Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu Polacy to taki brzydki naród ?

Polecane posty

Gość gość
I ciemnowlose i ciemnookie Szwedki sa ladne.Blond wlosy i niebieskie oczy to uproszczenie, one maja ladne twarze, ale mozg rejestruje blond/niebieskie mimo ze to nie o to chodzi.Ilez paskudnych polskich blondynek i z niebieskimi oczami, niestety jestem jedna z nich, wygladam 3-4/10.mozna i ufarbowac wlosy i nalozyc niebieskie soczewki, a ryja nie zmienisz

Gość gość
Polacy rzeczywiście nie są specjalnie przystojni .

Gość gość
Naprawde, wam sie wydaje ze Szwedki sa piekne bo jasnej karnacji, a to nie to, tylko rysy twarzy i figura.po prostu takie skojarzenie z blond wlosami

Gość gość
Szwedki są dużo ładniejsze od Niemek . Najładniejsze i tak są Norweżki

Gość gość
dziś Nie, nie nam się wydaje... to się wszystkim w Europie tak wydaje, gdzie Szwedki wygrywają w każdym sondażu na najatrakcyjniejsze kobiety. A wy jesteście zazdrosne. Szwedki to piękne kobiety, pracowałem 7 lat tam to wiem. Bardzo zadbane kobiety.

Gość gość
1. Norweżki, Holenderki, Australijki są najładniejsze 2. Czeszki, Szwedki są ładne 3. Angielki , Polki , Amerykanki są średnie 4. Niemki, w większości są przeciętne albo paskudne

Gość gość
W szwecji nie bylam ale ten kto mowi ze niemki sa brzydkie to niewiem gdzie byl, chyba w polu truskawki zbieral. Niemki sa śliczne, jal jechalam tam pierwszy raz to bylam zdziwiona ze niemki sa takie śliczne, coz polki niemkom nie dorastaja nawet do piet.

Gość gość
Musziszbyć mega pasztetem, który nigdy nie widział pięknej kobiety skoro uważasz, że Niemki są ładne .

Gość gość
I co z tego że szwedzki wygrywają konkursy miss ? My mówimy o takich jakie można spotkać na ulicy a nie gwiazdę która by na ciebie nie splunela nawet , konkursy piękności wygrywają też Amerykanki i co one są piękne ? Te konkursy są nic nie warte bo nie wygrywają w nich prawdziwe piękności rosjanki ukrainki i polki , po prostu chyba nadal się czci Aryjska urodę jaka promował Hitler

Gość gość
Ja pier... ale się przysrały do tych Niemek. Nie powinienem tego robić, ale tu moja dziewczyna, Niemka z dziada pradziada... co brzydka napiszecie? Żółć się z was wylewa i zawiść. :o https://www.fotosik.pl/zdjecie/594fa4e345a2a6e1

Gość gość
Większość szwedek wygląda jak MOA gammel, brzydka może nie jest ale do piękności to jej lata świetlne brakuje

Gość gość
dziś Tak, pracując 7 lat w Szwecji aż mnie kark bolał tyle ładnych dziewczyn na ulicach, za którymi można się było oglądać. :)

Gość gość
11:08 jak ktoś jest krypto gejem lubi kwadratowe szczeny, brak talii i 180 wzrostu to fakt szwedki są boskie

Gość gość
dziś Jaka zazdrość i typowa zawiść polska :D dziewczyny ochłońcie!

Gość gość
Szwedki mają mało kobieca budowę ciała , to są chyba jedyne kobiety na świcie które mają szersze plecy niż ich rodzimi faceci , ja się dziwię że one mogą radzić z takimi biodrami

Gość gość
Jakie szerokie plecy? co wy wymyślacie? Smukłe, wysokie zadbane kobiety. Przeciętna szwedka jest 5 cm wyższa niż Polka.

Gość gość
11:11 żadna zazdrość idioto , z tym że ukrainki i rosjanki są piękne to się zgodzę na 100 % ale jak mi ktoś wciska kit ze szwedki są ładne to mi się śmiać chce , to są takie wielgachne blond helgi ruszajace się jak kloc

Gość gość
Zle ktos zrozumual.Mam.na mysli ze wydaje sie wam ze szwedki sa najpiekniejsze bo blondynki z niebieskimi oczami, a tak napraawde sa najpiekniejsze z twarzy i figury.blond wlosy to dodatkowy plus, ale ludzie maja zwyczaj upraszczac, nie analizujac dlaczego ktos jest ladniejszy, bo jakas cecha rzuca sie w oczy.jak pomalujecie pasczura na blond i dacie blekitne soczewki, to szwedki z tego nie bedzie

Gość gość
Tak moa gommel jest piękna albo rebecca Ferguson , pokaż mi piękna Szwedke bo ja takiej nie znam

Gość gość
Wyglądamy mało atrakcyjnie bo wciąż narzekamy, mamy zawsze wykrzywione ryje, wygrałeś na loterii 5000 ? Wkurzony bo ktoś wygrał 10000!!! Tu nic nikogo nie cieszy, trzeba się napić.

Gość gość
W Niemczech ładna dziewczyna w Polsce uchodziłaby co najwyżej za średnią . Tam są inne standardy . W Czechach znależć dziewczynę 8/10 jest 10 razy łatwiej na ulicy niż w Niemczech. Każdy naród ma pasztety, ale są państwa jak Niemcy, które mają wyjątkowo mało ladnych ludzi . Trzeba szukać w calym mieście by znależc chociaż 4 ładne laski Mirana Kerr jest z Australii

Gość gość
Za to szwedzkie ksiezniczki wcale nie sa takiw ladne, moze tylko ich dzieci tymczasowo, bo krolowa jest niemko-brazylijka i obydwie maja jej urode

Gość gość
11:16 a wiesz że Czesi to najbardziej zgermanizowani Słowianie ? Czeszki są bardzo podobne do niemek

Gość gość
Istnieje teoria naukowa, że mutacja odpowiedzialna za kolor włosów blond powstawała wśród pierwotnych ludów w momencie, gdy dzietność była niska. Blond kolor miał powodować wzrost atrakcyjności i zwiększać dzietność, taki niby trick natury. Zaczynam w to wierzyć, bo kraje z dużą populacją blondwłosych ludzi zawsze są uznawane za atrakcyjne, po dziś dzień.

Gość gość
dziś Nonsens. Widuję na ulicy sporo ładnych Niemek. Nic im nie brakuje.

Gość gość
Węgierki śliczne kobiety. Czemu nikt o nich nie pisze? :) I bardzo lubią Polaków. ;)