Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak pokazujecie facetom, że Wam się podoba?

Polecane posty

Gość gość

Bo na mnie jedna kobieta patrzy i nie wiem jak to interpretować. Czy to już coś oznacza, jeżeli jest to częste, nieprzypadkowe, w dodatku wyczuwam takie fluidy. Znamy się słabo ale nie tylko 'z widzenia'

Gość gość
to już coś oznacza. Ja nie pokazuję, ponieważ to nie w moim stylu. Jeżeli mężczyznę nie interesuje jakas kobieta, to nawet nie zauważy tego, co Ty.

Gość gość
Uśmiecham się nie tylko do niego ale i na myśl o nim:) Niestety czasami widzimy takiego tylko w pracy a wtedy nie ma możliwości nawiązania bliższego kontaktu, taka specyfika pracy:(

Gość gość
Ona się nie uśmiecha. W tym problem, ale ja też nie.

Gość gość
To widać bez obserwacji.

Gość gość
Czemu sie nie uśmiechasz?

Gość gość
To że patrzy na Ciebie to mało jeśli nie ma innych sygnałów świadczących o tym że jej się podobasz.

Gość gość
Gdy jakiś facet rozpala we mnie ogień w środku, czuje motylki w brzuchu oraz serce mi wali jak szalone to nie potrafie przejść bez uśmiechu i bez spojrzenia ukradkiem.

Gość gość
To widać . Tego kobieta nie ukryje.

Gość gość
14.51 jeżeli patrzysz na nią bez innych sygnałów a raczej działań ze podoba się tobie nie możesz liczyć na to, że ona zagada pierwsza.

Gość gość
Uśmiechają się, bawią włosami, szukają kontaktu fizycznego, np łapiąc cię za ramię, gdy coś zabawnego powiesz, szukają kontaktu wzrokowego.

Gość gość
14.54 tym bardziej jeżeli nie mijacie się a widzicie z daleka.

Gość gość
Działaj chłopie - to chce powiedzieć .

Gość gość
A czujesz przy niej motylki w brzuchu?

Gość gość
14.49 jak ty się nie uśmiechasz to ona boi się że wyjdzie na desperatke uśmiechając się do ciebie radośnie i zachęcająco.

Gość gość
Nie pokazujemy facetom

Gość gość
Co to znaczy, że wyczuwasz takie fluidy XD?

Gość gość
To znaczy, że ona pracuje jako kosmetyczka XD

Gość gość
A wyczuwasz może przyciąganie dusz? Tak jakbyście byli dla siebie stworzeni?

Gość gość
Ewentualnie jako konsultantka Avon.

Gość gość
Jesli mezczyzna sie podoba kobiecie to na niego patrzy. Im bardziej jej sie on podoba tym bardziej ja to peszy albo denerwuje sie w jego obecnosci tzn nie czuje swobodnie tak jak przy innych osobach jej zupelnie obojetnych.

Gość gość
oczy oczy oczy, tam widać wszystko miłość widać nawet w przelotnym spojrzeniu. kobieta której sie podobasz będzie bardzo miła i będzie się śmiała z twoich dow..pów nawet jak są mało śmieszne. będzie tez o ciebie dbać np . poczęstuje cię czymś, znajdzie sposób by ci dogodzić i wykazać się że jest fajna

Gość gość
Wiele kobiet nie robi nic, bo czekaja na ruch ze strony mezczyzny, bo badaja sytuacje czy jest wolny, czy ona tez mu sie podoba, bo uwazaja ze to rola mezczyzny albo nie chca wyjsc na natretne itp rozne inne powody ktore rodza sie w glowie kobiety :(. Same zagaduja tylko te smiale, niesmiale albo cos pomiedzy czyli takie ktore staja sie niesmiale w obecnosci mezczyzny ktory im sie bardzo podoba nie zagadaja pierwsze, nie zaczepiaja, raczej pesza sie w obecnosci takiego faceta. Jesli facet sie podoba to kobieta na niego patrzy, gdy on nie patrzy :D albo patrzy gdy on patrzy i sie usmiecha (tylko te smiale kobiety tak robia). To juz zaproszenie do flirtu, na ktory niewiele kobiet sie porywa w zyciu codziennym, no moze na imprezie po alko, ale chyba nie o to pytasz.

Gość gość
To zakłamaną jest a nie kochająca, bo wmawia facetowi ze jest dowcipny a nie jest, skoro śmieje się z niesmiesznych dowcipów.

Gość gość
gość dziś oczy oczy oczy, tam widać wszystko miłość widać nawet w przelotnym spojrzeniu. kobieta której sie podobasz będzie bardzo miła i będzie się śmiała z twoich dow..pów nawet jak są mało śmieszne. będzie tez o ciebie dbać np . poczęstuje cię czymś, znajdzie sposób by ci dogodzić i wykazać się że jest fajna x nie masz racji, malo sie znasz na kobietach

Gość gość
15:21 Prawdziwe.

Gość gość
no pewnie że prawdziwe bo jestem kobietą i wiem jak reaguję na kogoś kto mi się podoba. subtelnie, subtelną subtelnością, nie bez tego że jestem speszona. :P

Gość gość
jest nieśmiała w stosunku do Ciebie ;)

Gość gość
14:51 Bo jestem smutny