Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mintusi

Panowie to do was

Polecane posty

Gość gość
A jak piersi stymuluja? W stosunku do pochwy?

Gość gość
Mogę wytłumaczyć ale na mailu :P

Gość gość
Jest jeszcze ten mily Pan ktory tyle napisal? Odpisze pana jeszcze na moje ostatnie pytanie?

Gość gość
To ja jestem tym panem :) Napisz: gotez93@wp.pl

Gość Normalny chłop
Mi najprzyjemniej jest bzykać pochwę. Nie chodzi o samą stymulację członka, ale o całokształt. Co z tego, że umiejętnie zrobiony lód jest przyjemniejszy skoro jak jestem mocno podniecony to chcę się położyć na kobietę i ją po prostu zerżnąć. Chcę żeby jęczała, drapała mnie po plecach, prosiła o jeszcze mocniej, albo żebym był delikatniejszy bo sprawiam jej ból, na co z sadystyczną rozkoszą chętnie rżnę ją jeszcze mocniej. Na koniec chcę z gardłowym rykiem spuścić się w nią, albo na nią. Tych doznań nie da lód, hiszpan, ani ręka.

Gość gość
Do Pana wyzej. Ale mi chodzi o stymulacje. Pominmy teraz te doznania psychiczne. Juz Pan potwiwrdzil ze lod jest przyjemniejszy. Czy tak samo jest z hiszpanem? I dlaczego lod jest przyjemniejszy? Moze tak co takiego zle jest w pochwie ? Ze sobie nie radzi, ale tak szczerze.

Gość gość
Chyba w otoczeniu gejow a nie hetero.

Gość Normalny chłop
Lodzik - zaznaczam, co bardzo ważne, umiejętnie zrobiony! - jest przyjemniejszy bo kobieta ma członka przed sobą i może się zająć każdym jego centymetrem kwadratowym. Identyczna sytuacja jest z minetką gdzie można językiem wylizać każdy zakamarek i jeszcze wspomóc się palcami. Ale jak podniecenie urośnie do granic możliwości i chce się rozładować napiecie to odpowiedz sobie sama czy chcesz, żeby facet dalej Cię lizał czy może wolisz, żeby wyciągnął swoją twardą, wielką pałę, wepchnął ją w Ciebie i pieprzył tak mocno, żebyś nie mogła złapac tchu? To jest ta różnica.

Gość gość
A jaki to umiejetnie zrobiony? Co do tego ze seks oralny jest przyjemnienszy nie mam watpliwosci, juz dawno sie z tym pogodzila. Dziwi mnie ze wy faceci uprawiacie seks klasyczny, jest on dla was najmniej atrakcyjny fizycznie. Wiec nasturbacja reka tez jest orzyjemniemsza bo mozecie sie zajac kazdym centymetrem.penisa i czy zrobi to kobieta reka czy wy reka i tak bedzie wam przyjemniej niz w pochwie. Dalej to tylko roznica psychologiczna. Rozladowac je tez mozecie do konca reka lub ustami. Sama.penetracja pochwy was nie rusza. Minetka mnie srednio.kreci, po pewnym czasie doznania sa juz zbyt slabe. Wiec was kreci w penetracji po prostu chwila, bo to rozladowanie napiecia ale bardziej psychiczne. Same doznania was nie ruszaja. A jak jest z hiszoanem, piersi tez beda sie ciasniej zaciskac niz pochwa, skora tam.jest delikatna, pierai stymuluja zoladz i pracie. Chyba tez nie.ma watpliwosci ze jest przyjemniejszy? Jezeli przyjemniej wam podczas tamtych czynnosci to uwazam ze nie ma sensu zeby facet wchodzil w pochwe aby dokonczyc sprawe. Jezeli pochwa nie nadaje sie do powolnego i delikatnego pieszczemia a te wszystkie pozycje wymyslil jakis duren to lepiej sobie darowac penetracje. Co w takim razie dzieje sie w pochwie?

Gość Normalny chłop
Ciągle interpretujesz wszystko po swojemu. Najlepszy jest sex klasyczny i to w którejś z podstawowych pozycji czyli klasyczna, na pieska i na jeźdzca. Reszta to atrakcyjne udziwnienia. Lód umiejętnie zrobiony to zrobiony tak, żeby facetowi było dobrze. Nie wiem jak Ci to wytłumaczyć. Natomiast hiszpan to taka atrakcja dodatkowa, która w żaden sposób nie zastąpi seksu. No i nie każda kobieta ma piersi do hiszpana.

Gość gość
W piersiach zoladz jest stymulowana bezposrednio, caly trzon oraz zoladz jest masowana. Obejrzalam filmiki i widac to podczas hiszpana, zobaczylam tez camera inside vagina i widac ze zoladz jest pocierany tylko na poczatku wejscia pochwy, im glebiej tym jest mala stymulacja zoladzi, prawie znikoma. Wydaje sie nie mozliwe ale tak jest. Penis sobie rozpycha droge a scianki pochwy sie odrazu nie kurcza. Usisck jest napewno tez o wiele mniejszy. Nie to jest wazne, mowicie ze najwazniensza jest zoladz, zeby w pochwie miec ja stymulowana to trzeba wchodzic tylko kawalek ale i tak nie bedzie to tak intensywne i przyjemne jak za sprawa reki ust czy piersi. Wiec w pochwie jest albo stymulacja trzonu albo zoladzi, reka jet stymulacja i trzonu i zoladzi. W piersiach tak samo, caly penis jest objety. Wnioski chyba sa jasne. Nie dizwie sie ze tak Pan napisal, nie muszw nic interoretowac po swojemu, w orost Pan zaznaczyl ze oral jest przyjemniejszy i ze w pochwie chodzi tylko o yo aby rozladowac to napiecie do konca, nie robi sie tego dla doznan ktore ona daje a dla emocji. Co tutaj zle interpretowac.

Gość Normalny chłop
A Pani dalej swoje. Proszę w końcu zaakceptować, że najprzyjemniejszy dla mężczyzny jest klasyczny sex waginalny. Nic nie zastąpi uczucia wchodzenia w kobietę, jej wilgoci, miękkości i całej plejady doznań wzrokowych, słuchowych i dotykowych. Reszta to dodatki. Lód jest super na rozgrzewkę i na finisz kiedy (warunek to nieostry sex) kobieta dojdzie szybciej, a potem dokończy mężczyźnie ustami obowiązkowo pozwalajac mu w swoich ustach skończyć. Też jest fajny sam w sobie robiony od czasu do czasu jako prezent dla mężczyzny. Hiszpan w ogóle nie jest fizycznie przyjemny. To takie uatrakcyjnienie zabawy usiąść na kobietę i pomasować sobie członka jej piersiami, ale fizycznie to nawet nie 1% loda, nie mówiąc już o seksie waginalnym. Anal to bardziej przyjemność psychiczna związana z tym, że przeważnie trzeba być bardzo delikatnym, żeby nie sprawić kobiecie bólu co jest takim połechtanien próżności mężczyzny(mam tak dużego, że aż ją boli). Tą samą przyjemność daje nam rozdziewiczanie plus jeszcze frajdę bycia pierwszym. Nie wiem jak lepiej to wytłumaczyć.

Gość gość
Co do hiszpana. Szczegolnie widac to tutaj https://erotube.pl/r*****ie-w-duze-i-mlode-cycki-czyli-seks-hiszpanski/. Mysle ze to stosunek waginalny nie jest bawet w 1% tak przyjemny jak hiszpan czy oral. Teraz pisze Pan zupelnie inaczej , ale na samym poczatku podkreslil czym jest dla was reka klasyczny i nie chodzi tutaj o przyjemnosc. Facet dochodzi w 0: 56. A jak to ktos napisal, dobrze ze w pochwie nie mozecie tak szybko skonczyc. Czas spojrzec prawdzie w oczy, moze wam kobietki tez to cos uswiadomi.

Gość Mintusi
To wielkie plusy dla mnie, jestem kobieta.

Gość gość
Nie znam sie

Gość gość
Szkoda ze juz sie Pan nie odezwal

Gość gość
najprzyjemniej spuszczać się w cipkę. cała reszta to urozmaicenia.

Gość gość
Musisz sie pogodzić z tym że pochwa nigdy nie da penisowi takich doznań jakie ma w ustach albo przy masturbacji dłonią. Jak to dla ciebie problem to weź se zaszyj c****o :P🖐️

Gość gość
Każdego dnia może być inaczej. Co nie oznacza gorzej.

Gość gośćalekrowicza
11:23 ciebie prawiku z 6 cm nikt nie pytal.o zdanie. Juz dobrze cie tutaj znamy geju i wiemy ze ty jedyne co mozesz, to zapychac reke albo dziure od klucza. Tam ci sie miesci idealnie.

Gość gość
Zawsze gdzies jest mniej lub bardziej przyjemnie. Inaczej nie byloby potrzeby uorawiania anala czy hiszpana, doznania sa inne? To jak sie roznia? Oprocz tego ze w pochwie malo co czujecie.

Gość gość
Ciekawe. Wypowidajcie sie pupulki

Gość gość
To już jest nudne. Cały czas manipulujesz że w pochwie jest nam źle i najlepiej żeby jej nie było. Jak znajdziesz normalnego faceta to cipka będzie dla niego idealna i w 120% wystarczająca, jak nie to niech s*******a bo to zbok. Jak ci napiszę że pomiędzy palcami u nóg jest nam przyjemniej niż gdziekolwiek indziej to też uwierzysz? Chyba że ty nie lubisz jak wchodzi w pochwę to inna sprawa. Tyle w temacie.

Gość gość
Szukasz przyjaciół do wspólnej masturbacji ? Masz dość marszczenia drągala ? Wejdź na HTTP://E-MASTURBACJA.PL Mi pomogli i poznałem masę znajomych do wspólnej onanizacji

Gość gość
Nie manipuluje. Czytam ze zrozumieniem i tyle

Gość gość
Zaszyj se pisde bo i tak nie jest do niczego potrzebna 🖐️

Gość gośćperito
Ale dlaczego.pedzie sie tu udzielaja????? Autorko ja nie wiem jak to wyjasnic, nie masz penisa