Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facet mi mówi, ze jestem fajna tylko powinnam zadbać o skórę

Polecane posty

Gość gość

męczę się z lekkim trądzikiem od lat uważacie, że był chamski? dobrze wiem, ze nie mam idealnej cery, brałam antybiotyki, stosowałam maści, zmieniłam dietę i jakoś da się zyć, no ale niestety prawie zawsze mam jakiegoś jednego czy dwa pryszcze oraz mam ślady i ogólnie tłusta cerę

Gość gość
Na wygład leci jak każdy zresztą

Gość gość
Próbowałaś przemywać naparem z szałwii lub olejku z drzewa herbacianego? Trądzik wiadomo ciężka sprawa, nie wiadomo co jest przyczyną.

Gość gość
troche niemyślacy jest, bo to nie jest kwestia tego, że ja nie widzę jak wygląda moja skóra i naiwny, ze myśli, ze ja nie próbuję dbać

Gość gość
od zapachu olejku z drzewa herbacianego niestety boli mnie głowa (kupiłam raz i stosowałam) a z szałwią spróbuję

Gość gość
Ja by facecior kochał to by gdzieś to miał ze ma trądzik to nie ma co się z nimi zadawać

Gość gość
Ja bym kobietę kochała taka jaka jest

Gość gość
Jak mi cos wyskoczy to zawsze smaruje mascia cynkowa i pomaga.

Gość gość
a on taki idealny?pewnie nie to też mu powiedz żeby zadbał o muskulaturę czy włosy.

Gość gość
Powiedz mu, że fajny jest tylko czupryna za rzadka i może by tak zadbać o jej zagęszczenie,no i wzrost za niski to może by tak pomyśleć o jakimś wydłużeniu kości.

Gość gość
O ile na te włosy

Gość gość
W ogóle polskie faceci to z reguły chamidła, ja nieraz słyszałam, że a to mogłabym schudnąć, a to nogi mam za grube a to biust za mały.

Gość gość
Oczywiście jak Ci nie przeszkadza, że facet jest bezmyślnym pozbawionym taktu prymitywem, to się za niego bierz. :D

Gość gość
Pewnie ze są chamy na codzień się z ich chamstwem spotykam

Gość gość
Bym mu dopieprzyla,ze on tez fajny ogolnie,ale moglby pocwiczyc

Gość gość
"gość dziś Bym mu dopieprzyla,ze on tez fajny ogolnie,ale moglby pocwiczyc" - to jak dla mnie za lajtowe, lepiej przyczep się do czegoś co bardzo trudno zmienić.

Gość gość
akurat on ma wielki brzuch :P nie wypominam mu tego

Gość gość
Kup w aptece - niepokalanek, w wiekszosci przypadkow to wina hormonow, niepokalanek wyrówna Ci poziom hormonów. Ja po 2 m-cach zauważylam róznicę. Brak pryszczy, tylko przed okresem 2-3 sie pojawiały.

Gość gość
A nie możesz mu po prostu powiedzieć, że dbasz i właśnie dlatego wygląda całkiem nieźle? I nie przejmować się tym gadaniem?

Gość gość
nie chcę mi się nawet tłumaczyć, uważam, że takich rzeczy się nie powinno mówić, 99% osób z trądzikiem dba o skóre i to o wiele, wiele bardziej niz reszta

Gość gość
Ale to wiedzą ci, którzy walczą lub walczyli z trądzikiem. Temu, kto nie miał nigdy takiego problemu może się wydawać, że to skutek zaniedbania.

Gość ThomasT
Nie przejmuj się. Może po prostu jest "głupi" w tym temacie. Ty masz pojęcie o trądziku, dbasz o siebie, jest Ci ciężko bo masz/miałaś z tym styczność, może on nie miał i tego nie rozumie. Według mnie powinnaś mu powiedzieć, że Cię to boli. A teraz zarzucę historyjkę sprzed kilku lat. Miałem kiedyś dobrego przyjaciela taki przystojniaczek. Poznaliśmy pewną dziewczynę, oczywiście mi się spodobała bardzo, a dla niego to była taka kolejna. Trochę się z nią pobawił, a potem powiedział "no jest bardzo ładna i mądra, ale ma małą szparę pomiędzy jedynkami". Przez to narobił dziewczynie kompleksów na lata, ale wy właśnie wybieracie sobie takich wspaniałych. Pozdrawiam

Gość gość
ThomasT dziś - a mnie najbardziej wpędził w kompleksy facet brzydki jak ulewna listopadowa noc, tak więc wygląda na to, że nie ma reguły.