Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powiedzcie szczerze jak długo mam być wdzięczna matce za urodzenie i wychowanie?

Polecane posty

Gość gość
Ja nie mam żalu do rodziców tylko do Boga, bo on wymyślił całą te machine. I nie chodzi o życie stricte życie tylko o to jak to wygląda..

Gość gość
Przyznawać sie jedna z drugą czy macie dzieci. No czekam

Gość gość
i jeszcze ludzie przez religie są winieni za zło tego swiata :O

Gość gość
ja nie mam, bo uważam że ludzkie życie to dno jak się nie ma masy pieniędzy, dlatego nie będę niewinnej istoty skazywac na cierpienie tak jak skazała mnie moja bezmyślna matka

Gość gość
gość dziś Przyznawać sie jedna z drugą czy macie dzieci. No czekam Ja nie mam dzieci i nie zamierzam mieć bo życie nie jest fajne :) mam 34 lata

Gość gość
ja mam tylko jedno dziecko i na pewno więcej nie sprowadzę na ten świat po to aby się męczyło, a już na pewno nie wśród tych cholernych pisowskich katolików, bo sama jestem wierząca, ograniczająca się do minimum do chodzenia do kościoła, modląca się w domu, w drodze, bo Pan Bóg jest wszędzie, modląca się w ciszy nie na pokaz ale nie krzywdząca innych jak to robią na pokaz te pieprzone pisowce

Gość gość
Ja bardziej rozumiem jak ktoś ma dziecko z wpadki niż planowane......

Gość gość
nie wazne czy z wpadki czy nie, dziecko to dziecko. Sprowadzone na ten świat musi tu funkcjonować

Gość gość
Masakra z kobietami które dostają szału gdy nie mogą zajść w ciąże. To dopiero pokazuje co to jest egoizm. Za wszelka cenę musza zajść w ciąże.

Gość gość
to nie kobiety tylko idiotki o mają macice zamiast mózgu

Gość gość
Racja ;///

Gość gość
w ogole

Gość gość
w ogole

Gość gość
O kurcze na dziale dla matek nagle same bezdzietne. A ta co sie przyznała że ma jedno to też wielkie niewiniątko. Autorko wdzięczność matce nie oznacza spełniania jej wszystkich kaprysów. Pomyliłaś pojęcia. A jak z waszymi mężami ? Okazujecie im wdzięczność za to, że was chcieli ? Napiszecie na pewno, że to tak nie działa, że wy ich po prostu kochacie. A matek jak rozumiem nie kochacie, tak ?

Gość gość
Te co nie mają dzieci to przyznajcie jeszcze ile macie lat, bo jeśli tyle co ta co ma 50 to jesteście wiarygodne, ale jak któraś ma 25 lat to śmiech na sali taka gówniara i niech spada. Ja nie będę się użerać z kimś kto ledwie studia ukończył i jeszcze imprezuje.

Gość gość
Nie chcesz być wdzięczna ? nie musisz,wystarczy jak zabierzesz manatki i wyprowadzisz się tam gdzie będziesz miała spokój.Wyobraz sobie że ona też odpocznie od ciebie.Poza tym mieszkajć z rodzicamimusisz się dostosować do zasad panujących w tym domu,dom to rodzina a nie HOTEL!!! Jeśli rodzicom przeszkadza twoje zachowanie to niestety droga wolna a tak szczerze nie jestes wiarygodna.

Gość gość
gość dziś Chyba jedna albo dwie bezdzietne, które w kółko piszą to samo. Przecież widać po stylu pisania (a raczej jego braku), że to jedna trollica pisze.

Gość gość
Tak jakbym swojego ojca slyszala! Nic nam w zyciu nie dal, zero empatii, tylko nas bil, poniewieral, wyrzucal z domu-nawet siostre, ktora miala 18 lat jak w ciaze za szla!! Debil sie uznaje za NAJLEPSZEGO ojca na swiecie i mowi "tato to wam byl potrzebny zeby was wychowac i karmic" haha. Istny psychol i sie obudzi wkrotce z reka w nocniku bo ma 62 lata. Nie umie nawet pralki sam wlaczyc ani nic ugotowac, je w barach. Jak dobrze, ze matka od niego uciekla.

Gość gość
gość dziś jak ci nie pasuje to wypad. Sama jestes trollicą, a na stylu pisania to sie znasz jak krowa na szydełkowaniu

Gość gość
bezdzietne nie pisza bo wiedza ze skazały swoje dzieci na cierpienie :P