Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oto jakie kobiety są lubiane przez inne kobiety. Zgadzacie się?

Polecane posty

Gość gość
miałem kiedyś staż w biurze gdzie pracowały prawie same baby... miałem też okazję pracować w miejscu gdzie niemal sami faceci byli pracownikami... i powiem tak: kobieta kobiecie wrogiem. Zawiści, obgadywanie się nawzajem, donoszenie przełożonym na siebie... kiedyś pojawił się pracownik, który wpadł w oko dwóm kobietom... i wtedy się zaczęło... ech szkoda gadać nawet, bo jak sobie przypomnę, to po dziś dzień czuję zażenowanie. Gdy kończyłem tam staż to z uśmiechem na twarzy, bo poziom toksyczności był tam trudny do wytrzymania. Jakoś pracując w gronie samych facetów takich rzeczy absolutnie nie było jak w babskim gronie, nawet gdy jakaś atrakcyjna kobieta podobała się kilku facetom, to nie rzutowało to na atmosferę w pracy. Uważam, że mimo wszystkich złych rzeczy jakie się na facetów mówi, to w jesteśmy bardziej cywilizowani... przynajmniej w miejscu pracy :D

Gość gość
Jak widze gruba z fajnym facetem to mysle - biedny koles co on z nia robi bleeeeee Jak widze dwoje ladnych to nic nie mysle, bo sama jestem ladna i mam przystojnego meza Kasy i pracy znajomym nie zazdroszcze, bo prowadze spolke z 2 przyjaciol i jedziemy na tym samym wozku finansowym a do Billa G. Sie nie porownuje, bo nie jestem idiotka :) Jestem szczesliwa

Gość gość
No tak jesteś mądrą nieidiotką bo porównujesz sie tylko z "gorszymi" :DD to raczje egoizm a nie logika

Gość gość
miałem kiedyś staż w biurze gdzie pracowały prawie same baby... miałem też okazję pracować w miejscu gdzie niemal sami faceci byli pracownikami... i powiem tak: kobieta kobiecie wrogiem. Zawiści, obgadywanie się nawzajem, donoszenie przełożonym na siebie... kiedyś pojawił się pracownik, który wpadł w oko dwóm kobietom... i wtedy się zaczęło... ech szkoda gadać nawet, bo jak sobie przypomnę, to po dziś dzień czuję zażenowanie. Gdy kończyłem tam staż to z uśmiechem na twarzy, bo poziom toksyczności był tam trudny do wytrzymania. Jakoś pracując w gronie samych facetów takich rzeczy absolutnie nie było jak w babskim gronie, nawet gdy jakaś atrakcyjna kobieta podobała się kilku facetom, to nie rzutowało to na atmosferę w pracy. Uważam, że mimo wszystkich złych rzeczy jakie się na facetów mówi, to w jesteśmy bardziej cywilizowani... przynajmniej w miejscu pracy :D

Gość gość
baby potrafią być niesamowicie mściwe i toksyczne.

Gość gość
Taki jest teraz świat. Moze już najwyższy czas aby się wreszcie przebudzić. Dotyczy to też mężczyzn. Miłego dnia :-)

Gość gość
Co dotyczy mężczyzn? Faceci tak zawistni nie są...

Gość gość
Autorko, ale bzdurę wymyśliłaś. Pewnie nigdy nie miałaś prawdziwej przyjaciółki.

Gość gość
Mam wiele dobrych kolezanek i pzryjaciólek w roznym wieku, tuszy i urody. Ale wszystkie sympatyczne i niegłupie.

Gość gość
09:18 Dają jej mieszkania i to w stolicy. Ona za chwilę będzie miala wyebane na wszystko. Ma juz 2 mieszkania, wartosc laczna podchodzi pod milion zl. Jedno od wujka, drugie od babki. Ja i maz nie mamy nic od nikogo. To chyba zrozumiale ze jezeli ta osoba ma to co opisuję + np. lepiej ją traktuje m ąż, liczy sie z nia bardziej bo jest zamozna (czyzby ten szacunek i bycie paNTOFLEM to dlatego, że hajs mu się zgadza i ona jest bogatsza od niego?)+moze zjesc tone slodyczy i nie utyje, a ja musze mi9ec zelazna diete i cwiczenia bo mam zla przemiane materii jak moja mama i tata + dziewczyna dostaje od krewnej drogie ciuchy z Chanel i nie tylko, rodzina doplaca jej za doksztalcanie sie tzn.oplacaja jej drogie studia+nie musiala placic opiekunkom bo matka za free siedziala jej z dzieckiem+dziewczyna jest wazeliniarą i kazdemu cos poslodzi, wiec ona jest lubiana a ja roznie. Do tego jak jej kiedys na gwiazdke sprezentowalam cienie drogeryjne za 50 zl to powiedziala ze fajne, w sumie sie przydadza bo te z Chanel (i tu zrobila taka mine wyzszosci) juz jej sie koncza/ NIE LUBIĘ JEJ DO tego jest mega zazdrosna o zarobki mojego meza i powiedziala mi to JUZ NA PIERWSZYM SPOTKANIU!!!!! dramat

Gość gość
Nie zgadzam się. Z tym, że ja kobiety lubię. Myślę, że po prostu ludzie dobierają się na zasadzie pewnego klucza i znajomi świadczą przede wszystkim o osobie, która tych znajomych sobie wybrała.. W pracy mam przewagę kobiet i bdb atmosferę, chyba też wolę pracować z kobietami. Co do upadku kontaktów po znalezieniu faceta, to niestety niektóre kobiety od tego momentu zaczynają żyć już tylko dla tego faceta, nie mają czasu na nic innego. Druga opcja - dla zakochanej, to 8y cud, a koleżanki wcale nie muszą go nawet lubić i niestety spotkanie się w pakiecie z kimś kogo lubisz plus osobnik, który cię irytuje, to średnia atrakcja