Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobiecykarol89

mam dosc zyciowych niedorajd i fajtłap

Polecane posty

co wiecznie narzekaja jak im zle w tym zlym swiecie :D 🖐️ zamiast wziac sie w garsc i zaczac walczyc o swoje. Oczywiscie mam na mysli mezczyzn ktorzy zachowuja sie tak jak wychowywany w dobrobycie Filip ktoremu potem odcieto pempowine... i przezyl szok, biedaczek w zderzeniu z realnym swiatem 🖐️

jak na kogos kto miał prawie 18 lat nierówno pod sufitem, to nie jest zle u mnie :classic_cool:.

tak sie koncza wlasnie zabawy w "mame i tate" potem wychodzi z takiej rodzinki taki dzidzius co w wieku 23 lat zamiast byc ogarniety, siedzi na portalu dla pissd i jeczy jak go ona booli xD chcesz apap? xp

moj ojciec za zycia był zawodowym sportowcem wiec sorry, ale wyszedłem z prawego łoża :classic_cool:.

kick boxing, babcia opowiadala, ze jak były rozroby dzielnicowe to dzwonili do niego żeby pomogl :classic_cool:.

Gość Owsik nastrosozony
hipokryzja roku :D dosc zyciowych niedrajd....ma pierwsza kafeteryjna niedorajda :D buhahahah... jestes smieciem,zerem,przegrywem...ale chociaz elagancko z twojej strony ze ty sie nad sobą nie uzalasz,ale nad innymi w takiej samej sytuacji jak ty :D nie masz pracy,przyjaciol,zony,rodizny....masz fobie i chorobe psychiczną...ale spoko.To inni sa fajtłapami :D hahah

Gość gość
hahaha :D

Gość gość
Szukam osób, które chcą sobie w prosty sposób zarobić 500-1500zł przy komputerze bez wychodzenia z domu. Praca jest bardzo prosta i przyjemna, pracujesz ile chcesz i kiedy chcesz W moim programie nie inwestujesz ani złotówki! W każdej chwili możesz zrezygnować - Tutaj nic nie tracisz, jednie możesz zyskać, a uwierz naprawdę warto! Jeśli jesteś zainteresowany/a ofertą, wejdź na poniższą stronie, zapisz się, a ja Ci wszystko wytłumaczę i podam szczegóły http://lukaszpawlowski.getleads.pl/jakzarobic

fakt jest taki, ze zrobil mnie umięśniony mężczyzna, który nie jednemu umiał doyebać, i podobno większym od siebie, a to co wyszło, to już nie moja wina :classic_cool:.

nie wyszedles mu :D taka prawda :P jestes gorszy jak ja, bo HETERO. Mnie usprawiedliwia to ze jestem homo. A Twojego postepowania nie usprawiedliwia nic.

no wiem, ze nie wyszedłem, ale za to z twarzy nigdy nie byłem brzydki, o czym zresztą dowiadywałem się od roznych dziewczyn :classic_cool:.

kiedyś mi jedna dvpencja gadała prosto w twarz jaki jestem piękny i nie mogła wyjść z podziwu, więc jednak wolę się sugerować jej opinią :classic_cool:.

chciałbyś :P. Wiele panienek 11/10 z wyglądu chciało ze mną być, ale ja nie mogłem :P.