Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci jak chcecie być przez kobiety szanowani to nie możecie być zbyt dobrzy...

Polecane posty

Gość gość

Zauważcie, że facet który się bardzo stara, pomaga w domowych obowiązkach, jest romantykiem, zabiera do kina i restauracji, kupuje kwiaty i pamięta o rocznicach jest przez kobiety nieszanowany. Kobieta, gdy widzi, że ma faceta na widelcu, po prostu przestaje go szanować, traktuje jak popychadło. Tacy faceci są nie tylko przez kobiety traktowani jak gorszy sort, ale też często są przez swoje partnerki zdradzani. A teraz, drodzy panowie, zobaczcie na drugą kategorię mężczyzn. Tzw. bad boyów. Facetów typu macho, z olewczym podejściem do kobiet, do zasad i wierności, nieraz wręcz z mizoginistycznym światopoglądem. Zauważcie, że kobiety będąc z takimi w związkach, często płaczą, narzekają jacy to ich faceci są zimni, olewczy, nic im nie pomagają, zdradzają itp. ale mimo wszystko na przekór logice z nimi są. Ba! Nie tylko z nimi są, ale bardziej ich szanują i nie zdradzają! Dlaczego tak jest, ktoś zapyta? Tu nie ma co szukać logicznych wyjaśnień. Po prostu taka jest kobieca natura. Taki rodzaj mężczyzn kobiety bardziej pociąga i mimo, że przez nich bardzo cierpią i nierzadko są traktowane jak worki na nasienie, to kochają takich mężczyzn ponad życie. Kobiety kierują się w życiu emocjami, karmią się nimi. Mimo, że logika wskazuje, że pierwszy z wymienionych typów mężczyzn byłby lepszy pod każdym względem, to i tak natura robi swoje i kobiety będą wbrew logice brnąć ku temu drugiemu typowi mężczyzny, w stronę bad boya. Dlatego panowie wyciągajcie wnioski jeśli nie chcecie być pantoflami i rogaczami. Kobiecą naturę trzeba poznać, a wtedy będziecie przez kobiety szanowani i pożądani.

Gość gość
Hmmm zadajesz się z idiotkami

Gość gość
dziś Coś w tym jest wiesz? Mój brat, złota rączka, wszytko potrafi od remontów, po naprawy elektroniki, gotuje, sprząta, dba o dzieci, nieźle zarabia i co? Żona go kompletnie nie szanuje, traktuje jak popychadło. Jak widzę jak ona go traktuje to mi się serce kraje, bo to naprawdę dobry człowiek. Tylko wiesz co? Spokojny jest. Ma swoje hobby, zainteresowania, nie wyłazi z kumplami do barów, nie lubi się kłócić. Czy jest dupą wołową? Absolutnie nie, wszystko potrafi załatwić, jest bardzo kontaktowy, sam wyremontował dom, który dostał w spadku po ciotce, w stanie opłakanym, a teraz piękny domek. Sam jeden trzy lata w wolnych chwilach remontował, by jego żona i rodzina mieli jak najlepsze warunki. A jego żona? Flirtuje z innymi facetami, w pracy jej koledzy klepią ją po tyłku, sam widziałem :/ mówiłem o tym bratu, była awantura, ale rozeszło się po kościach... nie szanuje go za grosz... widocznie coś w tym jest, że kobiety gardzą spokojnymi ułożonymi facetami. Historia którą opisałem 100% autentyczna.

Gość gość
I jeszcze a propos brata. Długo się zastanawiałem czemu on z tą suką jeszcze jest... i chyba przez wzgląd na dwójkę dzieci, które bardzo kocha... innego powodu nie widzę, by z nią jeszcze był.

Gość gość
16.00 no cóz, z opisu wynika dalej ze z twoim bratem jest coś nie tak skoro znosi kazdą szykanę, kazdy syf i nie sprzeciwia się. Owszem wybrał sobie (bo nie trafił a wybrał wredną babę)no ale ok, pomyłki sie zdarzają. Ale juz sie zorientował ze jest syf, będzie syf, zawsze będzie traktowany jak śmieć ...i dalej nic nie robi. Zero instynktu samozachowawczego, zero szacunku do siebie samego, albo choćby takiej normalnej złości, która sie pojawia u kazdego, jak przekroczone zostaną granice wytrzymałości. Grzeczność, czy bycie miłym nie upośledza aż do tego stopnia umysłu, ze sienie rozumie w pewnym momencie, ze popełniło sie pomyłkę i trzeba skończyć toksyczną relację.

Gość gość
Kobiety lubią cierpieć... mają to w naturze... lubią być poniżane i dominowane... jak ją zaczyznasz traktować jak równą sobie to zaczyna tobą gardzić... taka już babska natura, a niby o równouprawnienie walczą... a guzik prawda... dają tylko upust swoim huśtawkom hormonalnym.

Gość gość
nie szanuje go za grosz... widocznie coś w tym jest, że kobiety gardzą spokojnymi ułożonymi facetami. on sie tez nie szanuje za grosz, wiec czemu mieliby to robić inni. A dzieci to nie powód zeby sie rozwieść,można być dobrym ojcem nie bedąc z matka na co dzien

Gość gość
Kobiety lubią cierpieć... mają to w naturze... lubią być poniżane i dominowane... jak ją zaczyznasz traktować jak równą sobie to zaczyna tobą gardzić... taka już babska natura, a niby o równouprawnienie walczą... a guzik prawda... dają tylko upust swoim huśtawkom hormonalnym. xxx matkaci powiedziała ze jak nie dostanie w ryj od ojca i ten jej nie wyzwie od k...to uważa dzień za stracony?

Gość gość
16:00 Jak jest w domu u twojej brata to nie wiesz. Może prywatnie jest chujem dla niej, zdradza, pisze z innymi, krytykuje ją itp.

Gość gość
Zauważcie, że facet który się bardzo stara, pomaga w domowych obowiązkach, jest romantykiem, zabiera do kina i restauracji, kupuje kwiaty i pamięta o rocznicach jest przez kobiety nieszanowany. **** Hahaha skąd to wyjąleś ??

Gość gość
dziś Brata znam bardzo dobrze. Uważam, że dla tej suki jest aż za dobry... nikt mi nie powie, że jej nie szanuje, czy jest prywatnie dla niej nie dobry... już nie będę pisać ile razy się poświęcał dla tej suki, bo szkoda słów.

Gość gość
Pomaga w domu i kwiaty przynosi dobre :D

Gość gość
dziś Brata znam bardzo dobrze. Uważam, że dla tej suki jest aż za dobry... nikt mi nie powie, że jej nie szanuje, czy jest prywatnie dla niej nie dobry... już nie będę pisać ile razy się poświęcał dla tej suki, bo szkoda słów. no to frajer i tyle. Co poradzic, najwyżej sie na swoim frajerstwie przejedzie.

Gość gość
Nie ma faceta co opisałeś na początku to kobieta odp*****la za nich robotę a zamiast kwiatów g****o dadzą! wiec mi tu nie p*****l !

Gość gość
Hahaha skąd to wyjąleś ?? xxx Z obserwacji. Z życia. Dobry ułożony facet jest nudny, nieciekawy... ale bad boy to co innego, daje emocje, nigdy nie jest nudno... raz jest dobrze, raz źle ale zawsze coś się dzieje... widocznie ta niepewność, niestabilność, nieustanne zagrożenie zdradą, rozstaniem, awanturą nakręca i pociąga kobiety... inaczej tego wyjaśnić nie potrafię.

Gość gość
16:15 No i chuj, dla ciebie i innych na pokaz moze być dobry ale dla swojej starej nie. Mój były tez był taki milutki dla wszystkich, oprócz mnie.

Gość gość
dziś Za każdym razem mu doradzam by ją zostawił. A on wtedy mówi, że chciałby by dzieci miały normalną rodzinę matkę i ojca... Też go nie rozumiem, wygląda naprawdę dobrze, spokojnie znalazłby sobie nową kobietę.

Gość gość
gość dziś Pomaga w domu i kwiaty przynosi dobre smiech.gif Aha, „pomaga” w swoim domu :D Nie to, ze trzeba coś zrobić. „Dzisiaj sobie pomogłem we własnym domu” :D:D

Gość gość
No już widać kobiety, jak gardzicie, bo jakiś gość napisał, że brat pomaga w domu... coś jest na rzeczy :D

Gość gość
Mój były twierdził, ze zrobienie mi herbaty i odprowadzenie mnie do domu to wielkie poświęcenie :D i też ciagle było skarżenie na mnie każdego członka jego rodziny. Wiesz tylko to, co twój braciszek ci mówi.

Gość gość
16:23 Pomaga? To kobieta jest robotem a brat jej może ewentualnie pomoc? Hahaha

Gość gość
dziś Przez pewien czas ja i jego żona pracowaliśmy w jednej firmie. Załatwiłem jej robotę. Widziałem jak faceci z pracy klepali ją po tyłku, nie jeden a dwóch... widziałem jak flirtowała z facetami... matka dwójki dzieci... i teraz wy sobie wmawiajcie, że to mój brachol jest zły, a ona biedna i uciemiężona. Wstydziłybyście się! Chyba autor tematu miał rację co do was...

Gość gość
dziś Czego ty nie pojmujesz? Sam wyremontował dom, bez niczyjej pomocy, chałupa w opłakanym stanie... jeżeli myślisz, że jego żona w domu coś robi to bardzo się mylisz. Obiad to może zrobi raz na tydzień, dzieciaki chodzą na obiady do babci po szkole.

A według mnie nie powinno się wrzucać wszystkich kobiet do jednego worka, oczywiście, może wystąpić taka sytuacja, o jakiej opowiadasz. To jednak jakieś skrajne przypadki, ponieważ zazwyczaj kobiety lubią takich mężczyzn, na których zawsze mogą liczyć. Są rzecz jasna kobiety, które tak jak piszesz szukają bardziej złych chłopców, ale nie wolno tego uogólniać. Po prostu twój brat miał pecha, ponieważ trafił na jakąś osobę, która nie jest do końca zbyt wdzięczna itp nie jest jednak tak, że wszystkie kobiety tak traktują takie bliskie osoby, które starają się, pomagają, są romantyczne i tak dalej

Gość gość
W domu to ja wszystko robie pracuje od 10 _ 15 wracam do domu leń czeka na obiad po drodze robie jeszcze zakupy bo to się nie ruszy ugotuje obiad zezre trzeba po zmywać jak trzeba to zrobić pranie a on siedzi tylko i ogląda telewizję i piw _ paw tym pilotem czasem wyjdzie do kumpla ale tego nie jestem pewna czy do kumpla idzie wraca musze mu zrobić kolacje i jeszcze go umyć bo sam tego nie zrobi takie mam qrwa życie z tym osłem!

Gość gość
16:27 No cóż, jak w domu jest zawsze tą najgorszą to się chociaż dowartościuje przy kolegach :) Dlaczego Twój brat jej nie zostawi? Gołod***ec miałby problem znaleźć nową. Ona by nie miała problemu znaleźć sobie nowego frajera, i chyba dlatego ten mąż jest przy niej.

Gość gość
A rządzi jeszcze w domu !

Gość gość
dziś No widzisz ale jesteś z nim. Cierpisz, narzekasz, ale jesteś z nim. Gdybyś miała w porządku faceta też byś nim pogardzała i nie szanowała.

Gość gość
Moim zdaniem to facet ma w domu zapierdalać jak mały samochodzik po pracy gotowanie pranie sprzątanie nie ma się lenić

Gość gość
dziś Hahah! Zabawne jak kobiety nawet najgorszą, niewierną sukę potrafią wybielić, a faceta w porządku, zaradnego i dobrego oczernić i zgnoić :D Babska kołtuneria.