Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gae

Kobiety uprawiałyście seks (ocieranie się cîpami) z kobietą

Polecane posty

Gość Gae

Kobiety uprawiałyście seks (ocieranie się cîpami) z kobietą

Gość Cereza
Ja tak lubie ale z kobietą

Gość gość
Kiedyś pracowałam jako prostytutka na roska.pl i zdarzyło się, że miałam klientkę.

Gość ja_Dyzio
odnośnie tych mniejszości seksualnych, to chyba zapomnieliście albo nie wiecie o tym, że każdego roku nie tylko w Polsce liczba narodzin prawdziwych lesbijek i gejów to jest ok. 2 procent , czyli w skali rocznej kilkaset osób ale najważniejsza sprawa to, rodzą się również hermafrodyty ! nie jest dużo takich narodzin ale istnieją, po urodzeniu medycy w wielu przypadkach jeszcze kilka lat temu wykonywali tak zwane zabiegi korekcyjne narządów ale okazało się, że to był ogromny błąd w sztuce medycznej , ponieważ 'mózg' hermafrodyty nie był przystosowany do zmiany płci z M na K lub odwrotnie , dorosła hermafrodyta nie umówi się na randkę z facetem, natomiast z kobietą będzie szaleć , będzie drapieżna, będzie podrywać kobietę i gdy prawdziwa lesbijka się zorientuje, że ma do czynienia z hermafrodytą to dostanie szału vaginy i wcale nie muszą się 'ocierać' vaginami, przed bzykaniem i w czasie bzykania oraz po ostrym bzykaniu , lesbijka wyliże kindybała hermafrodycie do ostatniej kropli ! że co, że jeszcze książki na ten temat nie napisano i filmu nie zrobiono ? to napiszcie książkę i zróbcie film a statuetka pewna i nagroda Nobla literacka !