Wieś was karmi mieszczuchy 0 Napisano Kwiecień 5, 2018 Wiecie że ja mieszkam w województwie Opolskim ale blisko granicy z województwem Wielkopolskim, ja do granicy z województwem Wielkopolskim mam 3 km więc często w Wielkopolsce jestem nawet rowerem ps dziś byłem dwa razy autem i raz rowerem w województwie Wielkopolskim ps byłem nawet raz w Poznaniu (waszej stolicy) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 5, 2018 to jest najbogatszy region Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wieś was karmi mieszczuchy 0 Napisano Kwiecień 5, 2018 Ja mieszkam w województwie Opolskim w powiecie Namysłowskim niedaleko miasta Namysłów a najbliższe moje miasto w województwie Wielkopolskim to Kępno 30 km od mojej miejscowości i 35 km od Namysłowa kojarzycie takie miasto jak Kępno będące w województwie Wielkopolskim? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wieś was karmi mieszczuchy 0 Napisano Kwiecień 5, 2018 , www.kepno.pl kojarzycie miasto Kępno (województwo Wielkopolskie) ? Kliknijcie obok w ten link kepno.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 5, 2018 Jak chcesz to ja mogę udawać że jestem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wieś was karmi mieszczuchy 0 Napisano Kwiecień 5, 2018 , www.kepno.pl kojarzycie miasto Kępno (województwo Wielkopolskie)? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wieś was karmi mieszczuchy 0 Napisano Kwiecień 5, 2018 21:48 czemu masz udawać że jesteś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wieś was karmi mieszczuchy 0 Napisano Kwiecień 5, 2018 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wieś was karmi mieszczuchy 0 Napisano Kwiecień 5, 2018 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 5, 2018 Żeby ci zrobić przyjemność ;) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wieś was karmi mieszczuchy 0 Napisano Kwiecień 5, 2018 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 5, 2018 No i widzisz, już jest przyjemnie :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wieś was karmi mieszczuchy 0 Napisano Kwiecień 5, 2018 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach