Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milcia567

Jak mu to zaproponować?

Polecane posty

Gość milcia567

Rok temu rozwiodłam się z mężem. W ogóle nie chcę obecnie wchodzić w żadne związki. Ostatnio trafiłam na młodszego od siebie faceta, z którym wylądowałam w łóżku. Było nam naprawdę cudownie. Zawsze zastanawiałam się, skąd te zachwyty nad seksem, skoro mnie zawsze stosunki głównie bolały. Tutaj jest naprawdę cudownie, masa frajdy, eksperymentów, długiej gry wstępnej. Uprawialiśmy seks dwa razy w przeciągu miesiąca. Chciałabym, abyśmy częściej spotykali się na seks bez zobowiązań, mam już masę pomysłów, co moglibyśmy wypróbować w łóżku. Jak to zaproponować, żeby dać mu jasno do zrozumienia, że interesuje mnie wyłącznie seks? Nie wiem, czy on jest zadowolony na tyle, by wejść w jakiś stały seksualny układ. Wydaje mi się, że gdyby tego chciał, to sam by się odezwał po naszym ostatnim spotkaniu. Tymczasem wysłał mi tylko życzenia na urodziny i koniec. Myślicie, że zbłaźnię się, jeśli to, choć jestem od niego starsza o 5 lat, zaproponuję ff?

Gość gość
A po co Ci układ na sex.Nie lepiej związek?

Gość milcia567
Nie chcę związku, małżeństwo mnie skutecznie do tego zniechęciło. Podoba mi się to, że gdy się widzimy od czasu do czasu, po prostu jest miło. Nie kłócimy się o nic, nie rozwiązujemy wielkich problemów. Nie ma scen zazdrości, nie muszę go przedstawiać swoim rodzicom, w tym ojcu, który ciągle chodzi pijany. Na co dzień chodzę do pracy, wyjeżdżam z miasta, kiedy chcę, umawiam się ze znajomymi, kiedy chcę. Pełna wolność i czysta zabawa.

Gość gość
To jesteś moim przeciwieństwem.Też poznałam dużo młodszego faceta, ale mi spotkania raz na jakiś czas z nim nie dadza szczescia.Chyba bym chciala czegos poważniejszego- zwiazku.

Gość gość
Normalnie mu to powiedz. Faceci chętnie się godzą na seks bez zobowiązań.

Gość gość
Powiem ci tak: ten facet będzie bardzo zadowolony gdy mu powiesz, że chodzi ci tylko o seks. Jesteś starsza to i tak na związku z tobą by mu nie zależało.

Gość milcia567
@gość dziś , mój mąż mnie bił i awanturował się do rana, bo nic mu nie pasowało. Potrzebuję czasu, żeby odpocząć. Przy tym młodszym facecie ożyłam. Czuję się atrakcyjna i pożądana. Moja pewność siebie poszybowała do góry, lepiej mi idzie w pracy, dostaję wyższe pensje i chyba niebawem oprócz własnego mieszkania, stać mnie będzie na własny samochód. Ta znajomość dobrze na mnie działa, ale nie chcę związku. Nie jestem na niego gotowa.

Gość milcia567
@gość dziś , w ogóle nie wiem, czy to dobrze przyjmie. Związku na pewno nie chce, ale boję się, że jak mu zaproponuję przyjaźń z erotycznym bonusem to też się przestraszy, że to stały układ i chcę go usidlić. Z drugiej strony wolałabym wiedzieć, czy jeszcze pójdziemy razem do łóżka, czy mam sobie szukać kogoś innego. Jestem przed trzydziestką i ostatnio moje libido szaleje. Z nim jest naprawdę dobrze, nie wiem, jak to się stało, ale cokolwiek razem robimy, to nic mnie nie boli i mam ochotę na więcej. Przy poprzednich facetach marzyłam, aby skończyli czym prędzej. Szkoda byłoby rezygnować z dobrego seksu. Ale może on już kogoś ma do FF.

No dobrze, ale co zamierzasz zrobić? Bo na razie wygląda to tak, że pozwalasz facetowi mieć nadzieję na to, co tylko sobie wymyśli. Postaw sprawę jasno, chyba jesteś wystarczająco dorosła, żeby otwarcie o tym porozmawiać. Zwłaszcza, że sama piszesz, iż nie masz oporów przed nowymi eksperymentami w łóżku.

Gość gość123654
www.ola.pl

Gość gość
Zgadzam się z osobą która napisała że on też by był zadowolony z takiego układu. Faceci nie lubią związków bo to są zobowiązania. Oni lubią sobie pociupciać bez zaangażowania. Więc taki układ jak najbardziej będzie mu pasował.

Gość gość
Nad czym Ty zastanawiasz się. Przecież dla faceta to idealny układ, większość z nich to egoiści zapatrzeni w siebie.

Gość milcia567
@gość dziś , w ogóle boję się, że powie mi coś chamskiego w stylu: dla mnie było za słabo, by to kontynuować albo jesteś za stara, żebym wszedł z tobą w taki układ.

Gość milcia567
@gość dziś , na razie po prostu ze sobą nie rozmawiamy. Chciałabym zaproponować mu spotkanie w weekend, jakiś szybki numerek, ale boję się trochę, że on stwierdzi, że to były jednorazowe akcje. Nawet ff to już jakiś układ na stałe, a jego to może już np. drażnić.

Gość gość
Zaryzykuj jeśli seks jest z nim fajny. Tylko taki układ może się też szybko skończyć bo jeśli on jest młodszy to istnieje szansa że zakocha się w młodszej od siebie i zrezygnuje z seksu z Tobą , albo też istnieje nawet spore prawdopodobieństwo że to ty z czasem się zaangazujesz a on nie będzie chciał.nic więcej bo tak mi wygodnie. Kobiety szybciej się angażują poprzez seks a faceci potrafią te sprawy oddzielić od siebie. Tak więc moim zdaniem układ idealny ale może szybko się skonczyć.

13:06 - ale nie boisz się, że jeśli będziecie kontynuować Twoją grę, to któregoś dnia przyjdzie z bukietem kwiatów i pierścionkiem, oświadczy Ci się, a Ty powiesz "sorry, fajnie bzykasz, ale to nie znaczy, że chcę być z tobą"? Interesuje Cię tylko Twoje dobre samopoczucie? Ciekawe z jakiego powodu rozstałaś się z mężem... Nie pisz, nie interesuje mnie to. Pytanie było retoryczne.

Gość gość
Mało stanowczy ...prxeviez napisała. Znęcał się nad nią, bil. Może zamiast od razu oceniać, przeczytaj uważnie. Dopiero potem się madruj:-(

Gość milcia567
@gość dziś , wiesz, ja się boję, że w ogóle na ff się nie załapię. On jest młodszy i atrakcyjny. Mnie niczego nie brakuje, ale on na powodzenie nie narzeka i może już teraz ma jakąś młodszą dziewczynę od ff. Ewentualnie co wieczór spotyka się z inną.

Gość gość
Statystycznie potrzeba około 3 miesięcy żeby jedna ze stron się zaangażowała przy seksie bez zobowiązań. Pytanie które z was, i na kogo padnie?

Gość milcia567
@Mało_stanowczy dziś , nie boję się, bo to jest dość rozrywkowy facet z tego, co wiem. On sam wspominał, że teraz na nic nie ma czasu, bo pracuje po 12 godzin dziennie, a w weekendy studiuje.

Gość milcia567
@gość dziś , myślę, że akurat zaangażowanie jest ostatnią rzeczą, która nam grozi.

Gość gwoli wyjasnienia
Mozesz napisac troche konkretow. Jak dlugo sie znacie? Od kiedy zaczeliscie ze soba sypiac? I na jakiej zasadzie? Trudno cos radzic jak sie nic nie wie.

Gość gość
No to mu zaproponuj. Będziesz wiedziała co o tym myśli. Skąd mamy wiedzieć czy się zalapiesz na ff czy nie???

Gość gość
Teraz wam nie grozi ale z czasem któraś ze stron na pewno. I częściej to bywają kobiety.

Gość milcia567
@gwoli wyjasnienia dziś , znamy się od czerwca zeszłego roku. Początkowo się kumplowaliśmy - jakieś spacery, imprezy ze wspólnymi znajomymi, zakupy, wspólne oglądanie filmów. Zero pocałunków etc. Tylko przytulanie na powitanie i pożegnanie. Na początku marca oglądaliśmy razem film po tym, jak zaprosił mnie, żeby opowiedzieć o swoich obawach związanych ze studiami i jakoś tak wyszło, że mnie przytulił, zaczął całować i wylądowaliśmy razem w łóżku. Dwa tygodnie później było podobnie.

13:15 - nie pytam o wersję autorki tylko zaciekawił mnie prawdziwy powód. Faktycznie, powinienem sprecyzować. xxx "nie boję się, bo to jest dość rozrywkowy facet z tego, co wiem. On sam wspominał, że teraz na nic nie ma czasu, bo pracuje po 12 godzin dziennie, a w weekendy studiuje" x Jasne. Jeśli podejrzewam, że ktoś jest rozrywkowy to z automatu uznaję, że jest wyprany z uczuć wyższych. A jeśli do tego deklaruje, że jest zajęty to już w ogóle mogę olać jego uczucia. x Nie wiem czy mąż znęcał się nad Tobą, jeśli faktycznie tak było, to Ci współczuję, ale w tej chwili prezentujesz postawę, w której interesuje Cię tylko to, co kończy się na Twoim własnym nosie. Masz do tego prawo, takie samo jak ja do tego, że takie stanowisko mi się nie podoba.

Gość gość
Ja mialem podoba sytuacje. Mialem wtedy 28 lat, a ona 35. Poznalismy sie w pracy. Szybko wyladowalismy w lozku, bo zaiskrzylo miedzy nami strasznie. Doslownie jak miedzy gowniarzami na imprezie. Ona czula sie na nowo pozadana i mloda, a ja czulem sie bardzo meski przy niej. Chodzilismy razem wszedzie, na imprezy i w ogole. Jej pasowal taki uklad jaki byl. Ja chcialem zwiazku. Przegadalismy to i sie rozstalismy, zeby sie nie krzywdzic. Ucialem z nia kontakt.

Gość gwoli wyjasnienia
I od ostatniego spotkania jest cisza, czy jak? A ten drugi raz to jak sie zgadaliscie, ze znowu byl sex. On szukal kontaktu czy ty? I jak sie rozstaliscie?