Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najlepsze są jedynaczki

Polecane posty

Gość gość

Jestem jedynaczką i mamą jedynaczki.Moi rodzice też są jedynakami. Rozwiodłam się z mężem. On pochodził z wielodzietnej rodziny,chciał mieć więcej dzieci a ja nie. Nie rozumiał mnie,miał zupełnie inne podejście do życia.Po urlopie macierzyńskim wróciłam do pracy,córeczką zajęła się moja mama emerytka. Mężowi się to nie podobało,chciał żebym siedziała w domu jak kiedyś jego matka i teraz obecnie jego siostry.Moi rodzice i ja jesteśmy wykształceni,męża rodzina jest robotnicza,tylko on jeden ukończył liceum. Z pespektywy czasu widzę że związek jedynaka i osoby z rodziny wielodzietnej nigdy się nie uda,jedynak dogada się tylko z jedynakiem. Zauważyłam też że jedynacy są lepiej wykształceni a poza tym KOBIETY-JEDYNACZKI SĄ DUŻO ŁADNIEJSZE I ATRAKCYJNIEJSZE NIŻ KOBIETY Z RODZIN WIELODZIETNYCH.Może to wynika z tego że są bogate,sporadycznie zdarzają się biedni jedynacy. Zawsze wszyscy zazdroszczą nam jedynactwa , narzekają na paskudnego brachola czy siorę. Myślę że mężczyznom najbardziej podobają się jedynaczki.

Gość gość
Czy to ty matka dziewczynki której się szyję na komunie suknia z trenem.Ten sam styl pisania.A ponoć dzieci już dziś w szkole.

Gość gość
A co z tymi kobietami co maja tylko jedno rodzenstwo? Nie sa jedynaczkami ale nie sa tez z rodziny wielodzietnej. Sa takie srednio ladne?