka gównianych historyjek