Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety, nie wchodzić!

Polecane posty

Gość gość
A co musiałbym zrobić abyś napisała niewiasto? :P

Gość gość
Lubię kobiety w warkoczach, są słodkie :) Lubisz się przytulać? :)

Wyroslam już z warkoczy. Ostatni ściełam jakiś czas temu :) Prawdziwie warkocz komety był :P Przytulanie jest miłe bardzo. Może być przyjacielskie , albo bardzo erotyczne i podmiecajace. Zależy od sytuacji i osoby. Lubię przytulanie w każdej formie :)

Gość gość
To będziesz musiała go dla mnie znowu splątać :P Lubię przytulać kobietę która siedzi mi na kolanach i wtulać się w jej włosy, wąchać je...

A ja myślałam , że faceci lubią kobiecie włosy rozplątywać :P Można przecież złapać nie tylko za warkocz :P Lubię gdy mężczyzna wącha moje włosy. Gdy zanurza w nich twarz :) Punkt mocny dla Ciebie za to :)

Gość gość
Widzisz jak do siebie pasujemy? :P

Gość gość
Gdy będziesz dorosły i tak jak mój chłopak obecnie mąż prawiczek ja cnotka. Gdy na trafisz na ogarniętą dziewczynę nie tępą która nie będzie zakłamana i nie będzie wstydzić się ciebie podczas badań ginekologicznych a później porodów to wszystko zobaczysz. A ma prawo mieć cię podczas badań cipki nawet w szpitalu chyba że natraficie na zboczonego ginekologa który naruszając prawo będzie chciał cię wyprosić wtedy należy zabrać swoją drugą połówkę i odejść bo może zabieg czy badanie się tak skończyć. .(Co za bydlak! Zamiast pomagać pacjentkom, ginekolog Piotr P. usypiał je i gwałcił. Tak było w przypadku 24-letniej Joanny*. Kiedy podczas zabiegu wybudziła się z narkozy, z przerażeniem stwierdziła, że lekarz... penetruje ją swoim penisem!) Wracając do tematu nie wielkość ma duże znaczenie lecz gra wstępna i pieszczoty. Nawet koleżanka miała seks z czarnym miał dużego ale miękki i nawet nie miała orgazmu a tylko tyle że ją całą żądał śmierdzącą spermą również się zapocił i miał nieprzyjemny zapach. Każda z nas ma inną nie zależy od wysokości. Małe mogą mieć tak że koleżance wkładał całą dłoń do cipki bez problemu. Ja jestem szczupła wysoka a mam ciasną i nie głęboką.

Gość gość
I to i to :P

Gość gość
Czekam na maila kobieto :) Tak wiele nas łączy... :P

Gość gość
Od czegoś trzeba zacząć :P 25 lat a Ty? :)

Gość gość
Dragonik się bierze za warkocz, ale jaja! :D