Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chłopak mnie olewa

Polecane posty

Gość gość

Cześć mam problem jestem z chłopakiem juz z 2 miesiące i na początku bylo wszytko porządku,ale potem jak już z nim bylam miesiące w związku to robił tak ze chciał się spotkać i potem przekładał na następny dzien i potem na następny albo głowa mu boli itd. i w końcu za tydzień się z nim wiedziałam ale krótko z maksymalnie godzinę i jeszcze wtedy jak miał rzeczy do zrobienia ze spotkanie w straży lub musi zawieść matkę na wywiadówke i pisał ale nie az tak często i jak mowilam ze chora jestem to trochę miał to gdzieś i w święta wogole nic nie pisal ani dzwonił no nic i potem w następny dzień tylko napisał ze przeprasza ale nie miał neta a miał bo widziałam ze byl dostępny na fb i na następny dzien powiedział ze tnie drzewo bo bezprzesady w święta cakt czas tnie dzewo niewiem czy on mysli ze taka głupia jestem czy coś...czasami robi tak ze przeczyta wiadomość a nie napisze na niego tak jak przedwczoraj pisalsm z nim i czytał to i nic i że miodpisze jutro i na następny dzien tylko mi odpisał ze tez mnie kocha i pitem nic i ma dziś urodziny i wysłałam mu życzenia i nic sni dziękuję no nic****isalsm na fb smsy i nic a siedzi na fb ale no nie odczytał moje wiadomości ale tak jak mówię pisałam smsa i tez nic i ma do mbie przyjechać na urodziny mojego dziadka i nie chce mi uwierzyć ze by nie myśl chwilkę czasu ze mi cokolwiek napisać i niewiem co mam robić alecrazy pisalsm i wgl i nic :(

Gość gość
Dziewczyno wiesz co to jest kropka i przecinek? Tego nie da się czytać

Gość gość
Gimbaza nie wie, co to kropka i przecinek.

Gość gość
Ciężko się to czyta,tak ma cię gdzieś daj sobie z nim spokój

Gość Sysiaa
Czytałam co napisałaś i uwazam że powinnaś go również olewać daj sobie 3 dni bez kontaktu z nim i zobaczysz wtedy co zrobi jeśli będzie walczyć to Cię kocha a jeśli nie to nie kocha Cię nie zależy mu na tobie tak myślę