Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mam znajomych

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, Mam 30 lat. Czy to, że nie mam przyjaciół a nawet znajomych ( nie liczę tych z pracy bo z nimi utrzymuję kontakt jedynie w miejscu pracy) oznacza, że musi być ze mną coś nie tak? Miałam jedną przyjaciółkę od czasów szkolnych, niestety przyjaźń się rozpadła, wjechałam i tak śmiercią naturalną wszystko się skończyło. Nie mam wokół siebie nikogo. Prócz najbliższej rodziny, męża. Smutno mi czasem i winię siebie za to.. bo z jakiejś przyczyny nie przyciągam do siebie nikogo a nawet odpycham. Jestem typem samotnika ale nie aż takim żeby zupełnie nie mieć żadnych znajomych.

Gość gość
Nima rady ,tez jestem samotnikiem i nic tego niezmieni ,taki typ;-)

Gość gość
ja tez nie

Gość gość
Ja tez nie. Ciezko mi z tym ale tak sie niestety stalo. Wiekszosc moich znajonych to byli faceci ktorzy pewnie cos ode mnie chcieli

Gość gość
Ja mam 29 lat i też nie mam znajomych. Ba! Nawet faceta nie mam, faceci teraz mają strasznie wygórowane oczekiwania względem kobiet i wolą młodsze od siebie :( Mam tylko mamę, z którą sporadycznie utrzymuje kontakt. Też nie mam żadnej przyjaciółki ani znajomych, z którymi mogłabym się spotkać. Strasznie to smutne, ale cóż począć.

Gość gość
Ja bym sie nad sobą tak nie użalał tylko znalazł jakieś zainteresowania można łowić ryby,jeździć na rowerze czy motocyklu, chodzić na siłownię jest masa zajęć i ludzi o podobnych zainteresowaniach.

Gość gość magda
Właśnie teraz coraz cieplej to rowerek lub na mazury na rybki.

Gość gość
Skąd jestescie?

Gość gość
hej ja tez nie mam znjomych. chodze na rozne zajecia fitnes od pponad 2 lat ale nie nawiazalam znajomosci

Gość gość
Skad jestescie. Piszcie

Gość gość
ja Warszawa i okolice

Gość gość
To Ty masz meza? Lal ja nikogo. Jedynie nadzieje, ze zawsze moge poznac w necie, bo pisane mam.

Gość gość
Jestem z Kujaw

Gość gość
Ja z oswiecimia,jak to mowią niedopalek krematoryjny:-D

Gość gość
gość wczoraj to jest nas dwie tyle ze jestem starsza nie mam zadnych znajomych nawet z nikim z pracy sie nie widuje nie znam nawet swoich sasiadow z bloku chyba calkiem zdziczalam

Gość gość
Ja pomorskie. Tak mam męża. Cud ze go poznalam. A mialo to miejsce przez przypadek. Nowo poznana kolezanla z ktora dzielilam dom studencki mnie wyciagnela na urodziny do jej znajomych. I tam sie poznalismy. A pamiętam jal sie zapieralam ze nie chce isc. Nie mialam tego dnia nastroju. Kto by sie spodziewal ze tak to sie skończy.

Gość gość
tez tak mam. Mam 24 lata. Mam znajomych, ale nikomu sie nie zwierzam bo jeszcze komus sie zrobi niezrecznie i tak dalej, juz wole nic nie oczekiwac. Samotnosc mi doskwiera, ale jednoczesnie tez takie zrezygnowanie. Najlepiej by bylo przylepic usmiech na twarz i tak dalej, ale ciezko. Nie chce mi sie udawac. Juz wole pogadac z kims osamotnionym podobnie jak ja.

Gość gość
gość dziś Ktos Ci tak wywrozyl :D ze poznasz przez neta ?

Gość gość
Kiedys namowila kolezanka i tak jestem. Choc wolalbym tak na zywo od poczatku. Ale skoro na zywo brak nie widuje zadnych wolnych, to moze internet, tu przynajmniej widac czy ktos wolny. Chociaz to i tak guzik mi dalo.

Gość gość
Ja tez samotna

Gość gość
To pokaz cycki a zostane tfoim chopcem;-)

Gość gość
Znajomych mam, kolezanki z ktorymi moge wyjsc na kawe, zakupy, do kina czy potanczyc. Sasiadow ktorych zapraszamy na drinka czy pizze. Ale chcialabym miec prawdziwa przyjaciolke, a tego brak.

Gość gość
No ja tez samotna