Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skonczcie do kurfy nedzy z tymi tezciowymi bo rzygac sie chce

Polecane posty

Gość gość

Od waszego piertolenia A dlaczego tesciowa powiedziala tak , a dlaczego smak , a dlaczego srak noszszszszsz kurrrr Co za debilstwo na rym forum siedzi Zaraz napiszecie ze to tylko prowo , a ja sie pytam, jakim debilem trzeba byc zeby pisac caly czas to samo prowo ? Srednio inteligentnej malpie juz by sie znudzilo

Gość gość
weź to napisz jeszcze raz po polsku :-)

Gość gość
A czego nie zrozumialas ?

Gość gość
Autorka ma racje . Czasami mam wrażenie ze obojętnie co zrobią te teściowe to zawsze jest źle .

Gość gość
ja jak juz widze te tematy o tesciowej to juz sie smieje pod nosem :D

Gość gość
E tam przesadzasz. Czasem ktoś chce się wygadac. Wolę czytać o tesciowych niż takich wulgaryzmów. Wygląda na to że teściowa wychodzi zawsze na zła ale piszą tylko kobiety które mają problemy z nimi bo po co mają pisać jak wszystko jest dobrze? Wiadomo że nie wszystkie są złe ale każdy czasem potrzebuje rady i nie zawsze szukają w swoim otoczeniu żeby nie obgadywac. Wiadomo przez internet jest też obgadywanie ale nie znasz tych osób.

Gość gość
A ty czytasz jakie to sa problemy ?? Z D**Y

Gość gość
to pisze jedna , może dwie debilki z mania wyższości, może maja jakieś problemy z teściową, ale ze łbem to na 200%

Gość gość
No może i z d**y I może jedna osoba pisze ale wiem o co chodzi jeżeli to nie jedna osoba a kilka które potrzebują rady. Też miałam problem z moją i tez można powiedzieć że problemy z d**y ale różnie jest. Ja miałam tak źle że wymiotowalam pół dnia i nie czułam ręki jak musiałam się widzieć z tesciami. Mąż nie wspierał bo nie widział problemu z nimi i nie miałam z kim gadać to szukałam wsparcia w innych miejscach... Na forach np. Różnie jest w życiu.

Gość gość
Z problemem, to do lekarza lub nie widywać teściowej, na forach to tylko wróżka może powiedzieć jak długo jeszcze tesciowa będzie denerwować.

Gość gość
No tak ale czasem ktoś to przeszedł albo ma jakąś radę. Czasem ktoś ma inną perspektywe i jest w stanie powiedzieć coś.

Gość gość
Ja nie rozumiem, dlaczego kobiety przed slubem nie poznaja tesciowej , a potem wielkie zdziwienie .Okreslenia na kafe: podla baba, szmata, idiotka, zachłanna egoistka, zycze jej smierci . Ja rozumiem, ze nie ma ideałow i ze trudno zglebic prędko czyjs charakter - ale przeciez jesli kto jest az takim potworem, to chyba mozna wyczuć i nie ryzykować.

Gość gość
No tak, wyczuć i nie ryzykować... Brawo Ty. Mam rzucić miłość swojego życia, bo jego matka jest okropna?

Gość gość
gość dziś No wlasnie - wszystkie, ktore uwazaja tesciowa za potwora, mowia,ze mąż to miłosc ich zycia. Pytania: Mąz sie ma wyrzec matki? Przyjemnie mu sluchac, że jego matka jest podłą szmatą? A co, jesli wnuki będa podobne do babci ( co sie często zdarza)? Jak to sie stało, ze potwór wychował idealnego męzczyznę? Co sie bedzie mowiło dzieciom? Ze ich babcia to wredna jędza? Czasem dziewczyny argumentuja, że maz od dziecinstwa nienawidzil matki i uciekl z domu. Ale ile jest takich wypadkow...

Gość gość
Większość was zapominają że nie tylko matka wychowuje dziecka.matka ma czas do ok 3 roku a potem już społeczeństwo ma duży wpływ na dziecko.

Gość gość
Czy masz rzucić miłość życia z powodu matki? Jeżeli twój mąż nie uważa jej za toksyczna, kocha ja i są w bardzo dobrym kontakcie, to masz dla wyjścia rzucasz go, albo siedzisz z nim i z uśmiechem znosisz teściowa nie zalac się. Teściowa jest na całe życie. Nie bierzesz sobie tylko męża ale też jego rodzinę. Warto się zastanowić żeby potem nie było takich akcji.

Gość gość
Większość was zapominają że nie tylko matka wychowuje dziecka.matka ma czas do ok 3 roku a potem już społeczeństwo ma duży wpływ na dziecko. X Ha Ha ha. Dzieci większość zachowań wynoszą z domu. Nie wychowa wrona Gawrona. Zazwyczaj jest tak że teściowa nie jest tak do końca zła tylko synowa nie jest tak do końca normalna. Poza tym ta relacja żona-teściowa wynika z kobiecej psychiki. Dlaczego takich spiec nie ma na linii żona teść?

Gość gość
Tematy o tesciowych, szwagierkach zakladaja kobiety,nie majace zadnych zainteresowan ,pasji czy wyksztalcenia.Zyja tym co powiedziala tesciowa ,analizuja kazde spojrzenie kazde slowo, przezywaja ,rozkminiaja to ich zywiol .Po latach beda takie same jak ich tesciowe.

Gość gość
7:47 tak ale przykładowo teściowa coś robiła jak mąż był mały I myślał że to normalne ale społeczeństwo nauczyło go ze to nie jest normalne. Także do końca to co mówisz nie jest prawdą. Ja mam kłopot i z teściową i z tesciem. I to nie wynika z psychiki tylko ze zwyczajnych zachowan. Ja nie będę rzucić męża przez jego rodzicow. Najwyżej to z nimi nie będę się spotykać a mąż może robić co chce.

Gość gość
gość dziś mozesz miec racje , siedzi taka szaramota glupia w domu i analizuje tym swoim malutkim mozdzkiem kazde slowo , kazdy ruch tesciowaj , jak tesciowa sie patrzy , jak ubiera jak chodzi , co je , co mowi a pozniej leci taki debil na kafe i klepie tematy :)

Gość gość
A o czym te matoły mają pisać? o sobie nie napiszą bo to wstyd, każda z nich dowarościowuje się choć na forum jaka to znawczyni wszystkiego,jaka mądra matka,wszystkie rozumy zjadła a tesciowa to zle karmiła dzieci,nie umiała gotować,syn jadał szkolne obiady bo matka dawała mu skisłe.No szok,siedzi to takie gów....o i tak pierdzieli i z rekawa wyciąga co rusz coś nowego a w domu syf/kiła i mogiła.Zamknc te ryje i zając się sobą bezmózgowce myślące tym co mają w gaciach.

Gość gość
9:21 , 12:00 Dobrze napisane, tak właśnie jest.

Gość gość
Każdy człowiek mający odrobinę rozsądku i intelektu swoje brudy pierze w domu.Wchodzący tutaj i opisujący często połowę prawdy nie bardzo rozumiem czego oczekuje,rady? a od kogo,tu nie ma autorytetów,samo bagno,albo poradzą zerwij kontakty z tesciową,odetnij dzieci,podpuść męża na nią,zostaw chłopa,wez rozwód i takie tam inne chore porady.