Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milcia567

Jak mu to zaproponować?

Polecane posty

Gość milcia567
@gość dziś według mnie nie ma nic złego w tym, że chce pogadać. Ja go lubię. Poznaliśmy się, gdy mój były mąż przyjechał do mnie i robił mi awanturę pod blokiem. On mi wtedy pomógł i od tamtej pory umawialiśmy się na spacery, piwo, wyjazdy za miasto, jakieś zakupy. Generalnie seks doszedł dopiero niedawno, wcześniej było fajne koleżeństwo. W ogóle nie widzę nic złego w tym, że chce pogadać. Ale dziwię się, że po prostu nie napisze i nie zadzwoni tak jak do tej pory, tylko oczekuje, że ja będę się kontaktowała, żeby go zapytać o różne sprawy.

Gość gość
Zasady seksu bez zobowiązań: bez zwierzeń i rozmów o prywatnych sprawach, po seksie od razu do domu, nie wchodzi w grę zostawanie na noc, nie można mieć pretensji gdy druga strona nie ma czasu, umawianie się tylko w konkretnym celu. Ciężko taki układ utrzymać tak naprawdę.

Gość gość
Autorko, i jak rozmawiałaś z nim o tym w końcu?

Gość gość
Jak się zastanawiasz czy będziecie mieli wspólną przyszłość, co on do Ciebie czuje, co myśli, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Wspaniale wyczuwa emocje panujące między partnerami i piszę jak jest, całą prawdę. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
I jaki był ciąg dalszy?