Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Komornik

Polecane posty

Gość ja_Dyzio
mam ogromną nadzieję, że Pan Ziobro zechce zwrócić uwagę na te dziadostwo prawne i 'dziury prawne' w polskim prawie a dziury prawne widać w każdym Art. prawnym od A do Z , moim zdaniem, gdyby Pan Ziobro założył temat na Kafe z zapytaniem , jak sądzicie, co można zmienić w polskim prawie to będzie MILION wpisów i propozycji od Polek i Polaków w ciągu miesiąca, być może to pomoże panu Generalnemu Prawnikowi RP aby trochę podziałać aby 'dziury prawne' załatać ?

Gość gość
Doradzi mi ktoś normalny? Już doczytałam ze obowiązuje zbiorowa odpowiedzialność czyli musiałbym wszystko spłacić. A jezeli chodzi o to konto firmowe, ktoś wie?

Gość gość
Ale co to za dług? Czynsz?

Gość gość
Tak czynsz za mieszkanie komunalne, ale ja nie miałem meldunku. Mogą w takiej sytuacji ze mnie ściągać?

Gość gość
Mąż zostawił mnie ze swoimi długami. Długi na jego imię i nazwisko. I wyjechał sobie. Ja zaś ze wszystkimi jego długami ustalałam wszystkie ugody, raty z komornikami i windykatorami. Większość została spłacona dzięki mnie. Nawet dziękuję od niego nie usłyszałam.

Gość gość
Działałam jak sekretarka. Później, to odbiło się na moim zdrowiu. Za dużo stresu na raz.

Gość gość
Warto udać się do komornika na rozmowę i podjąć z nim współpracę. Też miałam długi. Udałam się na rozmowę z komornikiem www.komorniknowysacz.pl i wszystko się ułożyło. Mogłam spłacić dług i jednocześnie miałam pieniądze na życie.