Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet

Polecane posty

Gość gość
Ale ja nie karze robić komuś coś wbrew sobie. Jeśli zrobi coś sam z siebie to jest fajnie jeśli nie to trudno. Kiedyś chciałam żeby okazywał mi uczucia. Zrozumiałam że to inny typ faceta. Nie lubi tego więc nie zmuszam go.

Gość gość
Ja jestem innym typem kobiety. Nie wymagam od faceta kasy ani samochodu ani z******tej pracy. Chce żeby robił to co lubi. Chce mieć rodzine, mnie to uszczęśliwi. Ja uważam że wiele rzeczy jest w życiu zbędnych.

Gość gość
Więc pokaż mu jak to jest żeby się tak poczuł jak Ty. Zrób eksperyment.

Gość gość
Wydaje mi się, że jesteś dla niego za dobra. Raczej potrzebujesz kochającego romantyka. Nie wiem czy on na Ciebie zasługuje.

Gość gość
Chce czegoś innego. Czemu wszyscy faceci uważają że istnieją tylko takie kobiety na świecie, materialistki i co lubią robić zakupy za kase faceta. Ja nie lubie zakupów.

Gość gość
Lubie ładnie się ubrać ale lubie też chodzić w koszulce i starych leginsach. To że ktoś dobrze wygląda to nie znaczy że materialistka.

Gość gość
Nikt nie napisał że jesteś materialistką.

Gość gość
To samo w kwestii pracy. Nie chce trzymać faceta za rączke i decydować co ma robić albo wtrącać się do jego pracy. To jego praca i zamiłowania.

Gość gość
Powiedz facetowi, że dobrze układający się związek następuje wtedy, gdy dwie osoby dobiorą się odpowiednio względem wzajemnych kryteriów, a nie wtedy, kiedy jedna strona usilnie chce pozmieniać drugą ''na swoją modłę''. Być może odpowiadasz temu facetowi, Autorko, pod względem wyglądu wyłącznie, i dlatego stara się Ciebie przymusić do zmian. Co oznacza, że nie kocha Ciebie, tylko Twoją powierzchowność. Rzuć idiotę.

Gość gość
Źle się wyraziłem. On ma takie wymagania, a Ty masz takie żeby bardziej pokazywał że Cię kocha i żeby liczył się z Twoim zdaniem.

Gość gość
Tak jestem troche romantyczką. Lubie kiedy facet potrzyma mnie chocby za rękę w miejscu publicznym to dla mnie okazanie uczuć ale nie wymagam tego, każdy co innego lubi.

Gość gość
Ale zasługujesz na to. Co takiego się wydarzyło, że go pokochałaś? Co miał w sobie?

Gość gość
Dobrze że ją ma. Niech ma ale od tego nie może być uzależniona wartość człowieka. Kreuje fałszywą wizje mnie.

Gość gość
Ma to coś w sobie. Dla mnie jest poprostu inny, mimo że komuś jego odmienność może nie odpowiadać mi odpowiada, mimo że się z nim sprzeczam. Jest wartościowym człowiekiem.

Gość gość
W czym jest inny niż wszyscy? Gdzie się poznaliście?

Gość gość
Dawno temu. Przyznam ze wstydem że go tylko trochę pamiętałam. Pisał do mnie. Usilnie odtwarzalam w głowie kawałek po kawałeczku jego obraz. To głos, to buzie, uśmiech. I z czasem pojawiła się miłość.

Gość gość
Jemu na mnie nie zależy. Jest obojętny na to czy zostanę czy odejdę. Zawsze jakoś to znosilam, bo uważałam to za skorupe jego. Teraz jednak coś we minie pękło i już tak nie chce.

Gość gość
Wydajesz się sympatyczną osobą. Powiedz mu wprost że Cię to boli, porozmawiaj z nim szczerze.

Gość gość
Chcesz z nim zerwać?

Gość gość
Mam dość krzywdzących słów i brania winy na siebie. Zawsze będzie że coś źle robię albo niewystarczająco dobrze.

Gość gość
Chętnie bym Ci pomógł, ale tutaj tak dziwnie pisać... Napiszesz do mnie? Oto mój mail: krawcd@wp.pl

Gość gość
Jak juz odejść, zniknąć, uczciwie mu to zakomunikować. Wtedy daje mu szanse na poznanie kogoś kto spełni te jego kryteria życiowe. I sobie szanse. A tak tkwimy w martwym puknkcie. Długo walczyłam o ten związek ale już sił brak.

Gość gość
Co jest bardziej wartościowe dla faceta kochająca partnerka czy jej ambicje?

Gość gość
Co jest bardziej wartościowe dla faceta kochająca partnerka czy jej ambicje?

Gość gość
Zależy dla którego. Dla mnie byłaby to kochająca kobieta.

Gość gość
On jest w głębi duszy takim jakby artystą to mnie urzekło w nim. Ale musze posłuchać słów mądrej kobiety, że trzeba pamiętać o swojej wartości jako czlowieka. Popełniłam błędy, on też, ja zapomniałam, on nie zapomniał. Zawsze tak będzie.

Gość gość
Napisz do mnie proszę.

Gość gość
Jest dla mnie bardzo ważny i kocham go ale wiem że on tego nie chce. Dlatego chce dac sobie szanse na to aby ktoś inny stanął na mojej drodze. Trudno. Jak nie stanie zostane sama ale nie będę na sile kogoś uszczęśliwiac i zmieniać wartości.

Gość gość
A kim jesteś?

Gość gość
Rozmawiam z Tobą, powyżej podałem maila. Chętnie bym Ci pomógł albo Cię chociaż wysłuchał ale tutaj niezręcznie mi tak pisać.