Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KociKot16

Przygody Krzysztofa Kononowicza i Tigera Bonzo czy któraś z was ogląda?

Polecane posty

Gość KociKot16

Bo ja je śledzę od pewnego czasu, nawet obejrzałam te odcinki co powstały jak miałam gdzieś 5 lat :) Jak oglądacie to jakie są wasze ulubione postacie a których nie lubicie i czy kiedyś byłyście/liście u Krzysztofa w odwiedzinach albo czy go widzieliście jak mieszkacie w Białymstoku bądź w okolicach bo ja bym odwiedziła posesję bożą ale mieszkam daleko ale może zrobię tak że mnie jakiś kolega zawiezie. Zapraszam do dyskusji ja wmieszam się w tłum

Gość gość
co ma Tiger Gonzo wspólnego z Kononem?

Gość KociKot16
Bonzo to nieślubny syn Majora Wojciecha Suchodolskiego - partnera Krzysztofa Kononowicza :)

Gość gość
Daj link do kanałów gdzie teraz lecą nowe odcinki... dawno nie oglądałem i nawet nie wiem gdzie nowe filmiki się pojawiają z KOnonoem.

Gość gość
OK dzięki :P

Gość KociKot16
https://www.youtube.com/channel/UCXf8RmFdAgpIU1kUk5xoCfg/videos Kononowicz Orginal - kanał reżysera Niewińskiego który średnio raz w tygodniu odwiedza Szkolna i wrzuca filmy gdzie Krzysztof wypowiada się o polityce https://youtu.be/wus-Syp_QgM?t=1m18s Kanał Adama Stanisława Czeczetkowicza, wyleniałego kuca z bębenem obecnie wroga Pana Krzysztofa który knuje wraz z typami spod ciemnej gwiazdy w stylu szalonego ekologa - Rafała Kosno i śmierdzącego kuca - Oskara "Axelio" Wądołowskiego jak przejąć posesję Pana Kononowicza.

Gość gość
Znam dobrze to towarzystwo, tych wszystkich Kononowiczów, Czeczetkowiczów, Sendeckich, Hadaczy i innych

Gość KociKot16
A skąd ich znasz? Możesz powiedzieć coś ciekawego? :)

Gość gość
Jestem pielęgniarką w zakładzie dla chorych psychicznie w Choroszczy i ci z twoich filmików są często moimi gośćmi. Nie polecam znajomości z tymi osobnikami.