Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czuje się samotna w małżeństwie.

Polecane posty

Gość gość
Prowo nie prowo,ale zobacz ile jest kobiet które czują się samotnie w związku

Gość gość
11.24 chyba nie masz pojęcia o medycynie,specjalizacjach.

Gość gość
ja mysle ze autorka to rozkapryszona panieneczka ktora chcialaby by swiat krecil sie wokol niej. jesli tak bardzo ci zalezy na czasie z mezem, to trzeba bylo czas jego pracy wspolnie ustalic. zwiazalas sie z lekarzem i nie wiedzialas jak wyglada czas ich pracy? zawsze wiedzialam, ze lekarz to beznadziejny materiał na meza, chyba ze ktos szuka jedynie bankomatu, to trafił super. zrób sobie to dzievcko, nie bedziesz miec czasu na dyrdymaly, na uzalanie sie jak ci ciezko, bo trzeba bedzie sie czyms zajac... ty pracujesz w ogole, czy tylko lezysz i pachniesz ?

Gość gość
gość dziś 11.24 chyba nie masz pojęcia o medycynie,specjalizacjach. xx owszem, mam! dlatego uważam, że ten temat to ściema. 32 letni facet może być rezydentem i zbliżać się do końca specjalizacji, a nie ledwo być po stażu? co robił przez ostatnie 5 lat, przecież staż trwa rok!

Gość gość
Chyba już straciłam poczucie kobiecości, bo nie czuje się atrakcyjna dla niego. Nie jestem rozkapryszoną panienieczką. Chciałabym mieć męża nie tylko na papierze. Moja wina, że zakochałam się akurat w nim ? Pracuje.

Gość gość
Kochasz ty męża jeszcze?

Gość gość
Ja czytając odpowiedzi autorki też myślę że to ściema jest.

Gość gość
to trzeba było myslec za kogo wychodzisz!

Gość gość
To nie jest ściema. Kocham go. Napisał mi wiadomość o złym samopoczuciu. Od razu zerwałam się z pracy, aby pójść na bazarek kupić warzywa na rosół. Ale z pracy oczywiście nie zwolni się,będzie siedział do upadłego,mimo złego samopoczucia.

Gość gość
Ma zostawić wszystko dla Ciebie?

Gość gość
Nie karmcie trolicy dziewczyny. Teraz pisze "Od razu zerwałam się z pracy, aby pójść na bazarek kupić warzywa na rosół" a stronę wcześniej pisała, że ma super płatną i absorbującą pracę z perspektywami, której nie może rzucić. Z takiej pracy by się "zerwała"??? Do tego cały dzień klepie głupie posty-taka ta praca "absorbująca'. Nie widzicie, ze te wypociny są jak z taniego romansidła albo "Trudnych spraw"???

Gość gość
Dokładnie - studia się kończy jak się ma 25 lat, staż trwa rok + około 6 lat specjalizacji. Faktycznie dopiero zaczyna się wtedy karierę ale autorka piszę, że wcześniej był na stażu, więc coś kręci. A bez specjalizacji nie miałby gabinetu

Gość gość
Nie cały. Dopiero wróciłam z pracy. A bazar z warzywami nie jest otwarty do 17. Więc musiałam wyjść w czasie swojej pracy. Ale mi chodziło o specjalizację, źle nazwałam. Szukacie problemy tak gdzie go nie ma .

Gość gość
Musisz z nim powaznie porozmawiać

Gość gość
To ty szukasz problemu tam gdzie go nie ma księżniczko

Gość gość
nie ma problemu bo przynosi pieniądze ? A to,że widuje męża raz w tygodniu to nie jest problem ?

Gość gość
Prowo prowo prowo.!!!! Wiecznie te same powtarzane argumenty, całość kupy się nie trzyma, nic do ciebie nie dociera, tylko ponosisz temat i ciągniesz prowokacje troolico.

Gość gość
Ja ze swoim tez malo czasu spedzam. W tyg wraca ok 21, w weekendy zajety remontem domu. Ale nie biadole bo sama tez mam zajecie - pracuje, na mojej glowie dwoje dziec*****es, kot, zakupy, sterta prania i sprzatanie po owym remoncie. Kobieto problemow nie masz i stad ta nuda. Poszukaj sobie poprostu zajecia

Gość gość
Jak nie ma specjalizacji, to nie może mieć swojego gabinetu, może tylko pracować u kogoś. Wiem, bo sama jestem lekarzem. Tak jak tu ktoś wcześniej pisał, po maturze najpierw 6 lat studiów, 13 mięsięcy stażu i dopiero potem specjalizacja.

Gość gość
Skoro ma niby ten swój gabinet to specjalizację powinien mieć raczej z tych "zabiegowych", czyli ginekolog, chirurg ew.kardiolog, a te specjalizacje trwają długo. Inna sprawa, że ludzie zaraz po specjalizacji od razu nie pakują się w swoje gabinety, tylko najpierw pracują u kogoś żeby zdobyć doświadczenie i wyrobić sobie nazwisko wśród pacjentów. Autorka koloryzuje.

Gość gość
ten post z 22.20 pisałam ja a nie autorka. A to, że wasi mężowie pracują całe dnie i nie narzekacie to wasza sprawa, ale ona ma męża który sam sobie jest szefem i moze sobie pozwolić na to żeby pracować mniej

Gość gość
ale roztrząsacie.. może rzeczywiście prowo, a może pisze prawdę... Jak uważacie, że prowo to stąd idźcie. Jak chcecie pomóc to zostańcie.

Gość gość
22.45 Sam sobie być szefem nie znaczy, że może sobie pozwolić pracować mniej. Skoro dopiero zaczyna karierę zawodową, to właśnie na tym etapie pracuje się najwięcej. Taki live, jeżeli jakieś wyniki tej pracy maja być w przyszlosci.