Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

A znacie bajkę jak Master majonez wyonacył?

Polecane posty

Gość gość

Opowiedzieć wam wnusie?

Gość gość
Opowiedz, ale na trzeźwo to nie da rady.

Gość gość
Za siedmioma łonetami, za siedmioma interiami chet chet za pudelkami w dalekich internetach było sobie malutkie skromne forume a zwane kafeterią było... chryyyy pfff chryyy pfff....

Gość gość
Na tym forum urzędował chłopak Tomasz ze Stalowej Woli, którego bardzo ciągnęło do słoików. Można powiedzieć, żebył słoikofilem.

Gość gość
Khe khe khrrreee.. Na czym to ja skończyłam? A tak, a zwane kafeteriom ono było a ludek na nim siedział dobrotliwy i pracowity. To tu podszywa zrobił niespodziewanego to tam prowokacyję na stron trzydzieści a i na trzysta bywało to radą wszelaką zagubionego w internetach wędrowca wspomógł a to jak ciążę pozamaciczną rozpoznać. Jak z trzynastu groszy rodzinę ośmioosobową przez miesiąc wyżywić.. jak kacora straszliwego a nieubłaganego po chulance nocnej w pokoju spędzonej na piciu do lustra przeżyć.. A właśnie zaschło babci w gębie cośik. Skocz no wnusiu na cepeenik po browarka babci to bajeczkę dokończy :)

Gość gość
Cepeenik babunie zamknięty bo właściciel doooopczy tirówke.

Gość gość
A to łachudra jedna zbereźna! By go dunder ścisnął! By go stado harcerzy niewyżytych od tylca zaszło i do rana dupcyło! To skocz no wnusiu do Przemusia łon dziadka pijanicę z kasy dzisoj obrał i niech czteropak zacnego vipa z Biedronki odpali. A jak łobuz nie będzie chciał to mu powiedz że babcia mu więcej nie pokaże jak kuciapka wygląda. Ino migiem się wnusiu uwiń!

Gość gość
łobuz pedzioł że babci kuciapka już go nie jara bo łon chce dziadkowego pytonga łobaczyć

Gość gość
A to pendał w rzyć trachany! A to k***sina nieużyta! Babcina kuciapka mu znudła! Jo mu dam aż mu gały łuszami wylizom! Ehhh do rana wnusiu nam czekać przyszło na gieesa otwarcie. No trudno sie mówi. Jutro bajeczkę dokończę a temu posrańcowi jeszcze Babcia pokaże jak mu ręka od trzepania omdleje i do Babci przyjdzie! Oj zobaczy jakie Babcia ma ssanie aż mu jajca spuchną jak harbuzy. Oj popamięta on ćwik jeden że babcine pragnienie to nie w kij dmuchaj i czteropak vipka jak ma być to ma być!

Gość gość
No to wnusiu babcine piwerka do zamrażareczki schowaj niech się chłodzą chybcikiem a my tu do bajeczki wracamy.. Tylko łachudro jedna nie łoszukuj! Babcia ślipo bo ślipo ale wymacać ile jest umi! Żeby cie nie kłusiło pamintoj! A więc forum to był skromniutkie malutkie niczym jajeczka forumowego prawiczka co to całymi dniami trzepie się w poszukiwaniu dziewicy jako lelija nieskalanej.. A co ty mi tu za d***m chowasz smyku jeden? Co ty mi ty tą rurkom tak siorbiesz? A nie łobracaj sie tak ino migiem pokazuj!

Gość ja_Dyzio
łoj babcia, babcia, jesce mosz ochota na igraszki ? jesce zapach browara nęci ? gryfna dziołcha, mogę przyjechać na igraszki ! pisesz tu o Tomaszu ze Stalowej Woli z domu Waeruszko, cy Ty mosz pojęcie babciu ile tu było plebsu na Kafe, jak Tomasz pokazał fotki z kindybałem w słoiku po majonezie WINIARY ? 34 tysiące plebsu w czasie jednej doby było na Kafe ! cyli, gdzie przyjechać aby babcię zadowolić ?

Gość gość
Oszty! Winko przed babciom ukradkiem chowosz i som siorbiesz! Tak cie matka z łojcem wychowoli?! Dawaj siorba łale jusz! No nie smutaj nie smutaj :) babcia całego nie wysiorbi i piwerka przeca so no daj babci... sssrrrssrrllluuurp AAAA zacna ci pryta zaiste! I siarom jak trza pali. Moja krew! Gusta po dziadkach łodziedziczyłeś wnusiu bedo ludzie z ciebie. No ale co to jo godołam...Ło już wim! Jako lelija nieskalanej... A wiec wnusiu że taki forumowy prawik nie ustanie w trzepaniu kindybałka chocia jajeczka skurczone a glizda zmarniała aże dziewice znyjdzie! Taki to już ten ród prawiczy na nie ciemty niczym smok jakowy. A przywódcom ichnim nadprawik wielki był od świntego prawików demona Leviatanem zwany! Oj strogi to prawik beł, znamienity! Ale po piwerko babcia skoczy co by se stare gardziołko nałoliwić...

Gość gość
No i schłodzone wnusiu, siendnijmy se. A nie myśl se wnusiu że same prawiki na forumie siedzioły ło nie. Luda wszelakiego beło łoj beło.. A to politykiery wszelakie co to dla dobra łojczyzny spory zażarte a zadziorne szyderom barwione toczyły. A łase na grosz wszelaki cudzen najlipij niczem hieny na gnoty padliny. A to chlorofile z nałogiem alekoholowym na topiku swem bój zażarty przy flaszkach trzech i browców kopie toczyły i chocie topik trzytysiąca stron nabiły to droga ich do zwyncienstwa długa a flaszkami usłana jeszcze była. Łale w boju nieustawały taki to ich Spiryt żyły wypełnioł. Tak tak wnusiu... Najdzielniejsze z dzielnych moczymordy nieulękłe nawet przed dynoturatem! Loły go w ryj aże im mordy z wysiłku szlachetnego fioletu nabieroły... ehhh wnusiu wezruszyłam siem

Gość gość
No co? Tak mnie kiedyś głupio naszło :D :D