Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy, wysyłanie paczek, poczta kurier

Polecane posty

Gość gość

Gdzie najtaniej wysłać paczkę? Ostatnio wysyłałam trzy sztuki ubranek dla dziecka i zapłaciłam 13zl na poczcie. A teraz mam wysłać z 15sztuk. Cena będzie 5xwieksza? Niemożliwe.. jak to liczyć, ile doliczac za wysyłkę. To prawda że to 13zl jest do 30kg, nie ważne czy 3szt czy 30, a ważne żeby nie przekroczyło 30kg?

Gość gość
Podobno in post najtaniej ale ja nie chcę sama drukować jakichś naklejek i nie mam konta ani jak zważyć paczkę. Najlepiej na poczcie bo mam dwójkę dzieci i pocztę najbliżej. Pomocy. Autorka

Gość gość
wejdź na str PP i zobacz cennik. Tam znajdziesz zakres wagowy i adekwatne ceny. Wysyłasz 15 szt. razem? do 2 kg to 13-16 zł w zależności od opcji. Dużo tego, dlatego najlepiej sprawdź sama na stronie, jest jakaś różnica między paczką pocztową a paczką+ np.

Gość gość
Weź na pcz te ciuszki, dopasuj kopertę i zważysz ubranka, to bedzie i tak gabaryt B, wtedy kupującemu napisz ile wynosi cena listu i koperty.

Gość Natuśśś
Spróbuj jakimś brokerem kurierskim, w ten sposób dobierzesz sobie fajną ofertę (indywidualnie dopasują Ci opłaty). Z mojej strony mogę Ci polecić Globkurier - szybko i tanio. Z tego co wiem mają jakieś kody rabatowe teraz.