Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po tym jak ścięłam włosy na chłopaka nie mam praktycznie powodzenia

Polecane posty

Gość gość

Wcześniej nie narzekałam. W dodatku wyglądam poważniej :O Doradziła mi to znajoma, bo chciałam coś zmienić w wyglądzie, ale teraz widzę, że była to najgorsza decyzja jaką mogłam podjąć...

Gość gość
Urzekła nas twoja historia, naprawdę. Kolejny temat o tym samym, założony po to, żeby wywołać g****oburzę.

Gość gość
nic dziwnego, faceci nie lubią babochłopów

Gość gość
Jaką g****oburzę? Chyba po to jest forum, żeby się wygadać, nie? :O Jeszcze tu mnie dobijają, a i tak już czuję się jak kupa...

Gość gość
Robisz problem z niczego. Do zycia i szczęścia potrzebny jest Ci jeden facet, przyszly mąz nie trzeba ci tabunow chłopów. Tym lepiej, szybciej poznasz, komu naprawdę na Tobie zalezy. No a wlosy odrosną. ja mam np. mysie ogonki cieniutkie, że kucyk jest grubości najmniejszego palca u dłoni, więc nie ma opcji, bym miała je do ramion. A na zainteresowanie facetow nie narzekam. Moja przyjaciólka miała gęste czarne wlosy do pasa, ale po slubie mąż przyznal się, że kręca go krótkie fryzurki, obciela dla niego, minelo 10 lat i caly czas ma krótkie, a on zachwycony.

Gość gość
Bo wyglądasz teraz jak lesbijka. A mężczyźni się z lesbijkami nie lubią.

d znajoma decyduje o Twojej fryzurze? to może z nią być w zwionzku? o fryzurze kobiety decyduje jej narzeczony. i zazwyczaj to są długie, w miarę możliwości

Gość gość
jakoś mnie to nie dziwi, tylko kobiety tak namawiają inne na krótkie cięcia, wiadomo dlaczego... ;) Drożdże ponoć są dobre na szybszy wzrost.

Gość gość
Ale serio, te krótka fryzura dodała mi z 5-6 lat. Powaga. Myślę o doczepach, ale nie wiem , muszę poczytać jeszcze.

Gość gość
Nie ma to jak mieć fryzurę pod faceta!!

Gość gość
Daj spokój. Zniszczysz sobie tylko włosy tymi doczepami i osłabisz cebulki. Szkoda zachodu. Po prostu zacznij pić drożdże albo kup tabletki drożdżowe. Po tym włosy będą rosły 2-3 razy szybciej, wiem z autopsji. Już za kilka miesięcy będziesz miała zapewne włosy za uszy, więc cierpliwości.

Ale serio, te krótka fryzura dodała mi z 5-6 lat. Powaga. Myślę o doczepach, ale nie wiem , muszę poczytać jeszcze. x nie martw się, potrafią szybko odrosnąć, masz szansę zapuścić, a może jakaś długość potem Ci się spodoba i będziesz się nosić na krócej? a na przyszłość słuchaj tylko siebie w tych kwestiach, przynajmniej dopóki nie masz meża;)

Gość gość
Spróbuję z tymi drożdżami. I nie, nie jestem brzydka, więc idź gdzie indziej leczyć kompleksy.

Gość gość
Dokladnie jak wyzej. Dlugie wlosy pasuja kazdej kobiecie bo zawsze dodaja uroku, kobiecosci, odejmuja lat, maskuja niedoskonalosci twarzy. Krotkie wlosy to duze ryzyko, osobiscie wole kobiety w dlugich wlosach. A na wszystkie kobiety, z krotkimi wlosami jakie znam to tylko jedna jest atrakcyjna.

Gość gość
Idz do innej fryzjerki moze cos da sie odratowac

Gość gość
Nielicznym pasuja krotkie wlosy, mojej mamie na przyklad. Ale w zyciu bym sie nie chciala meczyc tak jak ona, codziennie modelowac, ukladac... Moje dlugie po dobrym strzyzeniu tylko wystarczy rozczesac i gotowe.

Gość Bicu
Wyglądasz teraz jak chłopak autorko?

Gość gość
Jak chodziłam do fryzjerów to też zawsze mnie źle obcięły nadając mi seksowny wygląd wiaderka. Teraz włosy sama obcinam i jest ok, autorko - zmień fryzjerkę.

Gość gość
Mnie na przykład kręcą krótkowłose, pod warunkiem szczuplej figury i dobrych piersi

Gość gość
Widocznie Ci nie pasują. Są kobiety jak Helle Berry, czy Magda Mołek, ktorym jest ladnie w krotkich wlosach, ale są takie ktore wygladaja z takimi zle. No i generalnie faceci wolą jednak dlugie wlosy, albo chociaz do ramion

Gość gość
Ale wlosy na szczescie odrastaja , wiec sie nie przejmuj tak bardzo. Albo mozesz je przedluzyc jesli nie mozesz sie doczekac az odrosna. No i - nie zawsze rady znajomych są dobre ;)

Gość gość
Możesz też kupić dobrą perukę

Gość gość
Wiemco czujesz, pomysl, ze od dzis zapuszczasz wlosy..

Gość gość
A ja znowu odwrotnie,mialam dlugie,krecone piekne wlosy ale w dlugich bylo mi paskudnie,scielam podobnie do korzuchowskiej,prawie co dwa miesiaciace mam inny kolor i inaczej sciete i uczesane i wygladam mega. Wszystkich sie podoba,teraz dopiero kazdy mi gada ze w tych dlugaśnych jednak źle wygladalam. Tylko szkoda ze wczesniej nikt nie byl szczery i mi tego nie powiedział. Moze i Ty sprobuj zmienic kolor i przy nastepnej wizycie u fryzjera jakos inaczej uczesac sie. Ja mam takie wlosy ze 5 min myje i 5 min susze,wetre gume,palcami uloze i wychodze.

Gość gość
też zaczęłam kolory zmieniać jak ściełam włosy i w sumie to jest jeden z powodów dla którego nie chcę zapuszczać

Gość krótkowłosa
Wcale nie prawda,że każdej kobiecie pasują długie włosy,mi nie pasują.Im mam dłuższe tym gorzej i starzej wyglądam.Teraz mam króciutkie i wyglądam ładnie.Mężowi też bardziej podobam się w krótkich.Mama też mi mówi,że w krótkich mi ładniej.

Gość gość
Zakładając, że ktoś nie ma idealnie owalnej, drobnej twarzy to dobór krótkiej fryzury jest ciężki. Nie niemożliwy, ale ciężki. Np. sama mam kwadratową twarz i większość fryzjerek nie potrafiło mnie ładnie obciąć. Sama musiałam się nauczyć.