Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet

Polecane posty

Gość gość

Facet chce zebym sporo zarabiala, byla inteligentna, wierna, posłuszna dopiero wtedy może zwiarze się ze mną na stałe. Nie wiem co o tym myśleć. Tych rzeczy jest coraz dłuższa lista...

Gość gość
Jak to co? Olej go i szukaj innego.

Gość gość
Co do pozostałych spraw pełna zgoda ale dlaczego masz sporo zarabiać?

Gość gość
Nie zależy mu na Tobie. Gdyby był Toba zauroczony nie stawialby takich warunków. Kto wie, może chce żebyś dużo zarabiała bo szuka sponsorki... Miej honor kobieto i kopnij go w d...e a na odchodne powiedz mu ze wolisz przystojniejszych i bardziej obrotnych facetów niż on. Satysfakcja gwarantowana ;)

Gość gość
Moze nie powiedzial tego wprost z pieniędzmi ale stwierdził że się nie rozwijam . Gorzej mi sie ostatnio udawalo w życiu przez problemy różne i problemy w związku. Dokanczam studia i rozwiązuje inny problem obecnie, pracuje na pół etatu. W międzyczasie mam zamiar znaleźć dobrą pracę ale jego słowa powodują że kompletnie nie chce mi się tego robić.

Gość gość
A czemu postawił Ci inne warunki? Nie jesteś np. wierna?

Gość gość
Czuje się nie doceniona. Ja raczej nie wymagałam od niego, przyjmuje to co jest . Wroce do rozwoju ale nie chce pozwalać żeby mną manipulowal. Jak już teraz się tak zachowuje, boje się że później będzie gorzej.

Gość gość
Jestem wierna, nigdy nie zainteresowałam się innym facetem, uczuciowa a to mnie rani. Posluszna nie jestem. Tylko wtedy jak jest miły.

Gość gość
Myślę że należe do bardziej myślących i blyskotliwych osób. Zrobiłabym to co chce jakby zmienil swoje postępowanie.

Gość gość
A ile masz lat?

Gość gość
On chce partnerstwa, a tak naprawde myli partnerstwo z dominacją i wysokimi ambicjami swoimi.

Gość gość
Nie chce zdradzać wieku, przed 30

Gość gość
Jeszcze gorzej bo każe Ci pracować a żaden prawdziwy facet nie wysyła "kobiet na traktory".

Gość gość
Ale ja lubie pracować, lubie kontakt z ludźmi ale najpierw wole rozwiązać problemy i skończyć rzeczy, które tego wymagają.

Gość gość
Lubisz, ok ale nie musisz jeśli nie chcesz a on Ci każe.

Gość gość
Chodzi o to że mam ochote pożegnać się z nim. Z drugiej cenie jego ambicje, no i że ma te wymagania swoje, może mieć ale nie kosztem mnie.

Gość gość
Kobieta by powiedziała że "nie rokujesz" :)

Gość gość
To nie jest tak że karze ale jak nie zrobie tego to poszuka sobie innej albo będzie sam. Chce zmienić trochę jego sposób myślenia bo z tego nic nigdy dobrego nie wyjdzie. Nie pamiętam żeby chociaż w jednej sprawie się ugiął. Mam się zawsze dostosować i o to są kłótnie.

Gość gość
Wyrzuć faceta na śmietnik historii, bo nie ma prawa proponować Tobie takiego 'dealu', to zwyczajne chamstwo. Natomiast sama zastanów się - ot tak w ramach samorozwoju - nad czym mogłabyś sobie popracować, by być lepszą wersją siebie. Dla własnego komfortu przede wszystkim, a dopiero później dla mężczyzny, który będzie potrafił Cię docenić taką, jaka jesteś :) Powodzenia!

Gość gość
Też on nie jest ideałem. Nic dla mnie nie robi. To ja się bardziej staram ze wszystkim tak mi się wydaje.

Gość gość
Naprawdę studiujesz? I robisz takie błędy? Kup sobie słownik.

Gość gość
Właśnie tak chciałam zrobic. Miałam problem. Już prawie z niego wyszłam. Chcialabym się rozwinąć, wiem że mi sie to uda, wcześniej świetnie sobie rządziłam ale jak pomyśle że mam to robić pod przymusem, bo ktoś nie docenia tego co ma i dopiero potem doceni to nie chce już dla niego.

Gość gość
Gdybyś miała honor to byś go zostawila. Znasz swoje zalety, wiesz ze nie jesteś głupia, lubisz pracować więc leniem nie jestes, pewnie brzydka też Nie jestes- inny facet to doceni. A Ty na sile w tym kwisz... Gwarantuje ze jak on pozna inna i się zauroczy to Cie Kopnie w d...e! Tu Nie widać miłości z jego strony. Miej godność i zostaw go!

Gość gość
Mam zły słownik w telefonie, przestawia słowa, przepraszam za błędy, rzadko popełniam ale może słownik kupie.

Gość gość
Chciałabym postąpić słusznie. Bardzo mi na nim zależy ale też zależy mi na tym aby ktoś mnie wspierał a nie podcinal skrzydła.

Gość gość
Porozmawiaj z nim o tym szczerze.

Gość gość
Nie jestem brzydka jeśli o to chodzi. Naturalna dziewczyna. Podobam mu się pod tym względem. Chciałabym mieć dzieci ale jak pomyśle sobie że teraz tak to wygląda to co będzie później. Żadna z moich znajomych nie musi spełniać takich wymagań.

Gość gość
Lista się pogłębia wymagań, nie mówi ich wprost, czasami rzuci jedno czasami drugie.

Gość gość
Każ mu napisać listę a powiedz że Ty napiszesz własną wobec niego jeśli chce się tak bawić.

Gość gość
Nie rozumiem o co ten ból doopy. Przecież wy macie takie same wymagania względem faceta. Wy możecie a facet ma zadowolić się ładną buzią i wypiętym tyłkiem?