Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu Polacy to taki brzydki naród ?

Polecane posty

Gość gość

W Polsce jest mało ładnych ludzi

Gość gość
Brzydotę maja w genach, a ładniejszych wyzywają od pedalow i ciot

Gość gość
Ale ja mówię ogólnie o Polakach jako o narodzie ,polki też nie są za specjalne

Gość gość
Płytki temat pustaka.

Gość gość
O polskich facetach to nawet szkoda gadać jaka buraczarnia na mordzie ale polki też wyglądają słabo ,wszystkie tak samo ubrane umalowane jak klony , mało zwiewnych kwiatowych sukienek , sandalkow na obcasie , za to dużo kwadratowych brwi , i rurek z wysokim stanem

Gość gość
Był sondaż, gdzie pytano kobiet i mężczyzn z całej europy w jakim kraju są najatrakcyjniejsi ludzie. Wygrała bezapelacyjnie Szwecja. Zarówno kobiety i mężczyźni uważają Szwedów i Szwedki za najatrakcyjniejszych, ale gdy spojrzeć na mapę Polska wypada całkiem nieźle. Głównie dlatego, że z jakiś przyczyn europejczycy faworyzują blondynów i blondynki, jak podaje magazyn "the culture pop" których w Polsce nie brak. Także kończcie z kompleksami. https://cdn.theculturetrip.com/wp-content/uploads/2017/04/y7qpo42.jpg

Gość gość
Jestem kobieta ale obiektywnie mówiąc polki też wyglądają słabo , mało kobieco i mają taka maniere w twarzy jakby chciały zabić , mam koleżanki z Rosji i one nawet jak są brzydkie to się podobają facetom bo się milej zachowują i nie robią takich pustackich min na zdjęciach

Gość gość
Na szczescie na tle naszych zachodnich sasiadow nie wyrozniamy sie az tak ;)

Gość gość
Akurat szwedki to są paskudne , nie wiem skąd się wziął mit ze są ładne , przecież one mają jeszcze dużo więcej germańskich genów niż Niemki które się porządnie wymieszaly ze slowianami i balkanami, widział kiedyś ktoś Szwedke? One nie mają nawet talii tylko wielgachne plecy jak chłop

Gość gość
Dobrze wypadliśmy w tym sondażu. Tak samo jak Włosi i Włoszki. Tylko jeden punkt mniej. Ale zakompleksione polki dalej będą jojoczyć.

Gość gość
Nie zakompleksione tylko taka prawda , polki nie są zbyt ładne i tyle , Polacy to też tragedia Posejdona , albo podłużny na 2 metr ryj albo księżyc w nowiu , mało takich średnich twarzy z zaznaczonymi kosciami policzkowymi

Gość gość
zauważcie ciekawą rzecz! europejskie kobiety uważają Turków za nieatrakcyjnych. Tylko 9 punktów otrzymali, a teraz zestawcie to z tym jak polskie sz'maty lecą na turasów :D europejki nimi gardzą, a poleczki wskakują im do wyra... jaki wstyd i siara na całą europę :D

Gość gość
Tak szwedki są tak samo piękne i kobiece jak angielki albo Niemki , mój brat był w Norwegii to mówił że w życiu nie widział tylu brzydkich kobiet w jednym miejscu , mówił że jedyny plus to że są blondynkami z niebieskimi oczami , a minusy to to że mają bardziej męskie ciała od polskich facetów

Gość gość
W Polsce po prostu nie ma zbyt dużo ładnych ludzi , o dziwo strasznie brzydkich też nie ,Polacy i polki to takie słabe sredniaki

Gość gość
dziś Mieszkałem 7 lat w Szwecji, gdzie pracowałem jako monter instalacji elektrycznych. Szwedki to piękne kobiety. Bardzo dużo niebieskookich blondynek, wyskokie, długie nogi, smukłe ciałka, bardzo niska skala otyłości, wcale nie mają męskich rysów twarzy. Już skończcie dziewczyny z tą zazdrością. Na zdjęciu nie modelki, a zwykłe dziewczyny kibicki. https://pre00.deviantart.net/87da/th/pre/f/2009/232/b/0/swedish_girls_1__part_2_by_tronador.jpg

Gość gość
Szwedki wyglądają bardziej niemiecko niż Niemki , typowa szwedka nie różni się niczym od angielki lub Niemki bo to właściwie anglosasko - germanski Mix , więc ktoś kto twierdzi że szwedki są ładne to tak jakby mówił że amgielki czy Niemki to piękności ,albo po prostu lubisz transwestytow , sorry ale to jest opinia mojego brata ze badac na Skandynawii widział ze 2 ładne kobiety będąc tam 3 miesiące

Gość gość
Do 10:30 zgadzam się z tą wypowiedzią tym bardziej że Niemki widzę na co dzień

Gość gość
nie kłam po raz kolejny tani ozsuscie ,.,. Szwedzi to potomkowie wikingów

Gość gość
Niemki mają bardzo surową urodę . Dlatego większośc ludzi uważa , że są brzydkie.

Gość gość
A kim są wikingowie idioto ? To germanie, oni są spokrewnieni najbliżej z Niemcami holendrami i innymi krajami polnocy, nawet nazwą polski "polen" jest taka sama w niemieckim holenderskim szwedzkim i norweskim

Gość gość
Ale w was ludzie jadu. W każdym kraju są ladni i brzydcy, bardziej lub mniej zadbani, po co tak piedzielic i to jeszcze z takim zajadlym zaangażowaniem

Gość gość
Bo jak ktoś gada głupoty to wybacz , prawda jest taka że najladniejsi mężczyźni to Holendrzy ,Szwedzi Norwegowie i Niemcy a najładniejsze kobiety to rosjanki bialorusinki i część polek, ukrainki mi się nie podobają bo tam jest dużo brunetek po tatarach

Gość gość
nikt nie jest z nikim spokrewniony debile .. Ruska morda typu Putin rozpoznasz na kilometr . Rosjanie to też słowianie . Putin wygląda jak typowy Polak ?

Gość gość
Z tymi Niemcami to można byłoby polemizować . Typowa szwabska morda nie jest zachęcająca . Owszem Niemcy wyglądają dużo lepiej niż Niemki które zajmują ostatnie miejsca w rankingach urody . Jednak twierdzenie, ze Niemcy są rownie przystojni co Hiszpanie jest nadużyciem.

Gość gość
Hiszpanie to małe brzydkie kurdoople , większość kobiet nie lubi poludniowcow

Gość gość
"Większość ludzi uważa, że Szwedki są brzydkie" Pal licho sondaże, gdzie Szwedki zawsze wygrywają konkursy na najatrakcyjniejsze... :D zazdrosne i zakompleksione Polki tak uważają więc tak musi być :D

Gość gość
dziś Większość europejek preferuje białych od południowców, to fakt, ale europejek, a nie polek. Polki lecą na ciapatych jak pies na szynkę. Polki słyną z tego i tym się wyróżniają na tle innych kobiet, że im typ ciemniejszy tym bardziej mu nadstawiają :D Taka nasza rodowa dzicz.