Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kurwa nie daje rady

Polecane posty

Gość gość

Wszędzie gdzie pójdę matki z wrzeszczacymi gowniarzami w wózkach. Myśle ze powinni wprowadzić przepis gdzie taka matka tego bachora dostaje mandat za zakłócanie spokoju. Może wtedy przestałyby łazić!!!

Gość gość
:) coś w tym jest.

Gość gość
Chodz na dyskoteki albo odwiedziny w domu starcow.

Gość gość
ee te w wózkach to jeszcze ic, gorsze są te co już łażą. Wczoraj na parkingu w CH dwa takie bachory 5-6 lat urządziło sobie plac zabaw, a matki rozanielone z torbami szły. Mało brakło a by mi toto pod koła wpadło, zjeb... te krowy i usłyszałam że sie czepiam bo to dzieci tylko przeciez są. A pod oknami co się dzieje to szkoda gadać ,okna nie idzie otworzyć tak ryje drą.Plac zabaw 100 m dalej ,.ale bachorstwo i tak centralnie pod samymi oknami musi sie "bawic"

Gość gość
na słuchawki cie nie stać? puszczasz muze prosto w uszy i nie słyszysz wrzasków

Gość gość
w sobotę weszłam do mc donalda żeby sobie kupić szejka, tyle ludzi z bachorami tam było ,normalnie setki,biegały między stołami,skakali po gumowym placu zabaw mc donalda,stali przy ladach,darło się to wszystko,mnóstwo rodziców stojących z kartkami czekających na zamówienie, masakra.Normalnie rzygać się chce,jakie puste życie mają ci ludzie , zamiast gdzieś do lasu,łono przyrody to normalnie setki w Mc donaldach i jak z zoo z małpami

Gość gość
Ale ja chce pójść do parku i posłuchać śpiewu ptaków, ale k***a nie mogę bo stado tępych matek z bachorami mi przeszkadza